tos ja su vážný a už dávno ztracený případ
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 Jen jsem chtěl dodat,že větrovka,není podmínkou,střílet se dá i s pružinou. :DPojďte to s námi zkusit
 Jen jsem chtěl dodat,že větrovka,není podmínkou,střílet se dá i s pružinou. :DPojďte to s námi zkusit  

No,no.
 No,no. a ten ví víc,než celý meteorologický ústav
  a ten ví víc,než celý meteorologický ústav 

to jest 6 bláznů na sněhu
 to jest 6 bláznů na sněhu  A celkově .. kdo ví .. třeba dorazí někdo i nečekaně
 A celkově .. kdo ví .. třeba dorazí někdo i nečekaně  nechal bych to osudu .. já si zastřílím klidně i ve dvou
 nechal bych to osudu .. já si zastřílím klidně i ve dvou 
 Domluvil jsem klíč tak si klidně můžem udělat kafe nebo čaj. Vodu vemu z domu. Problém budou záchody, páč je tam ještě zastavená voda. Ta se na zimu zastavuje, aby nezamrzla.  Jak se víc oteplí, tak potom nebude ani s vodou problém. Vím kde se pouští tak to nějak uděláme a nebo se skočí ke mě. Není to daleko. Kabinky nejsou nic extra, ale účel to splní.
  Domluvil jsem klíč tak si klidně můžem udělat kafe nebo čaj. Vodu vemu z domu. Problém budou záchody, páč je tam ještě zastavená voda. Ta se na zimu zastavuje, aby nezamrzla.  Jak se víc oteplí, tak potom nebude ani s vodou problém. Vím kde se pouští tak to nějak uděláme a nebo se skočí ke mě. Není to daleko. Kabinky nejsou nic extra, ale účel to splní.