a prave kvoli tej dlhsej hlavni oproti 5,5 by som som do tej 6,35 siel..
 a prave kvoli tej dlhsej hlavni oproti 5,5 by som som do tej 6,35 siel..Mal som 5,5 aj 9mm a 6,35 mi vychadza ako uplny ideal,ci uz terc alebo lov.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Ďakujembikerx1 píše:Krasna. Ta pazba nema chybu

Nádherná srncobijka.saxifraga píše:Tak už je doma miláčik

Ta puška je nádherná. Konkrétně tenhle kousek je skvostnej. Nějaká recenze pro nás co o ní jen sníme jak to trefuje atd. by byla super.
   Ta puška je nádherná. Konkrétně tenhle kousek je skvostnej. Nějaká recenze pro nás co o ní jen sníme jak to trefuje atd. by byla super.
 Čo sa týka počtu výstrelov: 4 zásobníky v pohode, piaty je to už slabšie, ale podotýkam že ju mám fúknutú len na 210 barov lebo momentálne vo fľasi viac nemám a pumpu nechcem trápiť na viac ako 210 barov. Výkon som nejako extra neladil, proste som len vybral krátku 7,5J pružinu a vložil tú dlšiu. Strieľa mi to teraz podľa chrona 35jéčok.
 Čo sa týka počtu výstrelov: 4 zásobníky v pohode, piaty je to už slabšie, ale podotýkam že ju mám fúknutú len na 210 barov lebo momentálne vo fľasi viac nemám a pumpu nechcem trápiť na viac ako 210 barov. Výkon som nejako extra neladil, proste som len vybral krátku 7,5J pružinu a vložil tú dlšiu. Strieľa mi to teraz podľa chrona 35jéčok.  Len tak na okraj.... skúsil som to s tou krátkou 7,5J pružinou -  strelím do smrekovej dosky - výstrel síce tichý ale diabolka sa od nej odrazila a ponad plece zasvišťala za mňa. ufff A nedá mi nesúhlasiť s názorom p. Šabíka keď som zvažoval medzi 5,5 a 6,35 lebo jednu 5,5 A410 poladenú mám a som s ňou spokojný - tak mi na to povedal: tá vaša airarmska nesiaha tejto ani po kohútik
 Len tak na okraj.... skúsil som to s tou krátkou 7,5J pružinou -  strelím do smrekovej dosky - výstrel síce tichý ale diabolka sa od nej odrazila a ponad plece zasvišťala za mňa. ufff A nedá mi nesúhlasiť s názorom p. Šabíka keď som zvažoval medzi 5,5 a 6,35 lebo jednu 5,5 A410 poladenú mám a som s ňou spokojný - tak mi na to povedal: tá vaša airarmska nesiaha tejto ani po kohútik  Nástrely na 50-60 metrov zatiaľ nemám, ale budú.
 Nástrely na 50-60 metrov zatiaľ nemám, ale budú.