No, zítra dám vědět. Pokud zůstanu doma a půjdeme střílet, tak pro mě budete muset někdo přijet, páč pěšky se s tím tahat nebudu.
  No, zítra dám vědět. Pokud zůstanu doma a půjdeme střílet, tak pro mě budete muset někdo přijet, páč pěšky se s tím tahat nebudu.Chat......."Drozdovsko-Lipovský kartel:-)"
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				Smazaný uživatel 6696
Je to tak jak píše Zdendaxxl. Je nás málo na sobotu, tak vyrážím do Velkého Meziříčí se podívat a střílení bude v neděli teda pokud to doma obhájím, páč jsem zapomněl že máme jet do Mohelnice k babičce od manželky má narozeniny nebo svátek. V hlavě mám prej jenom střílení atd.. Chudák já  No, zítra dám vědět. Pokud zůstanu doma a půjdeme střílet, tak pro mě budete muset někdo přijet, páč pěšky se s tím tahat nebudu.
  No, zítra dám vědět. Pokud zůstanu doma a půjdeme střílet, tak pro mě budete muset někdo přijet, páč pěšky se s tím tahat nebudu.
  No, zítra dám vědět. Pokud zůstanu doma a půjdeme střílet, tak pro mě budete muset někdo přijet, páč pěšky se s tím tahat nebudu.- pytrs
- Bydliště:tam kde žáby mají zuby a chřipka je jen zženštělost
Re: O víkendu 13tého nebo 14.7 dle zájmu"střelby v Drozdově"
nechte to na přišti sobotu toho 20.7 udělame akci na celej denžabák píše:Je to tak jak píše Zdendaxxl. Je nás málo na sobotu, tak vyrážím do Velkého Meziříčí se podívat a střílení bude v neděli teda pokud to doma obhájím, páč jsem zapomněl že máme jet do Mohelnice k babičce od manželky má narozeniny nebo svátek. V hlavě mám prej jenom střílení atd.. Chudák jáNo, zítra dám vědět. Pokud zůstanu doma a půjdeme střílet, tak pro mě budete muset někdo přijet, páč pěšky se s tím tahat nebudu.
Ahoj.Klidně tě v neděli převezu.
Air Arms EV2 MK4 / Optisan CP 10x32P mil-MH10x
Slavie 620, Slavie 630
Je lepší to blbě dělat, než o tom chytře kecat.
			Slavie 620, Slavie 630
- 
				Smazaný uživatel 6696
Chlapi sorry, ale zítra musím jet s manželkou k její babičce, takže střílení odpadá  Ser. mě to, ale musím
  Ser. mě to, ale musím  
			 Ser. mě to, ale musím
  Ser. mě to, ale musím  
 Já jsem taky ženatej.A když ženský tahaj za ty správný p(t)áky.......
 Já jsem taky ženatej.A když ženský tahaj za ty správný p(t)áky.......Air Arms EV2 MK4 / Optisan CP 10x32P mil-MH10x
Slavie 620, Slavie 630
			Slavie 620, Slavie 630
- pytrs
no myslim že s babama to mame všeci stejny 

Žabáku ,vymlouvat se na ženskou
,vymlouvat se na ženskou  ,to jsi chlap,omluva se nepřijímá
,to jsi chlap,omluva se nepřijímá  .Zasloužil by jsi toto
 .Zasloužil by jsi toto Nejdřív Bobo,pak ty...no a příště
Nejdřív Bobo,pak ty...no a příště  
   .... se na to můžeme rovnou vyprdnout!!!!!!!!!!!
 ,vymlouvat se na ženskou
,vymlouvat se na ženskou  ,to jsi chlap,omluva se nepřijímá
,to jsi chlap,omluva se nepřijímá  .Zasloužil by jsi toto
 .Zasloužil by jsi toto Nejdřív Bobo,pak ty...no a příště
Nejdřív Bobo,pak ty...no a příště  
 .... se na to můžeme rovnou vyprdnout!!!!!!!!!!!Walther LG 300 XT Carbontec Custom/ Burris Timberline 4.5-14x32
Steyr LG110FT Custom Hunting/Sightron SIH TAC 4-12X40 AO HHR
http://zdendaxxl.rajce.idnes.cz/ .Změnil jsem nick na "Zdendaxx"
- 
				Smazaný uživatel 6696
Re: Chat........!!!!"Drozdovské hnízdo"!!!!
OK. Já to beru. Tak něco udělej a já přijedu!!!  

Nemůžeš,jedeš s manželkou k babičce
 Nemůžeš,jedeš s manželkou k babičce  Jsem domluvený s Bobem na odpoledne,jdeme se podívat po nějakém place,Vypišku nechceš se přidat.....Bobo by měl radost.Kdyžtak pošli SZ a ja ti pošlu čas a souřadnice
 Jsem domluvený s Bobem na odpoledne,jdeme se podívat po nějakém place,Vypišku nechceš se přidat.....Bobo by měl radost.Kdyžtak pošli SZ a ja ti pošlu čas a souřadnice 
Walther LG 300 XT Carbontec Custom/ Burris Timberline 4.5-14x32
- 
				Smazaný uživatel 6696
Já nemám namysli, aby jsi něco udělal dnes a já bych přijel. Sežeňte ten plácek a potom něco spáchat a já přijedu  nebo mi přijedeme. On by se určitě někdo přidal. Ten plac co jsi kdysi dával, tak ten by byl suprovej. Tady v Drozdově musím oběhat dost lidí abych  zajistil plác a  hřiště musí béjt taky volné. Často fotbalisti něco mají. Hleďte něco pořádného najít
  nebo mi přijedeme. On by se určitě někdo přidal. Ten plac co jsi kdysi dával, tak ten by byl suprovej. Tady v Drozdově musím oběhat dost lidí abych  zajistil plác a  hřiště musí béjt taky volné. Často fotbalisti něco mají. Hleďte něco pořádného najít 
			 nebo mi přijedeme. On by se určitě někdo přidal. Ten plac co jsi kdysi dával, tak ten by byl suprovej. Tady v Drozdově musím oběhat dost lidí abych  zajistil plác a  hřiště musí béjt taky volné. Často fotbalisti něco mají. Hleďte něco pořádného najít
- pytrs
no doufam že počitate i se mnou ja přijedu taky jen napsat kde přišti tyden sobota nebo neděle mužem tak už hledejte misto přišti vikend to musi klapnoutzdendaxxl píše:Nemůžeš,jedeš s manželkou k babičce
Jsem domluvený s Bobem na odpoledne,jdeme se podívat po nějakém place,Vypišku nechceš se přidat.....Bobo by měl radost.Kdyžtak pošli SZ a ja ti pošlu čas a souřadnice
"Když,nejde Mohamed k hoře,musí hora k Mohamedovi"a pak že to nejde  Pár fotek,naší Nedělní vzduchovkářské "spanilé jízdy" s Bobem,která měla za účel,potrénovat,prozkoumat možný terén pro další střelby,a ulovit pár "nových duší".Podařilo se splnit všechno,střelecký dýchánek jak má být
 Pár fotek,naší Nedělní vzduchovkářské "spanilé jízdy" s Bobem,která měla za účel,potrénovat,prozkoumat možný terén pro další střelby,a ulovit pár "nových duší".Podařilo se splnit všechno,střelecký dýchánek jak má být  +koláče,pivko a nakonec grilovačka.......Haleluja,bylo to boží,díky všem
 +koláče,pivko a nakonec grilovačka.......Haleluja,bylo to boží,díky všem  http://zdendaxxl.rajce.idnes.cz/Nedele_14.7.13/
     http://zdendaxxl.rajce.idnes.cz/Nedele_14.7.13/
 Pár fotek,naší Nedělní vzduchovkářské "spanilé jízdy" s Bobem,která měla za účel,potrénovat,prozkoumat možný terén pro další střelby,a ulovit pár "nových duší".Podařilo se splnit všechno,střelecký dýchánek jak má být
 Pár fotek,naší Nedělní vzduchovkářské "spanilé jízdy" s Bobem,která měla za účel,potrénovat,prozkoumat možný terén pro další střelby,a ulovit pár "nových duší".Podařilo se splnit všechno,střelecký dýchánek jak má být  +koláče,pivko a nakonec grilovačka.......Haleluja,bylo to boží,díky všem
 +koláče,pivko a nakonec grilovačka.......Haleluja,bylo to boží,díky všem  http://zdendaxxl.rajce.idnes.cz/Nedele_14.7.13/
     http://zdendaxxl.rajce.idnes.cz/Nedele_14.7.13/Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Walther LG 300 XT Carbontec Custom/ Burris Timberline 4.5-14x32
Re: Chat..Neděle 14.7.13...!!!!"Drozdovské hnízdo"!!!!
Jo jo, nemohu jinak než potvrdit slova Zdendy 
Den jsem si moc užil. Kevšemu grilovaná krkovička a rajčátka se sýrem na konec

Den jsem si moc užil. Kevšemu grilovaná krkovička a rajčátka se sýrem na konec

QB 78 deluxe .177 /Custom PCP masakr/ Optisan Viper 10x44IRS / Harris 1A2
11 x cal.177
			11 x cal.177
- 
				Smazaný uživatel 6696
Nóóó, tak to mohu jen závidět. Na plinkačku dobré místečko a dá se tam udělat nějaký ten sraz + HFT? 
Jinak jestli bude mít někdo zájem teď v neděli si zastřílet tady v Drozdově, tak dejte vědět ať vím kolik nás cca bude. Nejlépe od rána od cca 9 hodin. Postavili by jsme si trať. V sobotu to nejde, protože fotbalisti tu mají turnaj. Vlastně šlo by to i v sobotu, ale s tím že by jsme nebyli na hřišti kde si většinou nastřelujeme flinty, ale jen vedle na louce a trať se stejně staví jen na louce a v tom lese co je pod hřištěm. Tím pádem se v sobotu na hřišti dá koupit pití i jídlo co tam budou dělat. Dále v sobotu na Láně je myslivecký karneval, ale už jsem manželce oznámil že nejdu, že v neděli si chci jít zastřílet 

Dvoudenní sraz plánuji a domlouvám na 17-18.8. Do konce týdne to vše oběhám a dám vědět jestli to klapne. Zatím to je na dobré cestě.
				Jinak jestli bude mít někdo zájem teď v neděli si zastřílet tady v Drozdově, tak dejte vědět ať vím kolik nás cca bude. Nejlépe od rána od cca 9 hodin. Postavili by jsme si trať. V sobotu to nejde, protože fotbalisti tu mají turnaj. Vlastně šlo by to i v sobotu, ale s tím že by jsme nebyli na hřišti kde si většinou nastřelujeme flinty, ale jen vedle na louce a trať se stejně staví jen na louce a v tom lese co je pod hřištěm. Tím pádem se v sobotu na hřišti dá koupit pití i jídlo co tam budou dělat. Dále v sobotu na Láně je myslivecký karneval, ale už jsem manželce oznámil že nejdu, že v neděli si chci jít zastřílet

Dvoudenní sraz plánuji a domlouvám na 17-18.8. Do konce týdne to vše oběhám a dám vědět jestli to klapne. Zatím to je na dobré cestě.
Naposledy upravil(a) Smazaný uživatel 6696 dne 15 črc 2013 13:17, celkem upraveno 1 x.				
			- pytrs
no tak to jste se tam měli pěkně pěkně doufam že tam zase brzy něco udělate bud přiští vikend u žabaka nebo u vas