Kam chodi strilet Brno?
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
toho 10.4. to platí Pavel54 si jenom spletl datum
:wink co napsal Zelenáč a zřejmě ho to trošku nazlobilo ,jinak na foru velmez se už omluvil a doufám že už nás tak nebude strašit 
nezáleží kdo s čím střílí ale jak střílí
Re: Kam chodi strilet Brno?
Ne nebudu.
Ahoj všichni,
mám malou výzvu pro ty co nebyli na "pokecu" a chtěli by dát na sebe kontakt do našeho seznamu: tak na mou SZ :
přezdívka - email - telefon - křestní - místo (město) , já to zapracuji a na danou adresu odešlu.
Zelenáč
mám malou výzvu pro ty co nebyli na "pokecu" a chtěli by dát na sebe kontakt do našeho seznamu: tak na mou SZ :
přezdívka - email - telefon - křestní - místo (město) , já to zapracuji a na danou adresu odešlu.
Zelenáč
Byl jste někdo na střelnici v Brně - Kniničkách? Měla otvírat od května a když jsem tam byl včera tak měli zavřeno, nevíte někdo o tom?
- pem
- Kontaktovat uživatele:
to crazyking - pravděpodobně se majitel nebo provozovatel střelnice ještě nerozkoukal. Uvidíme, co bude dál. Mám v plánu tak zajet a zkusit se dohodnout.
byl jsi tam někdy? z čeho se tam může střílet? byla by škoda, kdyby byla zavřená, protože venkovní střelnice a ještě za tu cenu nikde nenípem píše:to crazyking - pravděpodobně se majitel nebo provozovatel střelnice ještě nerozkoukal. Uvidíme, co bude dál. Mám v plánu tak zajet a zkusit se dohodnout.
- pem
- Kontaktovat uživatele:
crazyking - byl jsem na té střelnici v dubnu. Mají otevřeno, jak píše tamní cedule, v pondělí, středa a pátek do 18 hodin. Není to zrovna ideální čas. Ale zatím jsem nikoho kompetentního nezastihl. Chystám se tam v budoucnu, uvidíme.
Ale myslím si, že majitel, nebo pronajímatel bude chtít platit. Mě se to moc nelíbí. Bylo by lepší najít jinou lokalitu - např. lom, nebo něco podobného. Kam by mohl kdokoliv zajít bez předchozího souhlasu a zastřílet si. To bude ale dost těžké něco takového obstarat. Ale pracuje se na tom.
Ještě ses nezmínil¨, zda přijedeš do Velkého Meziříčí na sraz ...
Ale myslím si, že majitel, nebo pronajímatel bude chtít platit. Mě se to moc nelíbí. Bylo by lepší najít jinou lokalitu - např. lom, nebo něco podobného. Kam by mohl kdokoliv zajít bez předchozího souhlasu a zastřílet si. To bude ale dost těžké něco takového obstarat. Ale pracuje se na tom.
Ještě ses nezmínil¨, zda přijedeš do Velkého Meziříčí na sraz ...
Lidská práva zasluhují nejvyšší ochranu!
http://www.a-human-right.com/
http://www.a-human-right.com/
Smím se zeptat, vědel by mi někdo doporučit místo v Brně, kam se dá jít střílet? Dnes jsem chtěl jít dnes někam si vystřelit, a nějak mi vhodné místo uniklo. V lese bylo moc komárů, a málo viditelnosti, na poli zase moc vysoké rostliny.
Chybí tady poctivé post-komunistické ruiny, kterých je spousta na Slovensku..
Ty lomy v Líšni. Největší vypadá, že se tam už netěží. (roste tam křoví porůznu) Tam to někdo nezkoušel?
Chybí tady poctivé post-komunistické ruiny, kterých je spousta na Slovensku..
Ty lomy v Líšni. Největší vypadá, že se tam už netěží. (roste tam křoví porůznu) Tam to někdo nezkoušel?
Cau nad lomem v lisni sem taky premyslel,ale je problem vtom, ze to je vesmes vyhlidkova lokalita a provoz lidi je tam docela velikej.. ak rika, ja chodim do rokle hned vedle meho baraku v nove lisni.. tam ma clovek i prehled jestli nekdo jde nebo nejde. Hlavne se da strilet na 60m do stráně. Ale furt to je proste moc ocich.. chce to vane lokalitu kde by byl klid.
Milí konópci já bych o jedné bezva klidné lokalitě věděl. Je to ale v Modřicích.
http://www.mapy.cz/#mm=FP@sa=s@st=s@ssq ... 95968@z=15
To nemam daleko, to by slo, jen myslim ze me uz unikl za puroku co jsem se na flintu ani nepodival vzduch jak z pusky tak i z lahve 
Neco blizsiho?aron01 píše:Milí konópci já bych o jedné bezva klidné lokalitě věděl. Je to ale v Modřicích.
Koho to je (povoleni, nebudu nic resit s chlupatejma), kdy se tam muze....?
@Ludas
Kup si kolo, v záložnách to mají za pětikilo..
Já se tam asi zběhnu podívat, bydlím sice v Krpoli, ale zase, cvičení neškodí, ne?
Kup si kolo, v záložnách to mají za pětikilo..
Já se tam asi zběhnu podívat, bydlím sice v Krpoli, ale zase, cvičení neškodí, ne?
No, moc nechapu jak to myslels, ale na kole za petikilo ze zastavarny tam urcite jezdit nebudu...
Spis si to tady trochu procti abys vedel "vo co go" a pak skus vyplodit neco k veci, dekuji.
Spis si to tady trochu procti abys vedel "vo co go" a pak skus vyplodit neco k veci, dekuji.