Lee Classic Turret
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
-
magda858
Ahoj. Uvažuji o koupi této novinky a zajímalo by mě, zda někdo s ním má zkušenosti. Jde mi o spolehlivost zápalkování. Prodejci mi tvrdí, že je bezproblémové, názory na starší typ lisu byly trochu dost jiné...Dík za pomoc
-
Ondra
-
magda858
Ten Classic je novinka letošního roku. Údajně je udělán pro ten jejich nový zápalkovací systém. Je pevnější, ale je jen 4 matricový. Takže řeším, jestli koupit soupravu v Itálii s Clasicem a všechno dělat na něm najednou nebo koupit ruční zápalkovačku RCBS, 3-matricového starého turreta a práci si rozdělit na dvě části
-
Ondra
K rucnim zapalkovackam asi tolik-i kdyz koupis znackovejsi tak s ni nikdy nezalisujes zapalku tak dobre jak na lisu-myslim to pomerove.Proste to % nedolisovanych bude vetsi ale spis jde jen o zvyk jak zatlacit-musis si to ohlidat a vic kontrolovat.
Prave proto mam i klasicke"O"cko a k tomu jsem vzal zapalkovaci matrici.Je to sice zdlouhavejsi(v tom ma plne pravdu Shiva,proste ta casova uspora tam je)ale zas je kazda krasne zalisovana.
Koukal jsem na Classic na netu a toho zapalkovace tam bych se nebal,jde jen o to najit si grif a bude to v pohode.
Prave proto mam i klasicke"O"cko a k tomu jsem vzal zapalkovaci matrici.Je to sice zdlouhavejsi(v tom ma plne pravdu Shiva,proste ta casova uspora tam je)ale zas je kazda krasne zalisovana.
Koukal jsem na Classic na netu a toho zapalkovace tam bych se nebal,jde jen o to najit si grif a bude to v pohode.
-
Smazaný uživatel 111
-
Smazaný uživatel 111
-
Divient
-
magda858
-
Smazaný uživatel 111
Udelal jsem na nem prvních 70ks. Zápalkování bez problému - http://album.volny.cz/balda2004/browse. ... 6c04bbbd08 - jen si zvykám na opační pohyb pákou na horu o proti starému Lee , ale v čem neni tento lis vychytanej je od zápalkování nábojnic , většina zápalek nepadá do vnitřního prostoru lisu , ale mino na koberec pod lis