Vzduchovkářský sraz Velké Meziříčí
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
No jo ale koláče na programu nejsou, alespoň ne zatím, a recept asi bude muset vymyslet protože je peče z hlavy. Ale určitě s tím něco udělám.
		Re: Vzduchovkářský sraz Velké Meziříčí
Přijedu já + 2
Těším se, jsem vás dlouho neviděl.
Těším se, jsem vás dlouho neviděl.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
			- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
No Pavle vidíš stačí když něco rozjedu a budeš mít střelnici plnou pražáků  tak nám drž alespoň dva chlívky když Ti místních jezdí střílet jen 3-4 kusy
 tak nám drž alespoň dva chlívky když Ti místních jezdí střílet jen 3-4 kusy 
Přijedu s Markr5 a asi i s Otou. Pak jak čtu Kubajzz + 2, Stalker přijede take s doporvodem + Mikiki no bude nás hafo ... objednej hezké počasí.
U tebe se může bouchat z perkusáků tak je přibalím.
Přijedu s Markr5 a asi i s Otou. Pak jak čtu Kubajzz + 2, Stalker přijede take s doporvodem + Mikiki no bude nás hafo ... objednej hezké počasí.
U tebe se může bouchat z perkusáků tak je přibalím.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Popravdě řečeno, budu raději když jich nebudeš přibalovat moc! To k vůli bezpečnosti! Přece jenom nás bude hafo.
Tak vám musím napsat jaký jsem debil.   

Po přečtení zdejších příspěvků o tom, že se jede v sobotu do Velkého Meziříčí a kdo všechno tam bude, jsme dneska ráno nasedli do auta a vyrazili směr Brno. Po příjezdu na střelnici jsme zjistili, že je tam krásně... a že sraz je až za týden. 

Tak jsme to otočili zpátky a stříleli jsme v Břežanech skoro do tmy.

Po přečtení zdejších příspěvků o tom, že se jede v sobotu do Velkého Meziříčí a kdo všechno tam bude, jsme dneska ráno nasedli do auta a vyrazili směr Brno. Po příjezdu na střelnici jsme zjistili, že je tam krásně... a že sraz je až za týden.

Tak jsme to otočili zpátky a stříleli jsme v Břežanech skoro do tmy.

dost dobry:-)))))
AA510 Carbine(mode).177+.22 , Steyr LG 110 Hunting .22 , .177 + FX Cutlas .177
Klasika  já mít čas tak tam jedu taky, já zas byl zván na naháňku na prase, mladá mi típla budík a já se prebatolil o 2h dýl, tak sem měl aspoň pěknej den.A v třebíči se střílela TM. ste se mohly mrknout.
  já mít čas tak tam jedu taky, já zas byl zván na naháňku na prase, mladá mi típla budík a já se prebatolil o 2h dýl, tak sem měl aspoň pěknej den.A v třebíči se střílela TM. ste se mohly mrknout.
Tim že je sraz za týden tak snad mam volno, a když na to budu mít šťávu tak dorazim taky
 já mít čas tak tam jedu taky, já zas byl zván na naháňku na prase, mladá mi típla budík a já se prebatolil o 2h dýl, tak sem měl aspoň pěknej den.A v třebíči se střílela TM. ste se mohly mrknout.
  já mít čas tak tam jedu taky, já zas byl zván na naháňku na prase, mladá mi típla budík a já se prebatolil o 2h dýl, tak sem měl aspoň pěknej den.A v třebíči se střílela TM. ste se mohly mrknout.Tim že je sraz za týden tak snad mam volno, a když na to budu mít šťávu tak dorazim taky
Nejde!Prostě NNe
15. října pořádáme u nás v Sudetech (Stárkov, kousek za Náchodem a Hronovem) další střelecký den. Tentokrát by mělo dojít i na HFT a bramborovou artilerii, ke kterým jsme se minule nedostali. Začátek v 9.30 na faře, obžerstvení zajištěno.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Taky dorazím, už se těším  . Jinak Kubajzi, dobrá práce
. Jinak Kubajzi, dobrá práce  , ale to se stane, já šel zase někdy do práce a pak jsem zjistil, že mám volno...
, ale to se stane, já šel zase někdy do práce a pak jsem zjistil, že mám volno...  Dáte nějakou přesnou adresu či souřadnice?
 Dáte nějakou přesnou adresu či souřadnice?
			 . Jinak Kubajzi, dobrá práce
. Jinak Kubajzi, dobrá práce  , ale to se stane, já šel zase někdy do práce a pak jsem zjistil, že mám volno...
, ale to se stane, já šel zase někdy do práce a pak jsem zjistil, že mám volno...  Dáte nějakou přesnou adresu či souřadnice?
 Dáte nějakou přesnou adresu či souřadnice?Re: Vzduchovkářský sraz Velké Meziříčí
Právě jsem se vrátil z víkendového pobytu na chajdě a nestačím se divit !!! Pořád to beru jako povedenej vtip kterej by Kubajz mohl napsat do vlákna / vtipy o vzduchovkách/ či jak se to jmenuje. No to nemyslíte vážně? Mě bylo už divný to Alexxxovo volání někdy ve čtvrtek, abych Vám podržel / dva chlívky/. A to mám ve zvyku tak 5 dní předem připomínat datum dění. Mrzí mě však ta cesta pro nic cca 400 kilometrů, kterou jste vážili sem do Velmezu.
Tak že znovu: sraz se koná 17. 9. 2011 začátek asi v 9 hodin.
P.S. Rozhodně nejseš debil protože já Tě beru jako nadupanýho vědomostma a vždy jsi mě dobře poradil !!! Prostě a pouze jsi se spletl.
			Tak že znovu: sraz se koná 17. 9. 2011 začátek asi v 9 hodin.
P.S. Rozhodně nejseš debil protože já Tě beru jako nadupanýho vědomostma a vždy jsi mě dobře poradil !!! Prostě a pouze jsi se spletl.
Ale mě napadlo? Dávám Vám asi do pátku čas na rozmyšlenou, potřebuji vědět jestli ty kilometry jste ochotni ujet znovu? V sobotu 17.9.2011.
			- 
				Smazaný uživatel 5179
To bude asi davová psychóza, va čtvrtek mi skolila střevní chřipka a doteť(co jsem sedl ke kompu) jsem žil taky v domění o co jsem přišel. Kdybych si to zavčasu nezkontroloval, taky bych jel..  

To máš štěstí. Jinak včera jsem potkal v Břežanech JR a ten si taky myslel, že je to tuto sobotu...
Holt nesmíme číst jenom Miliusovo vlákno Vzduchovkové akce, páč tam z něho to regulérně vyplynulo.
Holt nesmíme číst jenom Miliusovo vlákno Vzduchovkové akce, páč tam z něho to regulérně vyplynulo.

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
NO mazec  Ale 4 příspěvky nad mým bylo napsaáno datum
 Ale 4 příspěvky nad mým bylo napsaáno datum  Holt by měl Pavel na každej sraz ve Velmezu založit vlastní chlívek
 Holt by měl Pavel na každej sraz ve Velmezu založit vlastní chlívek 
 Ale 4 příspěvky nad mým bylo napsaáno datum
 Ale 4 příspěvky nad mým bylo napsaáno datum  Holt by měl Pavel na každej sraz ve Velmezu založit vlastní chlívek
 Holt by měl Pavel na každej sraz ve Velmezu založit vlastní chlívek 
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
V sobotu bohuzel nemuzu, tak si to vsichni paradne uzijte! Budu se tesit na dalsi sraz 1.10.