-ale ja som pisal že prebijany luger a tie su take slabe že len obtiahnu a cez hradla maju tak okolo 280ms,strela poplastovana Ares -taky naboj makaron predbehnegolfkiller píše:Balistik: makarov a průraznější než Luger ?

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

vid EDE
  vid EDE A co bobřák obtisklej do ruky někdy až do krve to ale až zhruba po 150 ranách
  A co bobřák obtisklej do ruky někdy až do krve to ale až zhruba po 150 ranách   Jinak když neni vylagrovaná tak se s tim dá střílet i přesně
   Jinak když neni vylagrovaná tak se s tim dá střílet i přesně  
 Málokdy vystřílím v jeden den více jak 50 nábojů, tak dlaň žádné negativa nepocítila. Kdyby mi odešla, tak bych ji asi koupil znovu, případně šel taky do Makarova, je vi velmi sympatický a už jsem i zvažoval, že bych jej přikoupil jen tak, ale mít tři pistole na stejnou ráži už je skro uchylka
 Málokdy vystřílím v jeden den více jak 50 nábojů, tak dlaň žádné negativa nepocítila. Kdyby mi odešla, tak bych ji asi koupil znovu, případně šel taky do Makarova, je vi velmi sympatický a už jsem i zvažoval, že bych jej přikoupil jen tak, ale mít tři pistole na stejnou ráži už je skro uchylka