i když spešl
  i když spešl 
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 i když spešl
  i když spešl 

: Od kolika bude brána otevřená, abych tam nečekal jako minule. Děkuju
 : Od kolika bude brána otevřená, abych tam nečekal jako minule. Děkuju  
 , doufám že jich má alexxxus dost, dvě bych stopro bral
 , doufám že jich má alexxxus dost, dvě bych stopro bral jako čistokrevný kupčík musím říci že mne dostalo co vše se platí
 jako čistokrevný kupčík musím říci že mne dostalo co vše se platí  návrh ... sestavení programu a nastavení stroje když jsme chtěl dát vlastní návrh bylo mně řečeno že je to balíček služeb za jedny peníze
 návrh ... sestavení programu a nastavení stroje když jsme chtěl dát vlastní návrh bylo mně řečeno že je to balíček služeb za jedny peníze  jedna nášivka vyšla na cca 158 kaček
 jedna nášivka vyšla na cca 158 kaček  Ale zase ten parádní přístup paní se kterou jsem jednal celkem asi 20 mejlů tam a sem a vždy mírná úprava ... páč jeden návrh co jsem dostal byl takovýto
 Ale zase ten parádní přístup paní se kterou jsem jednal celkem asi 20 mejlů tam a sem a vždy mírná úprava ... páč jeden návrh co jsem dostal byl takovýto  A to jsem řval smíchy
 A to jsem řval smíchy  holubice od Picasa v zaměřovací osnově
 holubice od Picasa v zaměřovací osnově 

Kontakt nebude zapotřebí, každý civilizovaný člověk jako já si přece poradí s takovou maličkostí jako je zámek.Alexxxus píše:Příjezd volný závora bude otevřená od rána. Kdyby ne kontaktujte mne.
 Domnívám se, že i poněkud netradiční postup by fungoval.
  Domnívám se, že i poněkud netradiční postup by fungoval.