Tvou zmiňovanou narážku edituji a dále se tady budeme bavit aspoň s tolerancí, když úcta není.
Knife cz. závan časů minulých, současných či budoucích?
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
To se nemůžu ani podívat na film aniž by se to tu uráželo? To-Franta Jetel už jsem ti myslím jednou psal PM, a žádal tě, ať to nepřeháníš. Po tom co má Mat doma ti opravdu nic není a urážet jeho dítě případně celou rodinu neustálým opakováním nějaké fráze, není debata ale ohraná deska. Uděláme to takto, další taková připomínka bude důvodem k nedobrovolnému odchodu z fóra, výměna názorů není o ukamenování těch, co nesouhlasí.
Tvou zmiňovanou narážku edituji a dále se tady budeme bavit aspoň s tolerancí, když úcta není.

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
-
Bullterier5
Re: Knife cz. závan časů minulých, současných či budoucích?
Heuréka! Jehlový pilník jsem našel,ale v 11 večer je mi k prdu.
K Vám dvěma-Blacku a Samuraji- jsem se vyjádřil už výše.Nechápu co Vás na tom furt baví.Předpokládejme,že jste oba dospělí slušní chlapi,kteří jsou na sebe maličko nakrknutí.Když nenajdete cestu k tomu,abyste se na to vyprdli,tak si třeba dejte páku,nebo souboj na pistole nebo tomahawky,jako za starých gentlemanských časů,jen už přestaňte psát o tom,kdo koho víc nasral,bo už toho bylo dost
K Vám dvěma-Blacku a Samuraji- jsem se vyjádřil už výše.Nechápu co Vás na tom furt baví.Předpokládejme,že jste oba dospělí slušní chlapi,kteří jsou na sebe maličko nakrknutí.Když nenajdete cestu k tomu,abyste se na to vyprdli,tak si třeba dejte páku,nebo souboj na pistole nebo tomahawky,jako za starých gentlemanských časů,jen už přestaňte psát o tom,kdo koho víc nasral,bo už toho bylo dost
B5: kupodivu se mýlíš, já na Blacka nakrknutý vůbec nejsem, naopak mě právě mrzí, jak mě bere a že si mě dosadil do role zástupce negativních věcí spojených s knifem a když má něco proti knifu, bývám pak za tím obvykle já..
čili já možu Blackovi pouze prominout jeho očerňování, přestat reagovat na "mylná" tvrzení a v podstatě tu nereagovat, i když bych byl vyzván.. Chápu, že jakýs takýs pořádek tu chcete nezávisle na kontroverzním obsahu vlákna, které už není o mazání a křivdění moderátorů na knifu ale spíš o Blackovi a jeho názorech, výtkách a stížnostech na celý svět..
edelweiss: nevím co jetel napsal ale mám u tebe poprvé dobrý pocit, že za klávesnicí sedí moderátor a ne jen puberťák s právy..
čili já možu Blackovi pouze prominout jeho očerňování, přestat reagovat na "mylná" tvrzení a v podstatě tu nereagovat, i když bych byl vyzván.. Chápu, že jakýs takýs pořádek tu chcete nezávisle na kontroverzním obsahu vlákna, které už není o mazání a křivdění moderátorů na knifu ale spíš o Blackovi a jeho názorech, výtkách a stížnostech na celý svět..
edelweiss: nevím co jetel napsal ale mám u tebe poprvé dobrý pocit, že za klávesnicí sedí moderátor a ne jen puberťák s právy..
Děkuji za podporu místnímu náčelníkovy.
Mat
Mat
"není kachnička, jako kachnička"
Same to není o pubertě ale o trpělivosti, slušně jsem požádal o slušnost. Chápu, že debaty se umí vyhrotit, ale to je na PM nikoli na ztrátu soudnosti na skle.
Zásahy do textu jsou spíše krajní řešení, když rozumná domluva nepomáhá.
Zásahy do textu jsou spíše krajní řešení, když rozumná domluva nepomáhá.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Po víkendu v práci jsem nakoukl sem
.
Lámu hůl a říkám s Bohem.
Bleunoir
Bleunoir
Na knife účet nemáš, ale tady ti stálo za to se zaregistrovat, zajímavé...
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
-
Red arrows
No aspoň víš jaký pocity jsem zažíval na knifebleunoir píše:Po víkendu v práci jsem nakoukl sem.
Bleunoir
-
Bullterier5
To zní, jako všelék.

Udějte co můžete, s tím co máte, tam kde jste. T. Roosevelt
No co se tyka adresy 127.0.0.1 tak ano, v seznamu v tom pripade chybi jeste Chuck NorrisRed arrows píše:jo, pravda, stejně jako ty máš stejnou IP jako black, Dohnal, Samurai a ParoubekBeaver píše:To byl jen IT vtípek... tuhle adresu máš i ty
Alfa 641
-
Red arrows
Chuc Norris přece nemá internetovou adresu.Chuck se nepřipojuje k internetu, ale internet se připojuje k Chuckovi...........
P.S. Ještě jeden poznatek: Jak v práci nepracuji na nožích a věnuji se práci, stal se ze mne pracovní zázrak-něco mezi Einsteinem a robokrtkem a odměna na sebe nedala dlouho čekat.....
P.S. Ještě jeden poznatek: Jak v práci nepracuji na nožích a věnuji se práci, stal se ze mne pracovní zázrak-něco mezi Einsteinem a robokrtkem a odměna na sebe nedala dlouho čekat.....
-
newimperial
...
Naposledy upravil(a) newimperial dne 02 črc 2012 22:19, celkem upraveno 1 x.
-
Bullterier5
Děkuji za projevené uznání,ale tohle vlákno se týká nožů jen okrajově,zde se řešil nožířský server-či ne?? 
-
newimperial
...
Naposledy upravil(a) newimperial dne 02 črc 2012 22:22, celkem upraveno 1 x.