Foto Zbraní alias Pro milovníky fotografie II.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
to je ta moje 

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
		- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
Ano, pěknej, ale radši z něj nestřílej. Anebo se spíš zeptej člověka s nickem UFO jak jeho Llama vypadá ani ne po 10000 ranách, respektive bude jednodušší se ho zepat co mu na tom neruplo a jak se shánějí náhradní díly.
Ptal se co na ni říkám, tak tady je odpověď, není to o pichlavosti ale o zkušenostech s tímhle....
			Ptal se co na ni říkám, tak tady je odpověď, není to o pichlavosti ale o zkušenostech s tímhle....
Alfonss: však já netvrdím, že je to špička, ale že je to KRÁSA - za prvé nejsem zrovna majetný, za druhé jsem chtěl mermomocí 1911 (a je to a je to a je to 1911  ) a za třetí jsem chtěl full size - nevidím lepší řešení.. třeba ta zlatá je nechutná a ty střenky jsou fakt humus a chtěl jsem se jich zbavit. Nakonec jsme se všichni usmířili a beru to jako brutální stylovku ala 1994. Každou zbraň si pojmenuju a tahle se měla původně jmenovat Džejár... tak asi takhle,přátelé
 ) a za třetí jsem chtěl full size - nevidím lepší řešení.. třeba ta zlatá je nechutná a ty střenky jsou fakt humus a chtěl jsem se jich zbavit. Nakonec jsme se všichni usmířili a beru to jako brutální stylovku ala 1994. Každou zbraň si pojmenuju a tahle se měla původně jmenovat Džejár... tak asi takhle,přátelé 
 ) a za třetí jsem chtěl full size - nevidím lepší řešení.. třeba ta zlatá je nechutná a ty střenky jsou fakt humus a chtěl jsem se jich zbavit. Nakonec jsme se všichni usmířili a beru to jako brutální stylovku ala 1994. Každou zbraň si pojmenuju a tahle se měla původně jmenovat Džejár... tak asi takhle,přátelé
Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
			- 
				Stanislav Lukš
No, Llamu jsem vlastnil. Když se na ní uvolnila trojlist pružina, jeden doporučený puškař ji vyrobil novou a lepší. Když se dalšímu majiteli nezdála ,,objímka" laufu, zašel za jedním známým puškařem a vyrobil mu novou.
Tolik k náhradním dílům.
1911 ZÁSADNĚ v .45 ACP ? A tohle pravidlo stanovil kdo ? Třeba ti co si kupují STI v 9 mm Luger ? Nebo výrobci klonů 1911-tke, kteří to dělají i v .40 SW ?
Vzhled nekomentuji, neb každému voní stejná kytka trochu jinak. Majiteli gratuluji ke splněnému snu.
Tolik k náhradním dílům.
1911 ZÁSADNĚ v .45 ACP ? A tohle pravidlo stanovil kdo ? Třeba ti co si kupují STI v 9 mm Luger ? Nebo výrobci klonů 1911-tke, kteří to dělají i v .40 SW ?
Vzhled nekomentuji, neb každému voní stejná kytka trochu jinak. Majiteli gratuluji ke splněnému snu.
Standa
			Ej,ja se chci pochlubit a vy na me takhle? Tak jinak:
0) pritelkyne s tim na 15m vysekava desitky a devitky,zatim ozkouseno 5 vyrobcu streliva/3 typy strel,absolutne zadny problem nebo zadrzka,jsem spokojen-kolik lidi uz si tady na foru stezovalo na problemy svych 10x drazsich zbrani,v jakekoliv fazi zivotnosti?
1) znam snad dobre cloveky (rostar,standa-zdravim ),kteri snad znaji dobreho puskare,ktery snad na llamu vyrobi vse,co se muze podelat
 ),kteri snad znaji dobreho puskare,ktery snad na llamu vyrobi vse,co se muze podelat
2) raze je vec nazoru,zadne dogma-a ja rikam:kdyz 1911,tak v 9lug! Pri navsteve strelnice je pro me mezi 150ks .45acp a 9lug citelny financni rozdil,za ktery si pak muzu dat treba 10 piv.
3) pasacka pistole - 
  jo! jo! jo! Ta 2 slova jsem marne hledal v pameti,dik! Vypada presne tak-po tom jsem touzil-a vo tom to je!
 jo! jo! jo! Ta 2 slova jsem marne hledal v pameti,dik! Vypada presne tak-po tom jsem touzil-a vo tom to je!
Moderatori,prominte OT,ale hajim jen sveho krasavce. Uz snad ani nemuknu.
0) pritelkyne s tim na 15m vysekava desitky a devitky,zatim ozkouseno 5 vyrobcu streliva/3 typy strel,absolutne zadny problem nebo zadrzka,jsem spokojen-kolik lidi uz si tady na foru stezovalo na problemy svych 10x drazsich zbrani,v jakekoliv fazi zivotnosti?
1) znam snad dobre cloveky (rostar,standa-zdravim
 ),kteri snad znaji dobreho puskare,ktery snad na llamu vyrobi vse,co se muze podelat
 ),kteri snad znaji dobreho puskare,ktery snad na llamu vyrobi vse,co se muze podelat2) raze je vec nazoru,zadne dogma-a ja rikam:kdyz 1911,tak v 9lug! Pri navsteve strelnice je pro me mezi 150ks .45acp a 9lug citelny financni rozdil,za ktery si pak muzu dat treba 10 piv.
3) pasacka pistole -

jo! jo! jo! Ta 2 slova jsem marne hledal v pameti,dik! Vypada presne tak-po tom jsem touzil-a vo tom to je!Moderatori,prominte OT,ale hajim jen sveho krasavce. Uz snad ani nemuknu.
			2Alfonss: No to je konecne slovo chlapa  podivej,jsem trochu skrblik,ale kdyz neco chci,vezmu to,at to stoji co chce. Muzu napr. dneska vybrat z uctu a koupit si sti edge,protoze nejsem zenaty
 podivej,jsem trochu skrblik,ale kdyz neco chci,vezmu to,at to stoji co chce. Muzu napr. dneska vybrat z uctu a koupit si sti edge,protoze nejsem zenaty  a ja tu llamu nekoupil jen tak nekde nahodou-nejdriv jsem dlouho hledal konkretne llamu v 9mm,pak pro ni cely den jel tam a zpatky.. Kdyz mi majitel v tel.predtim sdelil,ze je zlatostribrna,poskocil jsem metr do stropu,a ta krasna cena bylo to nejposlednejsi,na co jsem se zeptal.. Tak me prosim nemejte za chudase,co kupuje shit a proklamuje ho tady jako spicku,dyk to prece nedelam. Mam rad prapodivne a neobvykle veci-a ukazte mi nazivo podobnou jako je tahle
 a ja tu llamu nekoupil jen tak nekde nahodou-nejdriv jsem dlouho hledal konkretne llamu v 9mm,pak pro ni cely den jel tam a zpatky.. Kdyz mi majitel v tel.predtim sdelil,ze je zlatostribrna,poskocil jsem metr do stropu,a ta krasna cena bylo to nejposlednejsi,na co jsem se zeptal.. Tak me prosim nemejte za chudase,co kupuje shit a proklamuje ho tady jako spicku,dyk to prece nedelam. Mam rad prapodivne a neobvykle veci-a ukazte mi nazivo podobnou jako je tahle 
 podivej,jsem trochu skrblik,ale kdyz neco chci,vezmu to,at to stoji co chce. Muzu napr. dneska vybrat z uctu a koupit si sti edge,protoze nejsem zenaty
 podivej,jsem trochu skrblik,ale kdyz neco chci,vezmu to,at to stoji co chce. Muzu napr. dneska vybrat z uctu a koupit si sti edge,protoze nejsem zenaty  a ja tu llamu nekoupil jen tak nekde nahodou-nejdriv jsem dlouho hledal konkretne llamu v 9mm,pak pro ni cely den jel tam a zpatky.. Kdyz mi majitel v tel.predtim sdelil,ze je zlatostribrna,poskocil jsem metr do stropu,a ta krasna cena bylo to nejposlednejsi,na co jsem se zeptal.. Tak me prosim nemejte za chudase,co kupuje shit a proklamuje ho tady jako spicku,dyk to prece nedelam. Mam rad prapodivne a neobvykle veci-a ukazte mi nazivo podobnou jako je tahle
 a ja tu llamu nekoupil jen tak nekde nahodou-nejdriv jsem dlouho hledal konkretne llamu v 9mm,pak pro ni cely den jel tam a zpatky.. Kdyz mi majitel v tel.predtim sdelil,ze je zlatostribrna,poskocil jsem metr do stropu,a ta krasna cena bylo to nejposlednejsi,na co jsem se zeptal.. Tak me prosim nemejte za chudase,co kupuje shit a proklamuje ho tady jako spicku,dyk to prece nedelam. Mam rad prapodivne a neobvykle veci-a ukazte mi nazivo podobnou jako je tahle 

)
  )