Alfa Defender 9mmL v praxi
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
Tak to sme u nás v Rychnově nad Kněžnou šťastný lidi. Já sem na zbroják čekal čtrnáct dnů, a to  mi ještě přišlo pekelně dlouho.
PS: Golfe, vrtá mi hlavou, co má znamenat ten tvůj podpis 

Je v tom nějakej "vyšší smysl", předpokládám...
PS: Golfe, vrtá mi hlavou, co má znamenat ten tvůj podpis

Je v tom nějakej "vyšší smysl", předpokládám...
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."  
V.I.Čujkov
			V.I.Čujkov
- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
Tak zbroják za dva měsíce - nic moc. Já ho měl asi za 10 dnů a ani tak jsem se nemohl dočkat. Dva měsíce se mi ale zdají příliš, tolik práce nemají a musí (měli-by) dodržovat lhůty. Podáním žádosti zahájíš řízení a tuším, (fakt nevim jak je to u PČR, hádám) že na vyřízení je 30 dnů.
V každém případě si zbraň zabukuj a zaplať zálohu, mysli na to, že musíš mít ještě nákupní povolení a to zřejmě ve Tvém případě bude taky nějakou chvíli trvat.
Já byl zrovna dneska na PČR požádat o nákupní povolení a bude ve středu. To je myslim dobrý. Horší bude sehnat to, co jsem si vymyslel.
 Horší bude sehnat to, co jsem si vymyslel.
Teda, to je na téma Alfa Defender jako blázen , omlouvám se.
 , omlouvám se.
			V každém případě si zbraň zabukuj a zaplať zálohu, mysli na to, že musíš mít ještě nákupní povolení a to zřejmě ve Tvém případě bude taky nějakou chvíli trvat.
Já byl zrovna dneska na PČR požádat o nákupní povolení a bude ve středu. To je myslim dobrý.
 Horší bude sehnat to, co jsem si vymyslel.
 Horší bude sehnat to, co jsem si vymyslel.Teda, to je na téma Alfa Defender jako blázen
 , omlouvám se.
 , omlouvám se.No u nás v okr.nevím jak jiní ,ale ja sem byl zatím vždy spokojen,new zbroják do 14 dnú, nákupní povolení i na tu Alfu Defender  do 15ti minut na počkání, ne jinak je to z přepisem zbraně při prodeji nebo nákupu od jineho majitele, zaleži taky kolik je předemnou lidí
 do 15ti minut na počkání, ne jinak je to z přepisem zbraně při prodeji nebo nákupu od jineho majitele, zaleži taky kolik je předemnou lidí  ale pokud není jinej problém pohoda
 ale pokud není jinej problém pohoda  ,třeba tu poslední nákupku, chtěl sem nak.pov. na pistoli v ráži 9mmL, ale nevěděl sem jistě co si vlastně vyberu za zbraň(bylo víc adeptú) ,v žádosti se většinou vyžaduje napsat údaje o zbrani,druh,vyrobce,raže,vyr.čislo,vzor.A jelikož sem věděl jistě jen druh a ráži(samonabíjecí pistole /9mmL),tak sem jim to slušně vysvětlil,po 5 min mi bylo zděleno ať počkám 15min ,v povolení bylo napsané: pistole samonabíjecí, ráže 9mm Luger, dle vlastního výběru.
 ,třeba tu poslední nákupku, chtěl sem nak.pov. na pistoli v ráži 9mmL, ale nevěděl sem jistě co si vlastně vyberu za zbraň(bylo víc adeptú) ,v žádosti se většinou vyžaduje napsat údaje o zbrani,druh,vyrobce,raže,vyr.čislo,vzor.A jelikož sem věděl jistě jen druh a ráži(samonabíjecí pistole /9mmL),tak sem jim to slušně vysvětlil,po 5 min mi bylo zděleno ať počkám 15min ,v povolení bylo napsané: pistole samonabíjecí, ráže 9mm Luger, dle vlastního výběru.  
   A pak že to nejde, ještě sem dostal "rady" jaka pistole by byla nej
 A pak že to nejde, ještě sem dostal "rady" jaka pistole by byla nej  pohodička, takhle by se mněli státní úředníci chovat všude a byl by klid
 pohodička, takhle by se mněli státní úředníci chovat všude a byl by klid  Mají mou pochvalu
 Mají mou pochvalu 
				 do 15ti minut na počkání, ne jinak je to z přepisem zbraně při prodeji nebo nákupu od jineho majitele, zaleži taky kolik je předemnou lidí
 do 15ti minut na počkání, ne jinak je to z přepisem zbraně při prodeji nebo nákupu od jineho majitele, zaleži taky kolik je předemnou lidí  ale pokud není jinej problém pohoda
 ale pokud není jinej problém pohoda  ,třeba tu poslední nákupku, chtěl sem nak.pov. na pistoli v ráži 9mmL, ale nevěděl sem jistě co si vlastně vyberu za zbraň(bylo víc adeptú) ,v žádosti se většinou vyžaduje napsat údaje o zbrani,druh,vyrobce,raže,vyr.čislo,vzor.A jelikož sem věděl jistě jen druh a ráži(samonabíjecí pistole /9mmL),tak sem jim to slušně vysvětlil,po 5 min mi bylo zděleno ať počkám 15min ,v povolení bylo napsané: pistole samonabíjecí, ráže 9mm Luger, dle vlastního výběru.
 ,třeba tu poslední nákupku, chtěl sem nak.pov. na pistoli v ráži 9mmL, ale nevěděl sem jistě co si vlastně vyberu za zbraň(bylo víc adeptú) ,v žádosti se většinou vyžaduje napsat údaje o zbrani,druh,vyrobce,raže,vyr.čislo,vzor.A jelikož sem věděl jistě jen druh a ráži(samonabíjecí pistole /9mmL),tak sem jim to slušně vysvětlil,po 5 min mi bylo zděleno ať počkám 15min ,v povolení bylo napsané: pistole samonabíjecí, ráže 9mm Luger, dle vlastního výběru.  
   A pak že to nejde, ještě sem dostal "rady" jaka pistole by byla nej
 A pak že to nejde, ještě sem dostal "rady" jaka pistole by byla nej  pohodička, takhle by se mněli státní úředníci chovat všude a byl by klid
 pohodička, takhle by se mněli státní úředníci chovat všude a byl by klid  Mají mou pochvalu
 Mají mou pochvalu 
Naposledy upravil(a) ramires dne 04 led 2008 23:42, celkem upraveno 2 x.				
In vino veritas...
			nakupni povoleni u nas davaji na pockani, takze pocitam ze ho vyridim jak si pudu pro ten zbrojak a v a alfe se urcite stavim, chtel bych se tam jeste optat jak je to s Alfou Police a taky by me zajimal splatkovej prodej. a ted sem se dival na stranky a  ' Akce je na základě mimořádného zájmu zákazníků prodloužena o 1 měsíc! '  ...
			Ještě měsíc? tak tj fajn ,aspoň bude víc majitelú a tím i skušeností a názorú  .Jinak páni a dámy Alfička je pořád ok,zítra mám v plánu otestovat střelbu v rukavicích(jinak to ani nepude)
 .Jinak páni a dámy Alfička je pořád ok,zítra mám v plánu otestovat střelbu v rukavicích(jinak to ani nepude)  ,a v neděli budou, snad, nějake new info přímo od "zdroje" ohledne firmy Alfa Proj a jejich výrobcích,konkrétně pistolí Alfa
 ,a v neděli budou, snad, nějake new info přímo od "zdroje" ohledne firmy Alfa Proj a jejich výrobcích,konkrétně pistolí Alfa  ,tož dám vědět...
 ,tož dám vědět...
 .Jinak páni a dámy Alfička je pořád ok,zítra mám v plánu otestovat střelbu v rukavicích(jinak to ani nepude)
 .Jinak páni a dámy Alfička je pořád ok,zítra mám v plánu otestovat střelbu v rukavicích(jinak to ani nepude)  ,a v neděli budou, snad, nějake new info přímo od "zdroje" ohledne firmy Alfa Proj a jejich výrobcích,konkrétně pistolí Alfa
 ,a v neděli budou, snad, nějake new info přímo od "zdroje" ohledne firmy Alfa Proj a jejich výrobcích,konkrétně pistolí Alfa  ,tož dám vědět...
 ,tož dám vědět...In vino veritas...
			- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
- 
				MCM
Taky jsem si myslel, ze se Alfa sklada az tady v Brne, ale primo na dilne mi bylo receno ze ne. Vyrabeji a skladaji se tam pouze revolvery, coz jsme videl na vlastni oci, mel jsem v ruce neopracovany ram revolveru, videl jak se sklada dohromady a zastrilel si u nich v tunelu. 
Jinak Alfa je skvela, jsem moc spokojeny. Jedine co se mi nezda, je ze se trosku vykle hlaven vepredu v zaveru, dela vam to taky? Nema to vliv na presnost?
			Jinak Alfa je skvela, jsem moc spokojeny. Jedine co se mi nezda, je ze se trosku vykle hlaven vepredu v zaveru, dela vam to taky? Nema to vliv na presnost?
- 
				Nikdo
ramires píše:No u nás v okr.nevím jak jiní ,ale ja sem byl zatím vždy spokojen,new zbroják do 14 dnú, nákupní povolení i na tu Alfu Defenderdo 15ti minut na počkání, ne jinak je to z přepisem zbraně při prodeji nebo nákupu od jineho majitele, zaleži taky kolik je předemnou lidí

Týjo, kde bydlíš? Tam se přestěhuju
 Týjo, kde bydlíš? Tam se přestěhuju 
Já už to tu někde psal. U mojí Alfy jsou vůle poměrně malé, to jak rám x závěr, tak hlaveň x závěr. Zuby sedí v závěru, myslím, tak jak mají. Pokud je mírný "vakl" mezi rámem a závěrem, je to údajně schválně, tzv. kontrolovaná vůle, kvůli spolehlivosti při silnějším znečištění. Nevim, co myslíš tím - hlaveň vepředu závěru. Pokud máš vakl při staženém závěru, tedy zachycený na záchytu, je vakl logický a ničemu to nevadí, jestli se hlaveň v závěru vaklá i při poloze, kdy je závěr doražený, není to dobře, protože to by pochopitelně vliv na přesnost mělo.
			all ,ma pravdu vúle jsou opravdu minimální, dúležité pro spolehlivou funkci pistole v zhoršených klimatických podmínkách. Pokusil sem se nafotit tyto "vúle"   a jiné detaili jako opracování funkčních ploch atd, snad se povedli, nejsem sice profík, ale...posuďte sami
 a jiné detaili jako opracování funkčních ploch atd, snad se povedli, nejsem sice profík, ale...posuďte sami  http://www.ukazto.com/?img=1693961,vedenzvruvrmu.jpg#0  fotky jsou popsané co je co ,ale i po stažení do PC je to nejaky skuweny
    http://www.ukazto.com/?img=1693961,vedenzvruvrmu.jpg#0  fotky jsou popsané co je co ,ale i po stažení do PC je to nejaky skuweny 
 a jiné detaili jako opracování funkčních ploch atd, snad se povedli, nejsem sice profík, ale...posuďte sami
 a jiné detaili jako opracování funkčních ploch atd, snad se povedli, nejsem sice profík, ale...posuďte sami  http://www.ukazto.com/?img=1693961,vedenzvruvrmu.jpg#0  fotky jsou popsané co je co ,ale i po stažení do PC je to nejaky skuweny
    http://www.ukazto.com/?img=1693961,vedenzvruvrmu.jpg#0  fotky jsou popsané co je co ,ale i po stažení do PC je to nejaky skuweny 
In vino veritas...