co je daleko horší, nabral jsem nějaký tácky od Grinche a ty bez optiky opravdu nejdou(nad 10m, a do 10 to nemá cenu)
klidně půjdu do soutěže taky s holou slávinou, beztak nemám vzduch, a snad se nenajde hyena co bude tančit na našem hrobě

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Mam pro ne ale jen Hatsana 95 v 5,5 a starickou Dianu mod.15
  Mam pro ne ale jen Hatsana 95 v 5,5 a starickou Dianu mod.15   .... ale nadseni nakonec zvitezilo,takze jedou se mnou......kdyz budou zlobit tak je tam necham jako cenu utechy!
.... ale nadseni nakonec zvitezilo,takze jedou se mnou......kdyz budou zlobit tak je tam necham jako cenu utechy!  Jinak dik za tuhle soutez....zni dobre
  Jinak dik za tuhle soutez....zni dobre  Rosta
 RostaTeda tak mi to nedalo a celý odpoledne mi to vrtalo vhlavě nakonec i na tu mojí stařičkou slavii 631 jsem dneska ve zbraních vybral optiku Nikko Striling 4x32 AO IR MD. Investice 1350,- peněz (no a ted me kamenujtePEPAN píše:Lze střílet úplně v pohodě i bez optiky, jen bez umístění a o to snad nejde, párkrát jsem taky šel a padaly, tak okolo 50% to dopadlo.
co je daleko horší, nabral jsem nějaký tácky od Grinche a ty bez optiky opravdu nejdou(nad 10m, a do 10 to nemá cenu)
klidně půjdu do soutěže taky s holou slávinou, beztak nemám vzduch, a snad se nenajde hyena co bude tančit na našem hrobě
 )
  ) a nebo co2 crosmana 3576
  a nebo co2 crosmana 3576 )
  )
Dej pokoj moje drahá polovička mě za dnešní nákup moc nepochválilataiga33 píše:....ja myslim ze jsi k tehle vzduse vybral dobre,stejne ti to za rok nebude stacit a koupis verkcajk
za mnohem vice