Nový zákon o zbraních 2026 - flobertky

Otázky týkající se zbrojního průkazu, držení a zařazení jednotlivých zbraní atd.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Black Powder
Administrator
Re: Nový zákon o zbraních 2026 - flobertky

Příspěvek od Black Powder » 26 dub 2025 14:34

... a ako to budeš v ten moment deklarovať, ak ťa pristihnú? ... proste ti to zhabú, dajú na expertízu a tá dokáže, či si bol do 50 ... vyskúšajú všetko dostupné strelivo, čo majú k dispozícii a ku každému budeš mať protokol, akonáhle jeden bude cez 50 tak smola ... no ale to už zachádzame do krajnosti a špekulácií ... štátny úradník má páky, ako znepríjemniť život občanovi, je to jeho hlavná pracovná náplň a poslanie.

Ataman, Caiman, Red Wolf, Huben, LCS SK19, BRK ... Servis, opravy, úpravy všetkých PCP (HW100 nie), programovanie Daystate, prerábky Anschütz na 16J.
Dobré veci robím dokonalými.
Člen Mensa.
Hlupák má bezhraničné sebavedomie, no nulovú sebareflexiu.
SMK

Re: Nový zákon o zbraních 2026 - flobertky

Příspěvek od SMK » 19 kvě 2025 18:13

Chlapi a nestálo by za to si prostě ten zbrojak udělat?

Flobertky jsou stejně k ničemu - vysvětlím - cena výstřelu několikrát převyšuje cenu ostrého střeliva - 9mm Flober 20-25 Kč, 9mm Luger 5-7 Kč - za půl hodinky na střelnici je krabička v háji a to se člověk musí ještě ovládat, k čemu je zbraň která ekonomicky nedává smysl?

Jo taky jsem si to dřív chtěl koupit a fandil 9mm Flobert a Alfe v jejich počinu - ale cena střeliva nešla dolů a už ani nepůjde a jak se stanou 2026 ještě Flobertky dostupné na ZP tak to během pár let zanikne úplně.

Dlouho jsem váhal nakonec jsem si ZP udělal a mohu si teď kupovat zbraně se kterými mohu normálně střílet (nezruinuje) a které budou mít význam i na obranu což Flobertka nemá.
Odpovědět