Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Když jsme u těch starších věcí, podařilo se mi objevit recept na mazání bez loje - včelí vosk + ballistol 1:1. Takže začít hodlám hledáním správného poměru těchto ingrediencí (nevím jestli je to 1:1 objemově nebo hmotnostně a pochybuju že půjde o recept na míru pro derika). Nemáte to náhodou už někdo zmáknuté?
K problému prvního výstřelu mě napadlo, jestli to nemůže to souviset i s naolejovaným laufem za účelem konzervace, a jestli tomu nemůže pomoct použití střely mazané čistým voskem.
		K problému prvního výstřelu mě napadlo, jestli to nemůže to souviset i s naolejovaným laufem za účelem konzervace, a jestli tomu nemůže pomoct použití střely mazané čistým voskem.
Re: Derringer od fy Great Gun
Je libo tukový koláček?  Ale ještě nevím jak to líce.
 Ale ještě nevím jak to líce.
 Ale ještě nevím jak to líce.
 Ale ještě nevím jak to líce.Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Recept psal edelweiss výše a já to vyčmuchal zde: http://www.strelectvi.cz/forum/post79866.html#p79866 Vytlačuji nabijákem. Nutný je použít formu, kde se vosk nepřichytí ke stěnám! Rychlý, čistý.
Já mažu včelí vosk+jelení lůj 1-1
na 9mm střelu mám vykrajovatko z 2ml stříkačky
			na 9mm střelu mám vykrajovatko z 2ml stříkačky
- 
				Blackpowdergunfan
Další fotky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Gewehr 88 ( 8x57IS )
			- 
				Blackpowdergunfan
Ještě něco.  

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Gewehr 88 ( 8x57IS )
...
				Naposledy upravil(a) Peter123 dne 15 srp 2012 06:59, celkem upraveno 1 x.				
			- 
				Blackpowdergunfan
Ahoj, vítej do rodiny   , napiš víc. Jaká je to ráže ( dle mého 45 ), délka laufů ( asi 3" ?), povrchovku, ať víme víc.
 , napiš víc. Jaká je to ráže ( dle mého 45 ), délka laufů ( asi 3" ?), povrchovku, ať víme víc.   Je to pěknej kousek a stylově jsi si upravil krabičku.
  Je to pěknej kousek a stylově jsi si upravil krabičku.  
 , napiš víc. Jaká je to ráže ( dle mého 45 ), délka laufů ( asi 3" ?), povrchovku, ať víme víc.
 , napiš víc. Jaká je to ráže ( dle mého 45 ), délka laufů ( asi 3" ?), povrchovku, ať víme víc.   Je to pěknej kousek a stylově jsi si upravil krabičku.
  Je to pěknej kousek a stylově jsi si upravil krabičku.  
Gewehr 88 ( 8x57IS )
Jo to je dvacka... jsem myslel, že nějaká prťavá Kopějka.
			- 
				Blackpowdergunfan
Ona ta fotka klame, v reálu to vypadá trochu jinak   . Já mu říkám fatboy
 . Já mu říkám fatboy   .
 .
 . Já mu říkám fatboy
 . Já mu říkám fatboy   .
 .Gewehr 88 ( 8x57IS )
Díky za fotky znázorňující detaily a velikost! Konečně jsou na nich vidět mířidla  

Nutno říci, že u .54 je dizajn vymazlený Jsou zabroušené hrany (!) velký to pokrok (a je dobře, že si s tím výrobce pohrál). Také na té fotce s pistony je dobře patrné o jak velkou hlaveň se jedná. Pistony pujdou lépe vytáhnout (atd..) což zjednoduší manipulaci
  Jsou zabroušené hrany (!) velký to pokrok (a je dobře, že si s tím výrobce pohrál). Také na té fotce s pistony je dobře patrné o jak velkou hlaveň se jedná. Pistony pujdou lépe vytáhnout (atd..) což zjednoduší manipulaci  Široké drážky v hlavni jenom prospějí výkonu! A velké hlavně se budou lépe držet při nabíjení (já mám pokaždé podrápané ruce od mušky) Prostě kapesní kanón!
  Široké drážky v hlavni jenom prospějí výkonu! A velké hlavně se budou lépe držet při nabíjení (já mám pokaždé podrápané ruce od mušky) Prostě kapesní kanón!   

Nutno říci, že u .54 je dizajn vymazlený
 Jsou zabroušené hrany (!) velký to pokrok (a je dobře, že si s tím výrobce pohrál). Také na té fotce s pistony je dobře patrné o jak velkou hlaveň se jedná. Pistony pujdou lépe vytáhnout (atd..) což zjednoduší manipulaci
  Jsou zabroušené hrany (!) velký to pokrok (a je dobře, že si s tím výrobce pohrál). Také na té fotce s pistony je dobře patrné o jak velkou hlaveň se jedná. Pistony pujdou lépe vytáhnout (atd..) což zjednoduší manipulaci  Široké drážky v hlavni jenom prospějí výkonu! A velké hlavně se budou lépe držet při nabíjení (já mám pokaždé podrápané ruce od mušky) Prostě kapesní kanón!
  Široké drážky v hlavni jenom prospějí výkonu! A velké hlavně se budou lépe držet při nabíjení (já mám pokaždé podrápané ruce od mušky) Prostě kapesní kanón!   

Jak ogival nastartuješ, tak už valí až dolů, brzdit to můžou jen škvarky a saze 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Ja je zatloukam az dolu a nikdy se mi nic neodrazilo.Jako po masle mi to nikdy neslo.Ikdyz jsem mazal.Tak jen plivu  a vrta to diry jako svina
 a vrta to diry jako svina 
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
			Drulov 70 .22 Flobert