Jak nás můžeš tak trápit.
Britva
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- Smékal Petr
- Kontaktovat uživatele:
kolowrat:
taková nádherná sbírka, co kus to rarita a ty je při focení NEZAOSTŘÍŠ a jen část jich otevřeš.
Copak to se dělá
. Nafoť to znovu, hezky je všechny pootevři a hlavně je zaostři
, ať se můžeme kochat.
. Máš tady břitvy, řemeny, nůžky na prostřih vlasů, střihací mašinku a překrásnou misku, a co brousicí kámen - není
a dlouhý řemen
a zastavovací kámen v poniklovaným pouzdýrku a štětky. Jestli jo tak to vyfoť všechno, i malé prkotinky jako byly želvovinové hřebínky na kníra, nebo smetáček na vlasy - i ten se používal při zastřižení kníra. Prostě "Švechno"
Zdravím Petr S.
357-Magnum - velmi dobrý argument pro uzavření příměří.
-
kolowrat
- Smékal Petr
- Kontaktovat uživatele:
Nové fotky
No konečně rozumná řeč, že půjdeš do sebe.
Vždyť je to úplný hřích takovou krásu si nechat jen pro sebe
Krapet to vylepši a stačí když to umístíš místo těch původních fotek a uvidíš ty obdivný reakce.
A nový nenový, už patříš mezi nás.

Zdravím Petr S.
- Smékal Petr
- Kontaktovat uživatele:
Baron
Pánové, Baron zde zanechal stopu své přítomnosti. Jsem rád, že přes složitosti života, si našel chvilku a podíval se za námi. Srdečně jej zdravím a přeju dostatek energie pro čas přítomý i budoucí a klidnou ruku s břitvou. Možná kdyby světlonoš nebyl sražen do podsvětí, zůstalo mezi lidmi více dobrého světla ve vztazích.
Zdravím Petr S.
-
kolowrat
- Smékal Petr
- Kontaktovat uživatele:
Nové fotky
Hezkýýýýýý
Tohle už je ono
Jenže teď jsi ukázal, že už to umíš a tak Ti zbývá udělat ještě ty ostatní
. Jseš fakt dobrý, protože je na smímcích vidět každý detail. Klidně dej 3-4 otevřený kousky naráz na jednu fotku v tom smém rozlišení jako tyhle a bude to paráda.
A díky za trpělivost, kterou věnuješ tomu abychom se tu pokochali Tvou sbírkou. Je to zároveň hold a vzpomínka na Tvého dědu. Určitě by měl radost, že to, čím žil neupadlo v zapomění. Ta série na předchozí stránce je fakt něco a kvalita nafocení - zasluhuje nejen veřejnou pochvalu, ale i obdiv.

Tohle už je ono
Zdravím Petr S.
-
kolowrat
- Smékal Petr
- Kontaktovat uživatele:
nabídka na koupi břitvy
Ti co tu byli před námi, už mohou spoléhat jen na náš vztah k nim a věcem co nám tu zanechali, a podle toho s jakou úctou s těmito věcmi zacházíme, tak vyjadřujeme i úctu k našim blízkým co už s námi nejsou.
Že by mnohoznalý Perský král chtěl rozšířit své bohatsví

Že by mnohoznalý Perský král chtěl rozšířit své bohatsví
Zdravím Petr S.
Nene, já to nebyl, teď nejsou penízky jelikož mi umřel notebook tak musím rodině splácet půjčku na nový, nebyl to třeba Baron?
Navíc mne dosti žere že po filmu 300 si moji přezdívku všichni vykládají takto, ač ji už mám cca 7-8let, ten film mi přijde kýčovitý a rozhodně nejsem fanoušek abych si přezdívku dělal podle něj, původně to měl být žertovný oxymorón ale tento film mne donutil začít používat jinou podobu a to X, Artifex, přičemž moje iniciály jsou K.S.=ks=x Tolik k tomu.
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
- Smékal Petr
- Kontaktovat uživatele:
Film 300
Tak teď jsi mne dostal s tím filmem 300. Vůbec nevím o čem je řeč,
a ani nevím, že nějaký takový film existuje. Já jen znám latinský slovní překlad slova "artifex" a že Xerxés byl Perský král. a proto se omlouvám, pokud jsem svým překladem způsobil něco nevhodného. Nebyl to úmysl,
a použil jsem to jen jako žertovný odkaz na Tebe, jako sběratele břitev. Tak promiň.
Naposledy upravil(a) Smékal Petr dne 06 črc 2008 13:26, celkem upraveno 1 x.
Zdravím Petr S.
-
kolowrat
Potvrzuji že kolega Xerxes Artifex to nebyl.
Jelikož mě dotyčný kontaktoval přes SZ předpokládám, že je to důvěrné a tak jeho nick sem bez jeho svolení nenapíšu...
Smékal Petr:
jde o film s názvem "300: bitva u Thermopyl", který popisuje jak 300 Spartských vojáků bojovalo proti miliónovému Perskému vojsku.
Tento film mám za jeden ze svých oblíbených. Svým stylem se vymyká klasickému filmovému zpracování a měl za úkol poutavě převést populární komiks na filmové plátno...
Jen více takových filmů
Xerxes Artifex: jóó, hold film není historie. Ale je potřeba říci, že toto není zdaleka jediný film, který se nedrží pevně své historické předlohy...
Jelikož mě dotyčný kontaktoval přes SZ předpokládám, že je to důvěrné a tak jeho nick sem bez jeho svolení nenapíšu...
Smékal Petr:
jde o film s názvem "300: bitva u Thermopyl", který popisuje jak 300 Spartských vojáků bojovalo proti miliónovému Perskému vojsku.
Tento film mám za jeden ze svých oblíbených. Svým stylem se vymyká klasickému filmovému zpracování a měl za úkol poutavě převést populární komiks na filmové plátno...
Jen více takových filmů
Xerxes Artifex: jóó, hold film není historie. Ale je potřeba říci, že toto není zdaleka jediný film, který se nedrží pevně své historické předlohy...
Naposledy upravil(a) kolowrat dne 06 črc 2008 14:29, celkem upraveno 1 x.
Smékal Petr: To nevadí, nedopustil ses žádného prohřešku, toto jsem chtěl vysvětlit pro všechny
Kolowrat: Jako zpracování je pěkné ale ty historické nepřesnosti (a že jako antropolog jsem jich tam našel x^n) mne dosti žerou. Viděl jsem jednou a jak by řekl klasik Poe: Nevermore...
Kolowrat: Jako zpracování je pěkné ale ty historické nepřesnosti (a že jako antropolog jsem jich tam našel x^n) mne dosti žerou. Viděl jsem jednou a jak by řekl klasik Poe: Nevermore...
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
-
kolowrat
- Smékal Petr
- Kontaktovat uživatele:
SamoSebeŠmik
Není nad dobré vyrušení, nejlépe když je těsně před nasazením břitvy na kůži zespoda nad ohryzkem, a sesype se na Tebe hejno otázek a očekává se okamžitá odpověď , nebo se jen ozve "moment, já si jen ve skříňce vezmu..."
Čím zastavuješ krev? Já používám, "dokonale dezinfikovaný, speciálně upravený a sterilizovaný" Tolpap von WC, a když to nestačí, tak historický Kamenec - kostka. Jinak je nejlépe začít vařit kroupy.
Čím zastavuješ krev? Já používám, "dokonale dezinfikovaný, speciálně upravený a sterilizovaný" Tolpap von WC, a když to nestačí, tak historický Kamenec - kostka. Jinak je nejlépe začít vařit kroupy.
Zdravím Petr S.
-
kolowrat
Jaká to vzácná shoda: toaletní papír jest skutečně univerzální antibakteriální víceužitkový a vysoce spolehlivý přítel, který nezklame!
a dále připojuji nějaké další fotky. Předem se omlouvám: ruka se mi nepříjemně třásla - včera jsem totiž přišel o 2 dcl krve...
a dále připojuji nějaké další fotky. Předem se omlouvám: ruka se mi nepříjemně třásla - včera jsem totiž přišel o 2 dcl krve...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.