Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

nebo to byl Žabák osobně už si nepamatuju
 nebo to byl Žabák osobně už si nepamatuju 

Jen se nechce
 Jen se nechce Na dotaz, jestli je vůbec drozd, zarytě
 Na dotaz, jestli je vůbec drozd, zarytě :?:Tak nevím co s ním.
  :?:Tak nevím co s ním. 
 Je to on tudíž Drozd. Když se objeví někde jiné pohlaví jak mužské, tak je vždy nějaký průser
  Je to on tudíž Drozd. Když se objeví někde jiné pohlaví jak mužské, tak je vždy nějaký průser  , i kdkyž do ženské se zase líp trefuje
 , i kdkyž do ženské se zase líp trefuje  , takže....
, takže....  

Přetáhnul jsem to sem INŽENÝRE.zdendaxxl píše:V pohodě Lui, je to jen sranda
, toho Steyra bych mu stejně nevzal, jak ho znám do týdne by bylo po něm
a to si na svědomí nevezmu
. Jen jsem myslel, že třeba napíše že přestřelil a nasype si trochu popela na hlavu a ne že se se mnou bude ještě hádat

Tady se můžeme hádat vesele dál
  Tady se můžeme hádat vesele dál  Budu si ho bránit
  Budu si ho bránit  Nevím proč bych si měl házet popel na hlavu, když jsem ten dodatek řeknul a jestli to nikdo neslyšel je v můj neprospěch bohužel. Jak už jsem řekl taky bych připrcával, aby někdo přišel o svoji milou
  Nevím proč bych si měl házet popel na hlavu, když jsem ten dodatek řeknul a jestli to nikdo neslyšel je v můj neprospěch bohužel. Jak už jsem řekl taky bych připrcával, aby někdo přišel o svoji milou  
 . Hezčí už to být ani nemůže.
 . Hezčí už to být ani nemůže. , ale na druhou stranu se ti nedivím, být v tvé situaci taky bych zatloukal, zatloukal, zatloukal
, ale na druhou stranu se ti nedivím, být v tvé situaci taky bych zatloukal, zatloukal, zatloukal  Já už to řešit nebudu, budiš ti tedy ponaučením pro příště, že je lepší dřív myslet než mluvit........Steyra si nech,ja se ho vzdávám,(slitování je vlastnost králů
 Já už to řešit nebudu, budiš ti tedy ponaučením pro příště, že je lepší dřív myslet než mluvit........Steyra si nech,ja se ho vzdávám,(slitování je vlastnost králů  
   ) nechci tě mít na svědomí, nejsem takový parchant abych ti uřízl životně důležitý orgán a přesně tím to tvoje heblo pro tebe je
 ) nechci tě mít na svědomí, nejsem takový parchant abych ti uřízl životně důležitý orgán a přesně tím to tvoje heblo pro tebe je  

Zatloukat, zatloukat a zatloukat to je moje řeč
 Zatloukat, zatloukat a zatloukat to je moje řeč  , ale s tím králem a heblem
 , ale s tím králem a heblem  

Že sis takové heblo sám pořídil
  Že sis takové heblo sám pořídil 

... aby nezpychnul
  ... aby nezpychnul  
 .................a má sláva hvězd se dotýká
 .................a má sláva hvězd se dotýká