Výběr puškohledu na vzduchovku
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
..............
Naposledy upravil(a) milius dne 10 čer 2009 01:30, celkem upraveno 1 x.
Zajímaly by mě vaše názory na puškohledy Nikko Stirling Gold Crown AirKing.
Podle informací na webu by se mělo jednat o puškohledy s korexí paralaxe (a podle webu a katalogu NS také s MilDotem), přizpůsobené pro použití na silných vzduchovkách.
Podle ceníku Walter-trading:
4x32 AO with one piece 3/8" mount 1480Kč
2-7x32 AO with one piece 3/8" mount 1720Kč
3-9x42 AO with one piece 3/8" mount 1680Kč
4-12x42 AO with one piece 3/8" mount 2290Kč

Pokud by měl někdo zájem prohlédnout si ceník produktů NS od Walter-trading, ze kterého vycházím, nahrál jsem ho na: http://www.voris.wz.cz/cenik_nikko.xls
PS: Nikde na webu jsem nenašel výšku oněch jednodílných 3/8" montáží. Dokážete někdo odhadnout, jestli by se hodily na Hatsana 100/105?
Předem díky.
Podle informací na webu by se mělo jednat o puškohledy s korexí paralaxe (a podle webu a katalogu NS také s MilDotem), přizpůsobené pro použití na silných vzduchovkách.
Podle ceníku Walter-trading:
4x32 AO with one piece 3/8" mount 1480Kč
2-7x32 AO with one piece 3/8" mount 1720Kč
3-9x42 AO with one piece 3/8" mount 1680Kč
4-12x42 AO with one piece 3/8" mount 2290Kč

Pokud by měl někdo zájem prohlédnout si ceník produktů NS od Walter-trading, ze kterého vycházím, nahrál jsem ho na: http://www.voris.wz.cz/cenik_nikko.xls
PS: Nikde na webu jsem nenašel výšku oněch jednodílných 3/8" montáží. Dokážete někdo odhadnout, jestli by se hodily na Hatsana 100/105?
Předem díky.
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
na Slovensku je to podobne, informoval som sa nanho, a dovozca musi od vyrobcu zobrat aspom 100kusov a kedze ako mi doslovne povedali "je to puskohlad urceny pre vzduchovky, tak sa mozno preda par kuskov" a zvysok mu bude lezat na sklade, takze to nedovezuSidewinder píše:Hlavni vec u toho je, ze forma Walter Trading tyto modely do CR doveze jen v pripade, ze bude dost objednavek .. a u tohoto konkretne muze jit o desitky kusu .. takze bych moc na sehnatelnost nespolehal ..
Tak docela nesouhlasím. Existují kolimátory se zvětšením, např. tento.
-
kos
hmmmm
tak já zajdu do puškařství Novotný nebo do Kentaura a pozeptám se co že by bylo na tu mají slávku gut
nějakej rolsrojs za pětikorunu
nějakej rolsrojs za pětikorunu
-
kos
díky za rady
ahoj střelci
díky za cenné rady, takže kolimátor asi ne, v Kentauru jsem objevil Gamo 4x28 (nebo tak nějak) s montáží na Slávku
taky se stavím u Novotnýho v puškařství co mi poraději tam
omlouvám se, ale nejsem teď moc solventní takže do chci dát míň než litr ( i s montáží), jinak asi zůstanu u otevřenějch, sice pak nebudu opravdovej "snajpr" ale když vidím jaký individua se tímto elitním přízviskem označují tak asi dobře

díky za cenné rady, takže kolimátor asi ne, v Kentauru jsem objevil Gamo 4x28 (nebo tak nějak) s montáží na Slávku
taky se stavím u Novotnýho v puškařství co mi poraději tam
omlouvám se, ale nejsem teď moc solventní takže do chci dát míň než litr ( i s montáží), jinak asi zůstanu u otevřenějch, sice pak nebudu opravdovej "snajpr" ale když vidím jaký individua se tímto elitním přízviskem označují tak asi dobře