Samozřejmě jsem s tím střílel kuličky i špičky. To vyhazování nafouklých nábojnic zas není takový problém. A myslím, že každému tady je jasné proč v tomhle oboru panuje záměrné fušerství...

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

)
  ) 

Psal jsem do Kory a bez odezvy. Nějaké informace o této flobertce přece musí existovat. Díky za pomoc.
  Psal jsem do Kory a bez odezvy. Nějaké informace o této flobertce přece musí existovat. Díky za pomoc.
 Jinak díky za snahu. Jen nechápu, že neexistuje nějaká dokumentace...
 Jinak díky za snahu. Jen nechápu, že neexistuje nějaká dokumentace...Mám takový pocit, že kámoš ji má. Co konkrétně potřebuješ?Miroslav74 píše: ↑30 čer 2020 11:17Ahoj a hezký den přeji.
Kdo má nějaké OSOBNÍ zkušenosti z flobertkou Kora Fox 6mm se zásobníčky na 3 a 5 flobert nábojů? Nebo prosím o poslání nějakého odkazu, moc toho na netu není. Jednalo se o flobertku P. Dresslera ještě když byl zaměstnán v Koře Brno. Díky moc, za pomoc..
Tak bohužel, byl druhý majitel, papíry k tomu neměl. A už je rok pryč...Miroslav74 píše: ↑01 črc 2020 17:35Ahoj,
potřeboval bych veškerá technická data...má li ji i s dokumentací, mohl by mě je prosím ofotit a poslat na email-miroslavkotnour@seznam.cz

Stejně, o všem možným všude všechno je a o Kora Fox skoro nikde nic.
 Stejně, o všem možným všude všechno je a o Kora Fox skoro nikde nic. krom pažby samo. A ještě něco, hůře to odpaluje špičky. Neví někdo důvod?
 krom pažby samo. A ještě něco, hůře to odpaluje špičky. Neví někdo důvod?