Výběr puškohledu na vzduchovku
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				WohlmuthOta
- Moderátor
- 
				Dírus
- 
				WohlmuthOta
- Moderátor
No odoláš a neodoláš, mě osobně se sojka stala jen jednou, měl jsem u sebe i flintu, ale nedokázal jsem to, to srdce bych neměl, dlouho jsem váhal, ale rozum zvítězil. Co z toho mam, když se netrefim tak ji akorát zmrzačim a bude se tejden trapit než uplně umře. Přižnávám, že v létě sedaj občas kosáci na jahody a když si to člověk vypěstuje tak ho to docela naprdne, tak sem tam nějakej na první ránu, jinak opravdu NE.
			- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
co bych mněl dělat já, předevčírem mi stádo srnek zplundrovalo 2/3 okurek a kopru,něco ožrali ale všechno ováleli.Nebylo to po prvé ,začínaj bejt u nás nějak oprsklí   tak asi že by na ně 8*57?
  tak asi že by na ně 8*57?  
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
			[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
Já jsem si na Slavii 634 koupil Fomei 4*20 a ... Nic moc. Co dva dny musím korigovat nástřel, furt to někam uhybá. Nečekal jsem zázraky, ale... Co byste doporučovali vcelku lacinýho? Viděl jsem Deltu s AO za cca 1700...??
A k těm sojkám a jiným živočichům - ondýno jsem se díval přes nitky na nějakého zpěváčka, ale nejde ho jen tak pácnout. Coby dítě jsem trefil vrabce a to hodně blbě. Celý odpoledne se plácal v okapu, tak musel tatík postavi žebřík a dorazit ho. A od té doby prostě NE. Potkáni a jim podobní - to je jediná výjimka.
  A od té doby prostě NE. Potkáni a jim podobní - to je jediná výjimka.
			A k těm sojkám a jiným živočichům - ondýno jsem se díval přes nitky na nějakého zpěváčka, ale nejde ho jen tak pácnout. Coby dítě jsem trefil vrabce a to hodně blbě. Celý odpoledne se plácal v okapu, tak musel tatík postavi žebřík a dorazit ho.
 A od té doby prostě NE. Potkáni a jim podobní - to je jediná výjimka.
  A od té doby prostě NE. Potkáni a jim podobní - to je jediná výjimka.- 
				WohlmuthOta
- Moderátor
No bud tu deltu, nebo pokud chceš něco ještě lacinějšího tak činskou Gamo 4×32 i s montáží 11mm. Ale ta zas nemá AO. Cena okolo 1250,-Rys píše:Co byste doporučovali vcelku lacinýho? Viděl jsem Deltu s AO za cca 1700...??
Osobně to tak udělám, jen musíš zase dopilovat tu montáž kvůli ty de***ní rybině.
- 
				Dírus

Nicméně střelit sojku, to už je moc, jsou prostě věci který se nedělají
 Nicméně střelit sojku, to už je moc, jsou prostě věci který se nedělají   Krakonoše na Tebe
 Krakonoše na Tebe