Nikdo mě nenapadl.hádejte od koho

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Nikdo mě nenapadl.hádejte od koho

Jak už jsem psal, taky bych klidně souhlasil s třemi závody a ty by se počítaly, ale co když se někdo bude chtít zúčastnit a na jeden závod nebude moct přijet ať už z jakéhokoliv důvodu.Bedroš píše:Souhlasím se 3 soutěžema o nejlepšího střelce moravského. Hafol dalších závodů si užijem i z Kubajzzem.
Ty Jeseníky se mi moc zamlouvají

Jinak, dnes si jeden místní domorodec z Vojtěchova pořídil větrovkuA MÁME HO
 Já bych to nejraději viděl takto......
 Já bych to nejraději viděl takto......
 Jak tak pročítám vlákno, zdá se mi, že je většina mohutně nadržená na 5 soutěžních srazů.
 Jak tak pročítám vlákno, zdá se mi, že je většina mohutně nadržená na 5 soutěžních srazů. 

Nebudu zapírat že jsem pro víc soutěžních srazů, ale podmínkou to rozhodně není!!!!!!!
  Nebudu zapírat že jsem pro víc soutěžních srazů, ale podmínkou to rozhodně není!!!!!!!  Důvod jsem už psal. Jinak mě stačí, když mohu přijet na sraz, zastřílet si HFT a pokecat.
 Důvod jsem už psal. Jinak mě stačí, když mohu přijet na sraz, zastřílet si HFT a pokecat.  Asi to tu nevyřešíme, tak to necháme na toho 21.12. a nějak se domluvíme. Jen doufám že mě to vyjde a dorazím, ale jen tak na dvě hodinky. Nechme ať se vyjádří i ostatní co se budou chtít zúčastnit. Zatím se k tomu moc lidí nevyjádřilo.
 Asi to tu nevyřešíme, tak to necháme na toho 21.12. a nějak se domluvíme. Jen doufám že mě to vyjde a dorazím, ale jen tak na dvě hodinky. Nechme ať se vyjádří i ostatní co se budou chtít zúčastnit. Zatím se k tomu moc lidí nevyjádřilo. Vypadá to, že by soutěžních srazů mělo být jako v Čechách, pravděpodobně 5/3.
 Vypadá to, že by soutěžních srazů mělo být jako v Čechách, pravděpodobně 5/3. Když už Žabák přihrál na smeč.
 Když už Žabák přihrál na smeč. 
 a že ostatní neboli většina by se mnou souhlasila či bude souhlasit.
  a že ostatní neboli většina by se mnou souhlasila či bude souhlasit.  

uplně nejvíc souhlasím s tím co napsal Zdenda ,ale pokud chcete soutěžit tak souhlasím s tim jak to navrhuje Žabák a ještě nevím jestli se z 5 závodů budu moc zůčastnit aspon 3 závodu ,ale vim že určitě 3 závodu ze 3 které se budou počítat se nebudu moc zučastnit ne vždy to vychází
  uplně nejvíc souhlasím s tím co napsal Zdenda ,ale pokud chcete soutěžit tak souhlasím s tim jak to navrhuje Žabák a ještě nevím jestli se z 5 závodů budu moc zůčastnit aspon 3 závodu ,ale vim že určitě 3 závodu ze 3 které se budou počítat se nebudu moc zučastnit ne vždy to vychází takže práce bude vždy přednější proto jsem pro 5/3 závody když už teda
 takže práce bude vždy přednější proto jsem pro 5/3 závody když už teda 

Nesmíte mluvit v hádankách. Nějak mě hlava nebere.
 Nesmíte mluvit v hádankách. Nějak mě hlava nebere. 

Ono je to jedno. Jde vo to že když někdo nebude moct přijet třeba v březnu do Drozdova, tak má ještě čtyři srazy na to, aby se mohl klasifikovat do Mor. soutěže a stát se třeba KRÁLEM MORAVY v HFT
  Ono je to jedno. Jde vo to že když někdo nebude moct přijet třeba v březnu do Drozdova, tak má ještě čtyři srazy na to, aby se mohl klasifikovat do Mor. soutěže a stát se třeba KRÁLEM MORAVY v HFT