Jakmile bude Břitva hotová, dám se foto
Jinak máš pěkný podpis, MUDR Ci

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Ale tak o důvod víc, proč to pro mě bude mít (i přez relativně dost špatný stav) "mystickou" hodnotu
 Ale tak o důvod víc, proč to pro mě bude mít (i přez relativně dost špatný stav) "mystickou" hodnotu  ... Sám jsem zvědav na výsledek... Co se možná nebude líbit všem je, že dozadu, jak je ten plátek aby se břit Břitvy "zaparkoval" dám né kost aní dřevo (jak jsem měl v plánu) ale jen obyčenou malou podložku! Zatím jsem to jen zkoušel jak to bude chodit a vypadat a mě se to celkem líbí
 ... Sám jsem zvědav na výsledek... Co se možná nebude líbit všem je, že dozadu, jak je ten plátek aby se břit Břitvy "zaparkoval" dám né kost aní dřevo (jak jsem měl v plánu) ale jen obyčenou malou podložku! Zatím jsem to jen zkoušel jak to bude chodit a vypadat a mě se to celkem líbí 
 Moji vysněnou, (trošku zpozdilou) narozeninovou Břitvičku. Dostal jsem ji od své Lásky a objednávali jsme ji někdy začátkem prosince, abych ji dostal 9. ledna k narozkám a došla až teď.  A navíc jsme chtěli bílou a poslali "karamelovou"....Ale Karamelka taky dobrááá.
    Moji vysněnou, (trošku zpozdilou) narozeninovou Břitvičku. Dostal jsem ji od své Lásky a objednávali jsme ji někdy začátkem prosince, abych ji dostal 9. ledna k narozkám a došla až teď.  A navíc jsme chtěli bílou a poslali "karamelovou"....Ale Karamelka taky dobrááá.    ...Už bych ji neměnil- co když by mě příště poslali zelenou...
  ...Už bych ji neměnil- co když by mě příště poslali zelenou...   
  Hned poté, co vyvenčím svého čtyřnohého kámoše, odebéřu se na zahradu s velkou myšlenkou
  Hned poté, co vyvenčím svého čtyřnohého kámoše, odebéřu se na zahradu s velkou myšlenkou   - výroba závěsného řemene. Bude mít rozměr-  40x5 cm a kůži použiju z jedné postarší brašny. Už jsem ji dlouho neviděl, tak doufám, že se má paměť neplete a že to bude reálné.
  - výroba závěsného řemene. Bude mít rozměr-  40x5 cm a kůži použiju z jedné postarší brašny. Už jsem ji dlouho neviděl, tak doufám, že se má paměť neplete a že to bude reálné.  

Ty čepy tedy asi opravdu budou z mosazi, ještě se uvidí...
 Ty čepy tedy asi opravdu budou z mosazi, ještě se uvidí...