Jen o vzduchovkach
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				vlčák
 moc hezké, jestli to má solidně udělané základní součástky, tak to určitě střílelo a při malé generálce to i může zase střílet... taky jsem si "napůl" zrekonstruoval vzduchovku, měl jsem ucpanou hlaveň, válec, pažbu... zbytek jsem dodělával (píst, jednoduchá spoušť, lučík, šrouby) mířidla jsem nedělal, dal jsem tam dalekohled a na hlaveň nástavec z gumy.
  moc hezké, jestli to má solidně udělané základní součástky, tak to určitě střílelo a při malé generálce to i může zase střílet... taky jsem si "napůl" zrekonstruoval vzduchovku, měl jsem ucpanou hlaveň, válec, pažbu... zbytek jsem dodělával (píst, jednoduchá spoušť, lučík, šrouby) mířidla jsem nedělal, dal jsem tam dalekohled a na hlaveň nástavec z gumy.ps: zajímalo by mně, jak se s tím míří...
mozno ti pri zbere informacii ako spravit vlastnu aspom trocha pomoze http://airgununiverse.net/index.html
			Gamo bohužel nemůžu doporučit osobně s puškami zkušenost nemám, vlastním tu nejlevnější pistoli, která se mi na obrázku hodně líbila. Ve skutečnosti je to strašně zpracovaný výrobek s mizernou přesností.
Jinak dostaneš upravenou verzi se se slabší pružinou a s perforovaným pístem. Origo díly si budeš moc teoreticky na vlastní riziko dokoupit, ale nevěřim že to bude přesný. Výkon je k ničemu když to nebude přesný, nevěřim tomu. Pročti forum a vyber něco jinýho.
			Jinak dostaneš upravenou verzi se se slabší pružinou a s perforovaným pístem. Origo díly si budeš moc teoreticky na vlastní riziko dokoupit, ale nevěřim že to bude přesný. Výkon je k ničemu když to nebude přesný, nevěřim tomu. Pročti forum a vyber něco jinýho.
To je úŤová rychlost se kterou by jsi možná tu vzduchovku koupil ve španělsku  Zákon povoluje 16J=240m/s a gaymo toho jen sotva dosahuje.A co se týče vzduchovek gamo tak by jsi si tu to měl přečíst a pokud tomu budeš věnovat aspoň půl hoďky tak si vzduchovku gamo rozmyslíš.
 Zákon povoluje 16J=240m/s a gaymo toho jen sotva dosahuje.A co se týče vzduchovek gamo tak by jsi si tu to měl přečíst a pokud tomu budeš věnovat aspoň půl hoďky tak si vzduchovku gamo rozmyslíš.
 Zákon povoluje 16J=240m/s a gaymo toho jen sotva dosahuje.A co se týče vzduchovek gamo tak by jsi si tu to měl přečíst a pokud tomu budeš věnovat aspoň půl hoďky tak si vzduchovku gamo rozmyslíš.
 Zákon povoluje 16J=240m/s a gaymo toho jen sotva dosahuje.A co se týče vzduchovek gamo tak by jsi si tu to měl přečíst a pokud tomu budeš věnovat aspoň půl hoďky tak si vzduchovku gamo rozmyslíš.Hatsan105 1,77+Delta 4X32AO
QB 78 0,22 +Delta 4X32AO
			QB 78 0,22 +Delta 4X32AO
2BEEM51:
To pod hlavní je pumpa na kolo, ne? Tedy něco jako větrovka.
Já bych řek, že to střílet může. A docela dobře.
To pod hlavní je pumpa na kolo, ne? Tedy něco jako větrovka.
Já bych řek, že to střílet může. A docela dobře.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
			- 
				pepo