Tak to si bude muset Stalker změnit nick na Sprinkler.
 Tak to si bude muset Stalker změnit nick na Sprinkler. 
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 Ale vážně. Proč? Tak subtilní, nebo na houby kvalita zpracování, špatná hlaveň, vydí ti odnímatelná pažba? Prostě rozveď to, koneckonců, pro tuhle chvíli jsi větrovkářská studnice moudrosti, co se výběru týče. Koneckonců, každá taková informace pomáhá rozhýbat větrovkářský trh v ČR.
 Ale vážně. Proč? Tak subtilní, nebo na houby kvalita zpracování, špatná hlaveň, vydí ti odnímatelná pažba? Prostě rozveď to, koneckonců, pro tuhle chvíli jsi větrovkářská studnice moudrosti, co se výběru týče. Koneckonců, každá taková informace pomáhá rozhýbat větrovkářský trh v ČR. 

CZ200S zatim dost přesahuje moje střelecký umění
 CZ200S zatim dost přesahuje moje střelecký umění  prostě krůček po krůčku.
 prostě krůček po krůčku. jako 8mi lety ale uz mne cztko nestacilo ... Jinak 200S co mam tak je odladena ale vazne tehle dospělé větrovce nesahá ani po kotníky i když to je blbost ale prostě tohle je fakt pecka.
 jako 8mi lety ale uz mne cztko nestacilo ... Jinak 200S co mam tak je odladena ale vazne tehle dospělé větrovce nesahá ani po kotníky i když to je blbost ale prostě tohle je fakt pecka.  ale určitě bych nenazval tuhle pušku hračkou.
 ale určitě bych nenazval tuhle pušku hračkou.

), při hromadné výrobě i při sebekvalitnější technologii zvlášť u takto měkkého kovu není možné se těmto drobným kazům vyhnout. Jde ale o to, že různé ty škrábance nebo naopak výstupky jsou u obou ráží stejně výrazné. To znamená že na větší diabolce mají při střelbě daleko menší vliv na přesnost než u menšího projektilu. Vyrbit kvalitnější diabolku je tak jedndušší u větší velikosti.
 ), při hromadné výrobě i při sebekvalitnější technologii zvlášť u takto měkkého kovu není možné se těmto drobným kazům vyhnout. Jde ale o to, že různé ty škrábance nebo naopak výstupky jsou u obou ráží stejně výrazné. To znamená že na větší diabolce mají při střelbě daleko menší vliv na přesnost než u menšího projektilu. Vyrbit kvalitnější diabolku je tak jedndušší u větší velikosti. ,byť se jedná jen o vzduchovku.
 ,byť se jedná jen o vzduchovku.