Hele já nejsem nijak úzkostlivý, běžně učím děti XXXXXXXXXXXXXXX, ale tohle je opravdu hodně za hranou. To, že je to mladá holka je o to větší průser, protože zrovna ta by si měla osvojovat správné základní návyky. Moje děti jsou podstatně mladší, ale tohle by neudělaly.Martin K píše:za prvé, titulovat mladou holku blbem je dost nevhodné a za druhé to bylo samozřejmě aranžmá pouze pro tento snímek!!
A to už vůbec nemluvím o tom, že tu fotku najde nějaký sluníčkový pacifistický imbecil, pro kterého jsou zbraně ztělesněním všeho zla a začne vyvádět, jaká jsou ti vzduchovkáři nebezpečná militantní individua.

a nezařazené témy
 a nezařazené témy 

. Nevim kolik bylo hodin, ale byla jeste tma (opravdu byla tma, metanol za to nemohl
 . Nevim kolik bylo hodin, ale byla jeste tma (opravdu byla tma, metanol za to nemohl  )kdyz me vzbudila neskutecna zimnice. Ale nejsem srab, takze jsem nenastartoval auto abych se trosku ohral. A tak jsem i prez hlavu pretahl deku a jal se ulozit na posledni odpocinek.
 )kdyz me vzbudila neskutecna zimnice. Ale nejsem srab, takze jsem nenastartoval auto abych se trosku ohral. A tak jsem i prez hlavu pretahl deku a jal se ulozit na posledni odpocinek.