Stretnutie vzduchovkarov - Slovensko
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Chalani, nieje to moc skoro po tomto prvom stretku?
Ked som vtedy odisiel o 15-tej, dosiel som domou, prisla mi navsteva sestra s jej chalanom a on, ze ci si nejdeme zastrielat na zahradu, tak sme to tam sili do 20:30. Uz mi to aj liezlo krkom.
Ale ked bude potvrdena ucast viacero zaujemcov, tak sa pridam. Okolie BA a TT sa mozme dohodnut aj na hromadnej preprave, aby kazdy nesiel jednym autom, zvezieme sa viacery. Sak treba setrit aspon na doprave.
So mnou mozu ist v aute este dvaja + zelezo.
Inak datumovo mi to vyhovuje, nemam tam ziadnu inu akciu na plane.
				Ked som vtedy odisiel o 15-tej, dosiel som domou, prisla mi navsteva sestra s jej chalanom a on, ze ci si nejdeme zastrielat na zahradu, tak sme to tam sili do 20:30. Uz mi to aj liezlo krkom.
Ale ked bude potvrdena ucast viacero zaujemcov, tak sa pridam. Okolie BA a TT sa mozme dohodnut aj na hromadnej preprave, aby kazdy nesiel jednym autom, zvezieme sa viacery. Sak treba setrit aspon na doprave.
So mnou mozu ist v aute este dvaja + zelezo.
Inak datumovo mi to vyhovuje, nemam tam ziadnu inu akciu na plane.
Naposledy upravil(a) Fifo dne 22 kvě 2008 20:39, celkem upraveno 1 x.				
			RS
No mne sa to vidi tiez dost skoro, este ani gumy nevychladli z Modry, ale inac termin mi vyhovuje, nemusim ani u mistra "zalobovat"   

Ferin a na mna sa nevyhovaraj(ja som niekedy davno skladal slub-vzdy pripraveny.... ), radsej si to zacni zehlit u zeny, aby si dostal opustak...
 ), radsej si to zacni zehlit u zeny, aby si dostal opustak... 
Jasneeee ze ideme.

Ferin a na mna sa nevyhovaraj(ja som niekedy davno skladal slub-vzdy pripraveny....
Jasneeee ze ideme.
stretko 1
Chlapi, dikes vam vsetkym za fotky, ktori ste sa posnazili...
Dovidiska na " PÁLENICI II."
			Dovidiska na " PÁLENICI II."
- risopepi
- Kontaktovat uživatele:
Samozrejme,každého účastnika stretnutia srdečne pozývam na malú exkurziu ku mne domov,iba prosím,že nie všetci naraz,najradšej v takých 50-60 členných skupinkách!  Do r..i ! Musím ešte rýchlo zbaliť daakú babu,ktorá mi tu poupratuje! ( Kľud,iba na dobu určitú)
 Do r..i ! Musím ešte rýchlo zbaliť daakú babu,ktorá mi tu poupratuje! ( Kľud,iba na dobu určitú) 
 Do r..i ! Musím ešte rýchlo zbaliť daakú babu,ktorá mi tu poupratuje! ( Kľud,iba na dobu určitú)
Alpha  Whisky  Romeo
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
			(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
- 
				clear43
Neboj, o Tvoju Barbi 120 GT Tubro 2xOHC 4X4 WRC sa z laskou postaraju povodny indiansky obyvatelia Slovenska zijuci v rezervaciah pobliz RS.  

Na druhy den ju nenajdes. Bud bez starosti.
 Bud bez starosti.
Ja by som doniesom aj BP, ak mozem. Lenze BP+Pb=BP a to by asi povodne indianske obyvatelstvo asi nebolo nadsene.
Snad tam nemaju nejakeho Geronima....

Na druhy den ju nenajdes.
 Bud bez starosti.
 Bud bez starosti.Ja by som doniesom aj BP, ak mozem. Lenze BP+Pb=BP a to by asi povodne indianske obyvatelstvo asi nebolo nadsene.

Snad tam nemaju nejakeho Geronima....

Re: RS
ale nehovor!ferin píše:mam uz schvaleny opustak a dokonca aj novu vetrovicu, takze ak vsetko pojde podla planu tak na zraze skusime aj nad 50 m (
radusz). Ale nejdem predbiehat.
 tak to som na tu novu veeelmi zvedavy!
  tak to som na tu novu veeelmi zvedavy!"Messieurs les Anglais! Tirez les premiers!" (Gróf d'Anteroche v bitke pri Fontenoy 11.mája 1745)
			palenica II
pálenica  je výstižný názov.Ja donesiem asi aj slávnu a všetkými ospevovanú "čínsko-švajčiarsku kvalitu" Hammerli 900 combo
			- 
				clear43
- 
				corpsecwagon2