A walther p99-nevim. Strilel jsem s nim,nezklamal nicim,nenadchl taky nicim. Ale co budes delat,az se ti na nem po zaruce neco pokazi,to nevim. Sam mam walthera p88c a spolehlivejsi pistolku jsem jeste nemel v ruce-za celou dobu jsem nemel jediny problem-nikdy zadrzka,zavada,selhac,proste zazrak. A az se podela,tak si nebudu rezat zily-stal me tretinu ceny noveho p99..
Jsem zacatecnik
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
2avax: kazdy ma rad a doporucuje neco jineho. Ja mam rad mene casto videne zbrane,at se trochu odlisuju
fakt nemusim kratke od czub a podle vseho je nova zbran od nich jako sazka do loterie-muzes trefit super kus,nebo se muzes leta trapit se smejdem-to je ten zasadni duvod,proc rikam cezetam NE! Glock je hnusny a vypada jak briketa,ale jestli chces neco s maximalni kvalitou,vydrzi a dostupnosti nd,vem ho,nebudes litovat. Pokud ho teda nebudes nosit nadrcnuty a diky safe-action si nahodou pri taseni neprostrelis koule..
A walther p99-nevim. Strilel jsem s nim,nezklamal nicim,nenadchl taky nicim. Ale co budes delat,az se ti na nem po zaruce neco pokazi,to nevim. Sam mam walthera p88c a spolehlivejsi pistolku jsem jeste nemel v ruce-za celou dobu jsem nemel jediny problem-nikdy zadrzka,zavada,selhac,proste zazrak. A az se podela,tak si nebudu rezat zily-stal me tretinu ceny noveho p99..
Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
-
golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
Glockari,vzhuru do boje!
ale mate pravdu. Abych to jeste lepe upresnil a zamotal se do toho,mel jsem na mysli rozdil mezi nadrcnutou sa/da se SPUSTENYM kohoutem a mezi nadrcnutym glockem,kde kohout nejni a tim padem nejde spustit.. Ted uz to snad dava smysl..
Anebo nedržím-mi ten natažený glock prostě přijde při manipulaci nebezpečný,ale je to třeba jen můj názor.. Každopádně to určitě je spolehlivý držák a kdybych ho chtěl kupoval nový,měl bych skoro uplnou jistotu,že netrefím špatný kus+nebudu muset investovat do dodělání něčeho puškařem+nebude problém s nd,což bych dohromady u cz75 ani p99 absolutně neměl..tolik k uvodni otazce avaxe 
-
peter la
Zdravím všetkých. Zrovna som kúpil revolver Ruger Alaskan. Ešte som z neho nevystrelil, nemám náboje. Nájde sa niekto v Prahe so zbrojným preukazom, kto by skočil s mojím bratom / býva v Prahe a nemá zbroják/ do Zbrane a strelivo Brýmová a zobral mi na svoj zbroják 100 ks 454 casull a 100 ks 45 kolt? Ja to mám zo Slovenska dost ďaleko. Samozrejme, ja zbroják mám a taktiež brat prípadného ochotného vyzdvihne aj zavezie naspäť. Popredu ďakujem.
-
SINCITYMAN
Promiň že to nedoporučím, ale poslední dobou se nám tu množí lidé, kteří chtějí koupit munici a pak si "zapomenou" zbroják, když si kolega ze střelectví zapsal číslo auta těchto zapomětelů,zjistil že majitelem je kupodivu ministerstvo vnitra
takže promiň ale mohlo by se stát že bys na provokaci třeba narazil i ty, potažmo tvůj bratr a nikdo tu nestojí o to stát se hvězdou další televizní reportáže....
Blbec nikdy nepochopí, že je blbcem skutečně, pravdu o tom, že je blbcem, blbci říkáš zbytečně.