radioaktivní mojito...
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

...bomba den,nemelo to chybu.
 ...bomba den,nemelo to chybu. 
 4 střelci na jednu flintu ještě plnění pumpó (díky Jiřímu za půjčení). pak tam byly marné pokusy předvést střelbu mladýmu- nakonec musela odstřílet vše máma která pušku asi taky předtím moc neviděla. vesměs ale všichni krom mladýho- ten se viděl jak mohl doma sledovat hokej, co taky v lese v 21. stol.
  4 střelci na jednu flintu ještě plnění pumpó (díky Jiřímu za půjčení). pak tam byly marné pokusy předvést střelbu mladýmu- nakonec musela odstřílet vše máma která pušku asi taky předtím moc neviděla. vesměs ale všichni krom mladýho- ten se viděl jak mohl doma sledovat hokej, co taky v lese v 21. stol.  byli spokojeni
  byli spokojeni
 a následně druhý den si "potřební" spoluobčané odřízli MOJE tři provázky
 a následně druhý den si "potřební" spoluobčané odřízli MOJE tři provázky  asi aby si mohli sušit podvlíkačky či co, jinak supr a hrózně moc stanovišť
  asi aby si mohli sušit podvlíkačky či co, jinak supr a hrózně moc stanovišť 

. je mi jasný, že kdo chce přijet, tak má svoji vzduchovku a vše ostatní co k tomu patří, chtěl jsem tím jen naznačit, že může přijet opravdu kdokoliv, kdo má chuť a zájem si zastřílet.
 . je mi jasný, že kdo chce přijet, tak má svoji vzduchovku a vše ostatní co k tomu patří, chtěl jsem tím jen naznačit, že může přijet opravdu kdokoliv, kdo má chuť a zájem si zastřílet.