A brousil jsem fakt dlouho.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 .
 . . Kousek pasty co jsi koupil rozpusť v trošce oleje, nechej usadit a štětečkem si vem jen to nejjemnější a nanes rovnoměrně na řemen, nechej vsáknout a tentokrát moc vylešti flaškou do leskla. Že to bere, poznáš na skle flašky, začne být matová. Na starém řemenu by to stačilo 1x a máš na rok klídek. Na novým to asi budeš muset opakovat častěji - bude to vsakovat. Podmínkou je mít řemen MOC napnutý (při poklepu hezky drnčí). A pak si ještě kup - nejlépe u Sucháčka - břidlicový brousek. Adresa je tady
 . Kousek pasty co jsi koupil rozpusť v trošce oleje, nechej usadit a štětečkem si vem jen to nejjemnější a nanes rovnoměrně na řemen, nechej vsáknout a tentokrát moc vylešti flaškou do leskla. Že to bere, poznáš na skle flašky, začne být matová. Na starém řemenu by to stačilo 1x a máš na rok klídek. Na novým to asi budeš muset opakovat častěji - bude to vsakovat. Podmínkou je mít řemen MOC napnutý (při poklepu hezky drnčí). A pak si ještě kup - nejlépe u Sucháčka - břidlicový brousek. Adresa je tady 

Hrůůůůůza co jsem napáchal. Rez sice z větší části zmizela, ale povrch v těch místech zůstal poškrábaný
 Hrůůůůůza co jsem napáchal. Rez sice z větší části zmizela, ale povrch v těch místech zůstal poškrábaný  a dodnes se snažím leštit a leštit a leš........ a s prominutím - Hoven. Ta nadávka patří mně, za tu moji poškrábanou krásku, a už jsem to nedokázal napravit.
 a dodnes se snažím leštit a leštit a leš........ a s prominutím - Hoven. Ta nadávka patří mně, za tu moji poškrábanou krásku, a už jsem to nedokázal napravit.  
 To raději zajedu za někým z Vás a kouknu mu pod ruku, až to na kámen přiloží.
 To raději zajedu za někým z Vás a kouknu mu pod ruku, až to na kámen přiloží.  

. Ale je jasné, že bez brousku to nepůjde. Po osmi letech obtahování už bude ostří utahaný málem do kulata a potřebuje vytvarovat na brousku. Pak jen párkrát přejedeš po řemenu, protáhneš na nehtu a šmiky šmik.
 . Ale je jasné, že bez brousku to nepůjde. Po osmi letech obtahování už bude ostří utahaný málem do kulata a potřebuje vytvarovat na brousku. Pak jen párkrát přejedeš po řemenu, protáhneš na nehtu a šmiky šmik. 
Pánové, budu velmi rád, když zjištěné údaje o nově vyrobených břitvách, zveřejníte tady na vláknu. Byl by to pro mne vyloženě přepych, ale asi bych se nechal zlákat.relka píše:Pánové, rád bych se po zjištění za kolik, z čeho, jakého bude tvaru a rozměru postavil do fronty na břitvu vyrobenou u nás. Držte mi prosím místo.