Accushot 4-16x56
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Mam na lovecke kulovnici ZKK 600 7x57 optiku Accushot 4-16x56 a da se rict,ze jsem spokojeny.Mel jsem jeden maly problem se svetelnym reostatem,ale pan Dekany to vyresil a ted je to OK.Lovim s tim uz pres dva roky a zatim velmi uspesne, jestli byla nekde chyba tak ne v optice.Mam vystreleno tak asi neco pres 100 ran,snad to bude tak i nadale..??Jedine co bych vytknul je osvetleni krize cervenou barvou,kdy uz pri prvnim stupni osviceni je to za sera nepouzitelne,nebot to oslnuje.
Mam na lovecke kulovnici ZKK 600 7x57 optiku Accushot 4-16x56 a da se rict,ze jsem spokojeny.Mel jsem jeden maly problem se svetelnym reostatem,ale pan Dekany to vyresil a ted je to OK.Lovim s tim uz pres dva roky a zatim velmi uspesne, jestli byla nekde chyba tak ne v optice.Mam vystreleno tak asi neco pres 100 ran,snad to bude tak i nadale..??Jedine co bych vytknul je osvetleni krize cervenou barvou,kdy uz pri prvnim stupni osviceni je to za sera nepouzitelne,nebot to oslnuje.
NN
Pokud je kvalitní a plně funkční tak ne. Pokud je to nějaký ťamaský shit tak je to pravděpodobné...
Cogito ergo armatus sum.
Přišel
Tak mi dnes konečně došel domů, v úhledné krabičce, s odpruženými krytkami, dvěma baterkami pro podsvícení, imbusem pro reset nuly, hadříkem a návodem jak v češtině tak anglickým... Zítra montuju na ZKMku a v sobutu nastřeluji ... Už se těším 
P.S. ale je to fakt kráva obrovská

P.S. ale je to fakt kráva obrovská

fotky 1
Tak tady posílám pár foteček Accushot model 1 4-16 x 56
P.S. Sorry za kvalitu nejsem fotograf, až se povedou kvalitnější tak vyměním
P.S. Sorry za kvalitu nejsem fotograf, až se povedou kvalitnější tak vyměním

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Suza dne 04 lis 2008 21:34, celkem upraveno 1 x.
fotky 2
Druhá várka 

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Suza dne 04 lis 2008 21:33, celkem upraveno 1 x.