Diabolky
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
no, ne zase takový jako samotná kvalita těch diabol. ono JSB mají taky podobnou váhovou odchylku a na přesnosti ( pokud nestřílíš BR ) to nepoznáš.
		dycky STEYR
			Re: Diabolky
To že sou kovohutě horší, to asi jo (o tolik?). Ale.....  dají se koupit přímo z fabriky za 78,- standard 500.
A to už je při nástřelu cca 250ks denně řádný finanční rozdíl. Obzvlášť když sportuje celá rodina.
Jo kdyby se dali sehnat jsb za cca 110,- pětistovka tak by to taky bylo o něčem jiném.
A to už je při nástřelu cca 250ks denně řádný finanční rozdíl. Obzvlášť když sportuje celá rodina.
Jo kdyby se dali sehnat jsb za cca 110,- pětistovka tak by to taky bylo o něčem jiném.
ČZ 236 - 1 // Weihrauch HW77K + Kolimátor Victoptics 1x35 Red / Green
Pokud budeš střílet do plechovek je to jedno, pokud budeš chtít střílet desítky na terči tak máš smůlu... 
A každopádně ty JSB jsou pouze jednou tak dražší, nikoliv 3x
A každopádně ty JSB jsou pouze jednou tak dražší, nikoliv 3x

dycky STEYR
Tím si projde skoro každý. Prostě si kup od každé jednu krabičku a můžeš si je otestovat. Zjistíš sám co a za kolik ti bude vyhovovat. Já koupil kdysi dávno dva druhy gamo, dva druhy kovohutí a poté co se mi dostali do rukou JSB, tak mi synátoři zdělili, že si ty ostatní mám ......vystřílet sám. Zkoušeno se Slávii 630.
Air Arms EV2 MK4 / Optisan CP 10x32P mil-MH10x
Slavie 620, Slavie 630
Je lepší to blbě dělat, než o tom chytře kecat.
			Slavie 620, Slavie 630
Je lepší to blbě dělat, než o tom chytře kecat.
Jen pro orientaci,za kolik se prodávají třeba v Anglii...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Opticum:
že ti není hanba vůbec uvažovat o tom strkat do HWčka kovohutě . No nic, na to přijdeš brzo sám
 . No nic, na to přijdeš brzo sám  
že ti není hanba vůbec uvažovat o tom strkat do HWčka kovohutě
dycky STEYR
Do HW pujdou nejdřív ty co dorazili v balíku, nějaký německý a pak JSB Target. Na seznámení.
Kovohutě dávám do čezety už xx let. Před 30 lety sem s ní na 25m sundaval čamráky. Roky nezastavím, tak to dneska lítá nějak hůř.
Kovohutě dávám do čezety už xx let. Před 30 lety sem s ní na 25m sundaval čamráky. Roky nezastavím, tak to dneska lítá nějak hůř.
ČZ 236 - 1 // Weihrauch HW77K + Kolimátor Victoptics 1x35 Red / Green
Ja mám HW 97KT a HW 77, každej chutí niečo iné, preto odporúčam kúpiť testovaciu sadu JSB a odskúšať.
Kovohuťe by som nedával do HW-čka, pokazia dojem z užasnej pušky. Človek to pochopí, až ked to otestuje a prípadne zmeria úsťovú rýchlosť. (Kovohuťe +- 15m/s a menší výkon aj o 3-6J) (JSB +- 3 m/s )
Kovohuťe by som nedával do HW-čka, pokazia dojem z užasnej pušky. Človek to pochopí, až ked to otestuje a prípadne zmeria úsťovú rýchlosť. (Kovohuťe +- 15m/s a menší výkon aj o 3-6J) (JSB +- 3 m/s )
HW100T :-)
			- 
				strelec3751
Za mlada jsme bývali chudí. Nic jiného než Kovohutě nebylo a ani na ně penízky nebyly. Vyráželi jsem si cosi jako diabolky z narovnaných olověných trubek.  A i s tím jsme se trefovali. Se slaviemi 618 a ČZetami. Dneska to nechápu.
Má pravdu předsedo   

Já si lisoval "diabolky" z olověných desek, co byly v plyn. karmách (táta dělal údržbáře).
Když jsem si mohl koupil Kovohutě, chrochtal jsem blahem, ale byly pro nás kluky drahé a peněz moc nebylo.
A opravdu jsem se trefoval Sláviíí (77) do antén a hromosvodů protějších domů.
Jo a taky nám někdo prostřelil okno - to byl určitě ten zrzavej kluk z protějšího domu, neměl jsem ho rád. Doma pak výslech a byl zákaz, který jsem stejně musel někdy trošku porušit
Dnes by přijela zásahovka 

Dodnes taky nechápu jak jsem se dokázal na takovou vzdálenost (cca 60m) s tímto střelivem a Slávinou trefit

Já si lisoval "diabolky" z olověných desek, co byly v plyn. karmách (táta dělal údržbáře).
Když jsem si mohl koupil Kovohutě, chrochtal jsem blahem, ale byly pro nás kluky drahé a peněz moc nebylo.
A opravdu jsem se trefoval Sláviíí (77) do antén a hromosvodů protějších domů.
Jo a taky nám někdo prostřelil okno - to byl určitě ten zrzavej kluk z protějšího domu, neměl jsem ho rád. Doma pak výslech a byl zákaz, který jsem stejně musel někdy trošku porušit

Dnes by přijela zásahovka

Dodnes taky nechápu jak jsem se dokázal na takovou vzdálenost (cca 60m) s tímto střelivem a Slávinou trefit

Tiež som si za mlada, keď došli Kovohute, vyrážal sám nejaké to strelivo a pchal ho do S 630strelec3751 píše:Za mlada jsme bývali chudí. Nic jiného než Kovohutě nebylo a ani na ně penízky nebyly. Vyráželi jsem si cosi jako diabolky z narovnaných olověných trubek. A i s tím jsme se trefovali. Se slaviemi 618 a ČZetami. Dneska to nechápu.

No naozaj je to rozdiel aké strtelivo človek použije. Dá sa lepšie trénovať, keď sa odstráni chyba v " náradí "

HW100T :-)
mikiki píše: (táta dělal údržbáře):
Můj děda byl truhlář, já střílel hřebíkama

dycky STEYR
Ked neboli diabolky tak sa často strieľali klince, odcviknut hlavičku. Ešte trošku hajzlaku na utesnenie a šup do slavie, uz boli jablká s klincami ci priklincovaný potkan. Potom ze nie a nie trafiť terč ked boli diabolky.
jo jednou jsem někde viděl takoví pěkný píst ze vzduchovky byli na něm ty hřebíčky pěkně nalepený  ale už nevím kde
 ale už nevím kde  asi se mířilo do vzduchu
 asi se mířilo do vzduchu 
			 ale už nevím kde
 ale už nevím kde  asi se mířilo do vzduchu
 asi se mířilo do vzduchu 
Nooooo......jestli chceš začínat s JSB TARGET a chceš střílet na víc, než 10 metrů, tak jsou to zbytečně vyhozené peníze. Tyto diabolky s plochou hlavičkou jsou na víc jak 10 m na přesnost nepoužitelné.opticum píše:Do HW pujdou nejdřív ty co dorazili v balíku, nějaký německý a pak JSB Target. Na seznámení.
Rovnou si kup Exacty a začni pilovat ruce. Aspon budeš mít jistotu, že nepřesnosti diabolkama nejsou.
HW 97K  cal.177 + Sightron S1
Atak Arms - Zoraki HP-01Ultra cal.5,5 mm + Kolimator
Slavia 618
CZ 75B cal. 9mm Luger + adapter CZ Kadet cal.22 LR
			Atak Arms - Zoraki HP-01Ultra cal.5,5 mm + Kolimator
Slavia 618
CZ 75B cal. 9mm Luger + adapter CZ Kadet cal.22 LR