Trochu OT
 . Jestli se mi osvědčí ten nový Sightron, tak budu prodávat Deltu co mám v podpisu. Trochu odřená a omáčklá v místě montáží, ale plně funční. Cena bude cca 3500. Možná k ní nechám i dvojdílnou Kozap montáž, ale to si ještě rozmyslím.
 . Jestli se mi osvědčí ten nový Sightron, tak budu prodávat Deltu co mám v podpisu. Trochu odřená a omáčklá v místě montáží, ale plně funční. Cena bude cca 3500. Možná k ní nechám i dvojdílnou Kozap montáž, ale to si ještě rozmyslím.Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 . Jestli se mi osvědčí ten nový Sightron, tak budu prodávat Deltu co mám v podpisu. Trochu odřená a omáčklá v místě montáží, ale plně funční. Cena bude cca 3500. Možná k ní nechám i dvojdílnou Kozap montáž, ale to si ještě rozmyslím.
 . Jestli se mi osvědčí ten nový Sightron, tak budu prodávat Deltu co mám v podpisu. Trochu odřená a omáčklá v místě montáží, ale plně funční. Cena bude cca 3500. Možná k ní nechám i dvojdílnou Kozap montáž, ale to si ještě rozmyslím. . Takže to chce změnit trochu styl a jít mezi lidi do terénu a přestat tu tlachat, nebo z toho někteří jedinci můžou dostat opar
 . Takže to chce změnit trochu styl a jít mezi lidi do terénu a přestat tu tlachat, nebo z toho někteří jedinci můžou dostat opar   Jinak to začíná vypadat, že se nám tu rodí další zázračná hvězda, co všechno zná, všemu rozumí ale nikdo ji neviděl vystřelit. Takový líšeňský brouk Pytlík. Tož asi tak bych myslel
 Jinak to začíná vypadat, že se nám tu rodí další zázračná hvězda, co všechno zná, všemu rozumí ale nikdo ji neviděl vystřelit. Takový líšeňský brouk Pytlík. Tož asi tak bych myslel  

Vím, že jsi tu psal o celodení návštěvě srazů. Je to tvoje volba a plně ji respektuji. Jen zvaž kratší návštěvu na nějakém srazu... Je to ideální možnost podívat se během dvou hodin do spousty optik.libor007 píše:Tak se mi vyber zuzil na Mambu 4-16x50. Jen se zeptam, je jeste nejaka cenove a parametrove podobna alternativa, ktera by stala za uvahu?Zvetseni 16x, 24x -zoom.?
Záleží na tom k čemu to chceš používat. Mambu 4-16x50 a na HFT má dost velkou chybu paralaxy.libor007 píše:Edit: tak mam takove male dilema. Jestli si nevystacit s mambou lite. Stoji tech 1200kc navic za to?
 jináč už bych to dávno uskutečnil no je spoustu puskohledu bohužel se v tom vůbec nevyznám kvalita cena značka čistý obraz
 jináč už bych to dávno uskutečnil no je spoustu puskohledu bohužel se v tom vůbec nevyznám kvalita cena značka čistý obraz  proto to zkouším tady, děkuji za info.
  proto to zkouším tady, děkuji za info.