.
 .a kdože to měl tenkrát pravdu?!

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 .
 . 

Čus MartineKMartin K píše:nechci vám do toho kecat, ale není lepší se domluvit, vzít jedno auto a přijet do Milovic?od Vás je to nějakých 150 km, maximálně 2 hodiny cesty i se dvěma zastávkami na čůrání a jednou na kafe
. když se dáte čtyři do kupy tak to přece nemůže být nějak náročný
. myslím, že bude vždycky lepší přijet si zastřílet s dalšíma cca 25 lidma, na připravené trati se 40 sklopkama, nežli střílet někde na louce ve čtyřech... mluvím z vlastní zkušenosti

Už se na to vše moc těším! Jinak jsem byl teď po 20 letech na srazu ze základky a jedna spolužačka mi říká, že bydlí v Drozdově. Já na to, že tam jezdím střílet. A ona, tak to jsi tam byl i v létě, když vám vzali ty terče? Snažil jsem se ji ukecat, ať je vrátí, ale nepráskla nikoho
 Už se na to vše moc těším! Jinak jsem byl teď po 20 letech na srazu ze základky a jedna spolužačka mi říká, že bydlí v Drozdově. Já na to, že tam jezdím střílet. A ona, tak to jsi tam byl i v létě, když vám vzali ty terče? Snažil jsem se ji ukecat, ať je vrátí, ale nepráskla nikoho 
no prostě jsem měl pravdužabák píše: A toto bylo co?

Kdypak se bude konat ta letecká akrobacie?
 Kdypak se bude konat ta letecká akrobacie?Jo, jo!!!Martin K píše:no prostě jsem měl pravdužabák píše: A toto bylo co?

no, to nebylo zrovna na Mandyho, ten už to konečně pochopilxpetrx píše:Ty prostě toho Mandyho nemůžeš nechat.Kdypak se bude konat ta letecká akrobacie?
 . Akrobatit budeme až na jaře, teď by mi byla zima.
 . Akrobatit budeme až na jaře, teď by mi byla zima.  

:
 :  Tak v to doufej!!!
  Tak v to doufej!!!  
   Dušan těch koníčků má docela dost, že?
  Dušan těch koníčků má docela dost, že?