Malá odstřelovačka
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
No my jsme si zadlabali až dost 
 V podstatě jsme ten vnitřek museli skoro celý předělat. Ale musím říct, až na to vyosení usazení předního čepu je vyrobena moc pěkně. Jen abych objevil nějaký podobný lak, aby to nebylo jak pěst na oko. Původně jsem chtěl lepené dřevo, ale řekli mi, že ho budou dělat až někdy v březnu. Jinak kdysi jsem pár let střílel ze vzduchové pušky, měl jsem Haenelku se stavitelnou pažbou, taky nevypadala nic moc, ale seděla po nastavení skvěle. Tahle mi vyhovuje, možná budu muset ale trochu upravit tu lícnici, má hrozně malý rozsah. Bodka je dobrá, max. ji trochu podložím.

Naposledy upravil(a) geoffrey dne 22 pro 2008 13:29, celkem upraveno 2 x.				
		Vulcan 3-cal.25 - Valiant Zephyr 6-24x50 SF, HS Product XDM 2 Compact-9mm, MC-12 1965 v.č. 71, Jericho 941F, Gamo 440 Hunter a další...
			Vzhledem k tomu, že jsme tu díru na čep museli stejně dělat jinde, tak jsme to udělali pořádně a původní je na "okrasu" 
 Ale jelikož by to mělo být dělané na CNC, tak je mi to divný.
Tak jsem ten závěr rozebral, vše vyčistil a vyleštil ty hranky ( pojistka - páka závěru ), kde to na sebe dosedá. Sestavil a řekl bych tak 25% zlepšení. Jinak už to ani jednou nespustilo... nechce se mi to ani psát ( ale třeba bude mít někdo podobný problém
 ), ale jak jsem na to musel dost tlačit, prsteníčkem jsem si občas nevědomě brnknul o spoušť  
 Dneska jsem to mockrát zkoušel a sledoval, co se děje, až jsem přišel na ten "problém" . No, tak asi tak  
Tak jsem ten závěr rozebral, vše vyčistil a vyleštil ty hranky ( pojistka - páka závěru ), kde to na sebe dosedá. Sestavil a řekl bych tak 25% zlepšení. Jinak už to ani jednou nespustilo... nechce se mi to ani psát ( ale třeba bude mít někdo podobný problém
Vulcan 3-cal.25 - Valiant Zephyr 6-24x50 SF, HS Product XDM 2 Compact-9mm, MC-12 1965 v.č. 71, Jericho 941F, Gamo 440 Hunter a další...
			Od Klinského 4300,- i s dopravou. Chtěl jsem ji dělat původně sám s kámošem, ale když jsem spočítal dřevo, kreslení, CNC a čas + další věci okolo, tak jsem zjistil, že se mi to nevyplatí. Stejně se budu ale ještě babrat i tady s tou 
 Jedině kdybych chtěl mít fakt originál, tak bych do toho šel.
			Pravidla
Ahoj, jsou někde pravidla téhle soutěže? Vím, že jste je tady vymýšleli, ale nevím, jaký je výsledek a probírat se tím milionem stran je nad moje síly... Jde mi hlavně o základní pravidla, kde se to koná, jestli se může účastnit i začátečník a jestli je vhodná zbraň ZKM-česká malorážka.
Díky.
			Díky.
Presne terminy Mao 2009 budou stanoveny kratce po Novem roce. Prvni soutez stejne jako minuly rok zacne nespis v Hradci a dale stridave s Prahou. Novackove jsou vitani, kazdy nekdy zacinal a ZKM je na zacatek dobra alternativa. Po skonceni souteze si muzes zkusit strelbu z jedoranky, opakovacky, samonabijecky od ruznych vyrobcu. Mimochdem info o nasi Mao na Strelectvi,  budou muset sirit kolegove ja jsem tam dostal zaslouzene BAN 
			- 
				golfkiller
 - Kontaktovat uživatele:

Jestli mam na strelectvi BAN nebo ne je mi popravde celkem jedno ale jsem nastvanej sam na sebe, ze mi ulitly nervy se Shivou. Stve me, ze nevynecha prilezitost jak se otrit o Mao. Moderator Petzold nas z Mao v SZ nazval fracky, ze jsme rozmazleny, umineny atd. Ze dostanu Ban mi bylo jasny, kdyz jsem do fora napsal, ze moderuje neco do ceho nevidi o cem nic nevi a ze z nej citim bolsevika. Jo byl jsem uz drzej ale bylo to nutny. Omlouvam se za O.T. I kdyz to souvisi cele s Mao. Nerad bych to dal rozebiral.
			Tak je hotovo
Zdra, tak posílám finální foto. Teď už jen nastavit optiku a zastřílet...  

- 
				Childeater
 - Kontaktovat uživatele: