ZP a povolení k nošení
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
přesně tak
		Re: ZP a povolení k nošení
ok v pondělí jdu na ně . ještě  dotázek  .Můžu si zažádat o 2 povolení najednou a pak použít jen jedno ?
Můžeš si jich vzít i deset (pokud tolik povolí)  Platnost mají jeden rok. Když je nevyužiješ, tak je vrátíš
 Platnost mají jeden rok. Když je nevyužiješ, tak je vrátíš
			 Platnost mají jeden rok. Když je nevyužiješ, tak je vrátíš
 Platnost mají jeden rok. Když je nevyužiješ, tak je vrátíšRe: ZP a povolení k nošení
tak to je super , rozhodnutí o zbrani padne až přímo na prodejně
Zase ale záleží, co za údaje po tobě budou chtít vyplnit do NP. Někde stačí pistole samonabíjecí a někde chtějí už i značku a ráži 

Když do NP.napíšeš pistole samonabíjecí,tak to musí bohatě stačit!Víc toho nemůžou chtít.
tak budu to zařizovat u známého co tam pracuje ,tak doufám ,že toho moc chtít nebude
musí mít při nákupu policista taky povolení k nákupu ?
určitě ano
tak povolení bylo uděláno na počkání  takže hurá pro zbraň . Pak jen zase kolky pro zapsání zbraně  a zase 2fotky na novej zbroják ,abych měl zapsáno nošení .To je teda hrůza samé papírování
To je jen teď ze začátku, pak už bude klid. Dokonce takový klid, že pomalu i zapomeneš prodloužit zbroják po pěti letech  

to doufám  

Já mám skupiny A,B,D,E a nemám tam povolení k nošení jak je to možné    

.To znamená zažádat o povolení k nošení a to zase musí být napsáno v průkazu to znamená udělat novej průkaz ale se starou dobou platnosti, celý je to postavený na hlavu, další fotky, ku*va kolik těch fotek mám mejt, k čemu bych si pořizoval zbraň, kdybych ji nemohl nikam nosit, BYROKRACIE  ,k E by mělo být automaticky nošení je to banda kreténů
  .To znamená zažádat o povolení k nošení a to zase musí být napsáno v průkazu to znamená udělat novej průkaz ale se starou dobou platnosti, celý je to postavený na hlavu, další fotky, ku*va kolik těch fotek mám mejt, k čemu bych si pořizoval zbraň, kdybych ji nemohl nikam nosit, BYROKRACIE  ,k E by mělo být automaticky nošení je to banda kreténů   
   . Takovouhle pi*ovinu s nošením / kdy je zas vydávanej novej průkaz s větou o nošení/ je možný vymyslet fakt jen v Český republice.
 . Takovouhle pi*ovinu s nošením / kdy je zas vydávanej novej průkaz s větou o nošení/ je možný vymyslet fakt jen v Český republice.   
   Příště se na to vykašlat, a sehnat si zbraň načerno, ať jde tahle byrokracie k čertu i s těma, kteří ji vymysleli.
 Příště se na to vykašlat, a sehnat si zbraň načerno, ať jde tahle byrokracie k čertu i s těma, kteří ji vymysleli.   

Naposledy upravil(a) cvicubis dne 03 úno 2010 00:22, celkem upraveno 1 x.				
Na co by ti bylo povolení k nošení u skupiny B? Jinak pomalu na každých stránkách je rada, jak to obejít, aby jsi to povolení k nošení na novém ZP už napsané měl.
Přesně tak, rovnou po zkouškách si k žádosti o ZP dáš rovnou Žádost o povolení k nabytí vlastnictví / držení / nošení zbraně kategorie B a tam si právě zaškrtneš i to držení/nošení  a dostaneš to v papírech rovnou. Teď ponovu je jediná nevýhoda, že pokud nechceš kupovat zbraň, tak ti ta nákupka po roce vyprší. Ale pořád to vyjde líp, než znova fotky a nový ZP. Je to stejně zvláštní, podle mě by to tam měli psát rovnou abyl by klid.