to bude ono, fouka to z te druhe dirky nez je ta na mazani!
Zkusim to vyčistit a dam vedet jak sem dopad...
Každopádně dekuju za radu, vlastni blbosti a neznalosti sem si pridelal starosti!

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Kdo ste někdy sháněl nějaký atip... http://www.mateza.cz/index.php?menu=4&v ... pina1=1180
  Kdo ste někdy sháněl nějaký atip... http://www.mateza.cz/index.php?menu=4&v ... pina1=1180 
 ...co já vim kdy mi ta moje začne zlobit, zatim ale střílí jak má (zas tolik toho nenastřílím)..
 ...co já vim kdy mi ta moje začne zlobit, zatim ale střílí jak má (zas tolik toho nenastřílím).. )
) 
  (dvěma slovy)
  (dvěma slovy)   Taky mě Zorka hoodně moc baví a to jak na přesnou terčovou střelbu tak na plinkačku (nejraději ustřeluju víčka z pet flašek na cca 10m
  Taky mě Zorka hoodně moc baví a to jak na přesnou terčovou střelbu tak na plinkačku (nejraději ustřeluju víčka z pet flašek na cca 10m  ) ..no a než ze Zorky dělat pušku, raději jsem objednal Cricketa v .25
 ) ..no a než ze Zorky dělat pušku, raději jsem objednal Cricketa v .25 
 to je parádnickej kousek to budeš mít tu WST?
 to je parádnickej kousek to budeš mít tu WST? 

Radost si člověk musí udělat...teď jen řešim jak z toho minometu (přeci jen 16J je na .25 kalibr trošku málo
 Radost si člověk musí udělat...teď jen řešim jak z toho minometu (přeci jen 16J je na .25 kalibr trošku málo  ) udělat pušku, tak studuju info a hned jak mi dorazí, budu ladit.... blbý že nemam ani combro nebo chrony...
) udělat pušku, tak studuju info a hned jak mi dorazí, budu ladit.... blbý že nemam ani combro nebo chrony...

A dostupnost neřeším, spíš si prostě vybrat v tom obrovskym množství co na trhu je, ale fakt je, že Edík už je docela drahej...takže Cricket je jasná volba, zvlášť když ho dělaj u nás (docela mě hřeje, že na tom bude made in czech rep a ne nějaká čajna
 A dostupnost neřeším, spíš si prostě vybrat v tom obrovskym množství co na trhu je, ale fakt je, že Edík už je docela drahej...takže Cricket je jasná volba, zvlášť když ho dělaj u nás (docela mě hřeje, že na tom bude made in czech rep a ne nějaká čajna  ). Chceš v pušce .177? Neni to trošku škoda? Teda chápu, že pokud se chceš vejít do 16J a střílet přesně pak je to jasná volba, ale když už dát ty peníze tak bych na tvém místě volil něco co se dá snadno tunit aspoň na 30-35J a určitě v .22
). Chceš v pušce .177? Neni to trošku škoda? Teda chápu, že pokud se chceš vejít do 16J a střílet přesně pak je to jasná volba, ale když už dát ty peníze tak bych na tvém místě volil něco co se dá snadno tunit aspoň na 30-35J a určitě v .22