Připojí se někdo na občasnou víkendovou střelbu Ostrava
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Pokud budem dva tak zablbnem kdekoliv,nemusí to být v Ostravě.TaK Třeba u Hlučína je dobrý flek 49°53'52.617"N, 18°13'5.546"E,nebo tam u vás v Kozmicích někde u lesa.Kam řekneš že chceš tam přijedu,není to k vám tak daleko. Jinak tu Ostravu jsem už ve vláknu už zmiňoval,jsou tam aj fotky.
		HW 100 T 177..+ Optisan Taipan 6-24x56SCB
Air Arms S410..+Optisan Taipan 4-16x50
Slavia 631
Slavia 631
Re: Připojí se někdo na občasnou víkendovou střelbu Ostrava
Tak jsem byl zkontrolovat Janovou a zatím je to tak na traktor a gumáky pro výlov rybníka  , zatím se tam nedá ani zaparkoval, leda to tam nechat do jara.
 , zatím se tam nedá ani zaparkoval, leda to tam nechat do jara.
 , zatím se tam nedá ani zaparkoval, leda to tam nechat do jara.
 , zatím se tam nedá ani zaparkoval, leda to tam nechat do jara.BSA Scorpion SE 4,5
Slavie 630
			Slavie 630
Zdar chlapy, v poslední době mi to moc nevyšlo, jak s Luim , tak Polsko, ale aspoň jsem po chvilkách jezdil trénovat do lesa kousek za NJ. Kdyby se někomu zítra chtělo, tak by jsme mohli dát někde srázek a plknout pár ran. 
M.
			M.
co takhle o víkendu pár ran?
Možná v neděli, ale v sobotu máme bravka tak se nechytám.
BSA Scorpion SE 4,5
Slavie 630
			Slavie 630
 tak to nevím jestli to dáš...
 tak to nevím jestli to dáš... )), ale bylo by to fajn. Mohli by jsme postavit nějakou minitrať. Mám tři sklopky
)), ale bylo by to fajn. Mohli by jsme postavit nějakou minitrať. Mám tři sklopky 
4: flysquad
Tak jak jsi dopadl o víkendu, našel se někdo na střelbu?
Tak jak jsi dopadl o víkendu, našel se někdo na střelbu?
BSA Scorpion SE 4,5
Slavie 630
			Slavie 630
Jedině tak Eskymáka s harpunou  

Slavia 631
Slavia 631
 nikdo, ale i tak jsem šel...
 nikdo, ale i tak jsem šel...Re: Připojí se někdo na občasnou víkendovou střelbu Ostrava
Co teď v sobotu.Korabe jak to vypadá na Janové?Anebo by to šlo hned vedle 49°48'9.948"N, 18°13'4.797"E,kdyby ta Janová nevyšla.
Slavia 631
Slavia 631
V sobotu nemůžu, jsem v rachotě, ale v neděli už budu možná doma, tak by to šlo. Možná bychom se mohli připojit ke klukům a podívat se do Polska, co říkáte?
O Polsku jsem uvažoval,ale v neděli jezdím celý den.V sobotu mám volno,tak kdo může tak se ohlašte.Něco určitě vymyslíme.
Slavia 631
Slavia 631
Já tady mám rodinu z čech, takže nic.
To místo u té Odry je dobré znám to tam, ale někdy je tam dost lidí.
To místo u té Odry je dobré znám to tam, ale někdy je tam dost lidí.
BSA Scorpion SE 4,5
Slavie 630
			Slavie 630
Tak jsem tam byl a je to tam super.Tady jsou nejaké fotky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Slavia 631
Slavia 631
Hezkýý Lui  , škoda, že jsem minulý týden nemohl, jinak bych se přidal. Nejdete někdo i zítra? Docela bych šel, kdyby počasí trochu hrálo. Díval jsem se na ty souřadnice, to je přímo v Ostravě :-O Já chodím tady kousek od Jičína do lesa. Minule kolem mě v klidu prošla liška na 10m, někdo tam pískal na vábničku, tak šla jak pitomá
, škoda, že jsem minulý týden nemohl, jinak bych se přidal. Nejdete někdo i zítra? Docela bych šel, kdyby počasí trochu hrálo. Díval jsem se na ty souřadnice, to je přímo v Ostravě :-O Já chodím tady kousek od Jičína do lesa. Minule kolem mě v klidu prošla liška na 10m, někdo tam pískal na vábničku, tak šla jak pitomá  Jen jsem se bál, aby nepálili mým směrem, asi by mě to bolelo..
  Jen jsem se bál, aby nepálili mým směrem, asi by mě to bolelo..
			 , škoda, že jsem minulý týden nemohl, jinak bych se přidal. Nejdete někdo i zítra? Docela bych šel, kdyby počasí trochu hrálo. Díval jsem se na ty souřadnice, to je přímo v Ostravě :-O Já chodím tady kousek od Jičína do lesa. Minule kolem mě v klidu prošla liška na 10m, někdo tam pískal na vábničku, tak šla jak pitomá
, škoda, že jsem minulý týden nemohl, jinak bych se přidal. Nejdete někdo i zítra? Docela bych šel, kdyby počasí trochu hrálo. Díval jsem se na ty souřadnice, to je přímo v Ostravě :-O Já chodím tady kousek od Jičína do lesa. Minule kolem mě v klidu prošla liška na 10m, někdo tam pískal na vábničku, tak šla jak pitomá  Jen jsem se bál, aby nepálili mým směrem, asi by mě to bolelo..
  Jen jsem se bál, aby nepálili mým směrem, asi by mě to bolelo..