tuning a opravy Slavie 620, 630 a 631
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- odstrelovac1
ok ono to možná bude i lepší než brousit to puzdro, trochu ho ztenčim snad vydrží  

- odstrelovac1
Re: tuning Slavie 620 a 631
Mám v plánu na mé překopané Slavii 631 vyměnit celé pouzdro a zbavit se tak trapné 13 mm rybiny ..myslíte že součastky ze stare 631 z roku asi kolem 1970 sednou k novému pouzdru  S631 ??  

- DrobasMirek
gratuluju, tak to si polepšíš na stejně trapnou 11mm rybinu.. kup si vietnamskou variabilní montáž a je ti jedno jestli je tam 13 nebo 11mm   osobně sem nikdy nepotkal nikoho komu by to dělalo nepřekonatelnej problém
 osobně sem nikdy nepotkal nikoho komu by to dělalo nepřekonatelnej problém
			 osobně sem nikdy nepotkal nikoho komu by to dělalo nepřekonatelnej problém
 osobně sem nikdy nepotkal nikoho komu by to dělalo nepřekonatelnej problém- odstrelovac1
Mě to právě docela štve  .Chtěl bych mít prostě 11ku a už nato nemyslet...to pouzdro zase není tak drahé a budu mít aspon zase na chvíli doma co kutit
.Chtěl bych mít prostě 11ku a už nato nemyslet...to pouzdro zase není tak drahé a budu mít aspon zase na chvíli doma co kutit  

PS: Nerozumím ti ve smyslu stejně trapnou 11ku....vždyt je to dnes základ pro téměř každou montáž na optiku u vzduchovek.... 95% vzduchovkářu ji má
A co se týče rybiny u S 631 tak si myslím, že nebude zase o tolik horší než u ostatních typů vzduchovek..
			 .Chtěl bych mít prostě 11ku a už nato nemyslet...to pouzdro zase není tak drahé a budu mít aspon zase na chvíli doma co kutit

PS: Nerozumím ti ve smyslu stejně trapnou 11ku....vždyt je to dnes základ pro téměř každou montáž na optiku u vzduchovek.... 95% vzduchovkářu ji má

A co se týče rybiny u S 631 tak si myslím, že nebude zase o tolik horší než u ostatních typů vzduchovek..

- DrobasMirek
..protože neni dostatečně hluboká takže jedinej rozdíl je v těch 2mm.. a věř mi, je horší než u většiny jiných vzduchovek
Ja Neměl drážky vůbec, a vyřešil sem to takhle. Drží to jak boh.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Stlačený vzduch, to je super věc.
			- odstrelovac1
No to je možné, ale puškohled na ní drží přesto dobře nikdo si moc veřejně nestěžuje, žeby to tam kdovíjak špatně drželo....DrobasMirek píše:..protože neni dostatečně hluboká takže jedinej rozdíl je v těch 2mm.. a věř mi, je horší než u většiny jiných vzduchovek
- DrobasMirek
odstřelovač1: to si děláš srandu, že si nikdo veřejně nestěžuje?   
   u Slavie 631 to tady možná moc lidí neřeší, protože na ní moc lidí nedává puškohled, ale S634 je co se rybiny týče to samý a stěžujou si všichni
  u Slavie 631 to tady možná moc lidí neřeší, protože na ní moc lidí nedává puškohled, ale S634 je co se rybiny týče to samý a stěžujou si všichni

u Slavie 631 to tady možná moc lidí neřeší, protože na ní moc lidí nedává puškohled, ale S634 je co se rybiny týče to samý a stěžujou si všichni- odstrelovac1

Ja nevím ja usuzuji podle toho, když třeba i na té  Slavii 634 má hodně lidí prostě díky kvalitní montaží optiku jako sloup a nemění se jim nastřel a nic, tak z toho vycházím že i přez nekvalitní rybinu jsou vysledky dobré....a u S631 co se přesnosti týče prý ještě lepší...asi se to tak neřeší, protože málo lidí se zde zabývá zrovna tímto problémem...
 Ja nevím ja usuzuji podle toho, když třeba i na té  Slavii 634 má hodně lidí prostě díky kvalitní montaží optiku jako sloup a nemění se jim nastřel a nic, tak z toho vycházím že i přez nekvalitní rybinu jsou vysledky dobré....a u S631 co se přesnosti týče prý ještě lepší...asi se to tak neřeší, protože málo lidí se zde zabývá zrovna tímto problémem...Re: tuning Slavie 620 a 631
Pravda je, že vtěch drážkách to moc dobře nedrží. Musí se to dotáhnout jak prase, jinak to po pár výstřelech ujíždí. Trocha síli a pořádně dorvat šrouby.
Stlačený vzduch, to je super věc.
Zdravím.Potřeboval bych vědět jaký průměr má těsnění pístu pro Slavii 631.Popř.vnitřní průměr pístu.Díky.
Nemám šupleru, ale myslím že je to rovný palec(2,54)
odstřelovači, nevymýšlej békoviny, na tý 13mm to drží beztak líp. a kdyžuž tak následuj prexipa, to aspoň stojí za námahu
odstřelovači, nevymýšlej békoviny, na tý 13mm to drží beztak líp. a kdyžuž tak následuj prexipa, to aspoň stojí za námahu

Nejde!Prostě NNe
			- odstrelovac1
 No nějaký svaření navíc, to se mi moc nelíbí, přeci jenom dám přednost originálu...
 No nějaký svaření navíc, to se mi moc nelíbí, přeci jenom dám přednost originálu...  ...Vyměnim pouzdro a koupím nato celkmem slušnou optiku...v úvahu tentokrát připadá Ns 6x40 AO (Walther 6x40 mi nevydržel
 ...Vyměnim pouzdro a koupím nato celkmem slušnou optiku...v úvahu tentokrát připadá Ns 6x40 AO (Walther 6x40 mi nevydržel   )...14 J jak ma 634 z toho asi nedostanu, ale zase mi to nebude tak kopat a tak mam naději že se mi to z te rybiny jen tak nevycuka....
 )...14 J jak ma 634 z toho asi nedostanu, ale zase mi to nebude tak kopat a tak mam naději že se mi to z te rybiny jen tak nevycuka....Ps: Spoustu lidí tyto Slavie mají jak 631 tak 634 a vždycky se to dá aniž by museli nějak zasahovat do firemní rybiny...

- DrobasMirek
proč sváření? já to tam lípnul 3 tunovým epoxidem z OBI a co vim tak s tim nynější majitel už 2 roky spokojeně střílí   

jak psal Pepan, nevymejšlej kraviny, co jsem to zpočítal tak za kraviny, kterých ses dopustil (nebo o nich aspoň psal, že je uděláš) si dávno mohl mít S634 

nevim co všichni máte s tim kopáním? no tak si vzduchovka trochu šťouchne. Běžte si na střelnici zkusit velkou dlouhou ať vás z toho "vzduchovkovýho kopání" vyléčí..

jak psal Pepan, nevymejšlej kraviny, co jsem to zpočítal tak za kraviny, kterých ses dopustil (nebo o nich aspoň psal, že je uděláš) si dávno mohl mít S634

nevim co všichni máte s tim kopáním? no tak si vzduchovka trochu šťouchne. Běžte si na střelnici zkusit velkou dlouhou ať vás z toho "vzduchovkovýho kopání" vyléčí..
 veruuu taky 8x57JS to je kop nie slaviovy
 veruuu taky 8x57JS to je kop nie slaviovy 
Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP