Účast na školení zatím přislíbili:
TygrXXX, krycí jméno "Hošan"
Dykmore "Obsedant"
Kicmis "Děravá noha"
V jednání je účast pánů:
Vittek "Vytažený Kajman"
JendaPostulka "Jenda Poštulka"

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

že jsi na tom hůř než jsem myslel
  že jsi na tom hůř než jsem myslel  "veliteli vesmírné flotily"
  "veliteli vesmírné flotily" 

, tady končí veškerá sranda,
 , tady končí veškerá sranda, 

, ale měl jsem pocit že už to zachází moc daleko
 , ale měl jsem pocit že už to zachází moc daleko  a kdo vás nezná, mohl by si to vyložit všelijak
  a kdo vás nezná, mohl by si to vyložit všelijak  Každopádně, jestli vy dva někdy přijedete za námi na Moravu, máte u mě kapesní atlas hub a to ani nemusíte vyhrát
 Každopádně, jestli vy dva někdy přijedete za námi na Moravu, máte u mě kapesní atlas hub a to ani nemusíte vyhrát  

...........není bedle jako bedle
 ...........není bedle jako bedle  

a jen pro tvoji informaci, předseda žije velmi asketickým životem, nepije, nejí, nekouří, žádný sex, nic. Jen práce, Hatsan, práce, Hatsan, práce, občas spí, občas si na gramofonu pustí dechovku, je to fakt slušňák jak z Kobry 11. Ale to on samozřejmě nepřizná, takový je to poctivec a dobrý člověk
 a jen pro tvoji informaci, předseda žije velmi asketickým životem, nepije, nejí, nekouří, žádný sex, nic. Jen práce, Hatsan, práce, Hatsan, práce, občas spí, občas si na gramofonu pustí dechovku, je to fakt slušňák jak z Kobry 11. Ale to on samozřejmě nepřizná, takový je to poctivec a dobrý člověk  
 .......Já vím, Tygr žere jenom diabolky a sem tam nějakou tu" bedlu "co  ti  zbyde v košíku......
 .......Já vím, Tygr žere jenom diabolky a sem tam nějakou tu" bedlu "co  ti  zbyde v košíku...... akorat  v opačném pořadí, kdyby předtím nesežral ty  bedle, těžko by zbodnul ty  diabolky i s  krabičkou
 akorat  v opačném pořadí, kdyby předtím nesežral ty  bedle, těžko by zbodnul ty  diabolky i s  krabičkou 

.
. , a přitom hraje písničku
, a přitom hraje písničku