Kompa napasuj podle návodu od gunexpertu, ten ti je asi jasnej. Natvrdo ho utáhni k nosiči, aby neměl vůle(hlavně při utahování nepootoč nosičem mušky
 ). Na Loctite se vyser, akorát by si měl pakárnu při občasný demontáži. Já osobně mám zendla dotaženýho úplně natvrdo a za celých 13K ran jsem ani neměl potřebu sundavat ho.
 ). Na Loctite se vyser, akorát by si měl pakárnu při občasný demontáži. Já osobně mám zendla dotaženýho úplně natvrdo a za celých 13K ran jsem ani neměl potřebu sundavat ho.Pak dej vědět, jak ten tvůj komp fachá, tenhle jsem ještě neměl možnost vyzkoušet. Pro srovnání by byl dobrej zendl.

., ale také jsem přemýšlel o případných problémech při demontáži. Nepočítám s tím že to budu sundávat, chtěl bych to mít nafurt, no tak uvidíme. Netuším jak to bude makat, zatím jsem střílel jenom z kosy bez kompíku, takže nebudu mít srovnání ani oproti jiným výrobkům. Bohužel jsem na tenhle kompík nenašel žádný ohlasy či neohlasy, tak kdo ví.... Ještě by mě zajímala jedna věc. Opakovaně se probíralo, že po montáži kompíku se mění nástřel. Můžete mi někdo vysvětlit z jakých důvodů????
 ., ale také jsem přemýšlel o případných problémech při demontáži. Nepočítám s tím že to budu sundávat, chtěl bych to mít nafurt, no tak uvidíme. Netuším jak to bude makat, zatím jsem střílel jenom z kosy bez kompíku, takže nebudu mít srovnání ani oproti jiným výrobkům. Bohužel jsem na tenhle kompík nenašel žádný ohlasy či neohlasy, tak kdo ví.... Ještě by mě zajímala jedna věc. Opakovaně se probíralo, že po montáži kompíku se mění nástřel. Můžete mi někdo vysvětlit z jakých důvodů???? 

, ale do ideálně usazení zbývá ještě dotočit o cca 30 stupňů, takže bude muset přijít na řadu soustruh. Jsem na něj fakt zvědavej.
 , ale do ideálně usazení zbývá ještě dotočit o cca 30 stupňů, takže bude muset přijít na řadu soustruh. Jsem na něj fakt zvědavej. a taky se přidávám o info jak se bude chovat....
 a taky se přidávám o info jak se bude chovat.... . Jednoho mám, ale dostanu se k němu až v pátek
 . Jednoho mám, ale dostanu se k němu až v pátek  . Ta váha na předku je celkem znát, což pro nějakou taktickou střelbu není moc ideální, ale pokud to bude vykoupené dobrým účinkem, tak to má smysl
 . Ta váha na předku je celkem znát, což pro nějakou taktickou střelbu není moc ideální, ale pokud to bude vykoupené dobrým účinkem, tak to má smysl