Smith&Wesson 500 Magnum
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
2jspalek:
Zkus to pustit do melounu. 

Zkus to pustit do melounu.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
			- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
takže dneska jsem zkusil Špaldovo pětikilo a pánové prda to je monstrozni o trochu větší než mé laboráty do glocka   ne fakt rána ohromná a kupodivu je to i dost přesné při takovem kopanci ,pak jsem zkoušel 357magnum,45acp a 22lr takže dneska gut střeleckej den
  ne fakt rána ohromná a kupodivu je to i dost přesné při takovem kopanci ,pak jsem zkoušel 357magnum,45acp a 22lr takže dneska gut střeleckej den  
 ne fakt rána ohromná a kupodivu je to i dost přesné při takovem kopanci ,pak jsem zkoušel 357magnum,45acp a 22lr takže dneska gut střeleckej den
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
			[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
Mno mne překvapila zase ta rána z Golfového remouše 308 Win, málem mi to vyrazilo optikou oko  ...ale super to je
 ...ale super to je
 ...ale super to je
 ...ale super to jeCZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
			- 
				Childeater
- Kontaktovat uživatele:
- 
				Childeater
- Kontaktovat uživatele:
- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
- 
				Žižkovák Karel
Je to k něčemu?
Chlapi,
debatu pozorně sleduju, páč ta zbraň je fakt impozantní a Špalkovi ji trochu závidím.
Ale - až na jednu Golfovu zmínku o přesnosti tady jsou takřka výhradně šokované reakce typu "šílená rána, pomlácené zápěstí" apod. (o výkřicích na Špalkových videích nemluvě )
  )
A tak mě napadá - je ta věc vůbec k něčemu? Může si s ní člověk normálně zastřílet?
Taky uvažuju o "něčem větším", ale z vašich zkušeností mi skoro připadá, že .44 by mi mohlo stačit.
Špalku, tys měl Raging Bulla - můžeš prosím napsat nějaké porovnání obou zbraní a ráží?
			debatu pozorně sleduju, páč ta zbraň je fakt impozantní a Špalkovi ji trochu závidím.
Ale - až na jednu Golfovu zmínku o přesnosti tady jsou takřka výhradně šokované reakce typu "šílená rána, pomlácené zápěstí" apod. (o výkřicích na Špalkových videích nemluvě
 )
  )A tak mě napadá - je ta věc vůbec k něčemu? Může si s ní člověk normálně zastřílet?
Taky uvažuju o "něčem větším", ale z vašich zkušeností mi skoro připadá, že .44 by mi mohlo stačit.
Špalku, tys měl Raging Bulla - můžeš prosím napsat nějaké porovnání obou zbraní a ráží?
- 
				Childeater
- Kontaktovat uživatele:
Takže asi takhle. Raging Bull je šepot květin, ve srovnání s .500SW v plnotučné laboraci... To moc srovnávat nejde.
 To moc srovnávat nejde.
Mohl bys to srovnávat s Casullem. Já osobně jsem měl srovnatelný pocit při střelbě s čtyřpalcovým Casullem, přičemž u Casulla bych tu ránu hodnotil jako ostřejší a rychlejší, takovou kopavou.
U pětikila zase důraznější, mohutnější, jak rána kladivem. Pětikilo víc zatáhne do zákluzu. než Casull.
			 To moc srovnávat nejde.
 To moc srovnávat nejde.Mohl bys to srovnávat s Casullem. Já osobně jsem měl srovnatelný pocit při střelbě s čtyřpalcovým Casullem, přičemž u Casulla bych tu ránu hodnotil jako ostřejší a rychlejší, takovou kopavou.
U pětikila zase důraznější, mohutnější, jak rána kladivem. Pětikilo víc zatáhne do zákluzu. než Casull.
- 
				Žižkovák Karel
Terče
Jasně,
obojí je určitě zážitek - v dobrém slova smyslu.
Jde mi o to, zda můžeš s touhle ráží (.500 nebo .454) vzít jednou za týden krabičku (krabici ) nábojů a nasázet ji do terče.
  ) nábojů a nasázet ji do terče.
Anebo tak akorát jednou za čas sezvat partu kamarádů, každý si dát jednu zničující ránu a zbytek odpoledne si pak o tom adrenalinu povídat s půllitrem piva v levé ruce.
			obojí je určitě zážitek - v dobrém slova smyslu.
Jde mi o to, zda můžeš s touhle ráží (.500 nebo .454) vzít jednou za týden krabičku (krabici
 ) nábojů a nasázet ji do terče.
  ) nábojů a nasázet ji do terče.Anebo tak akorát jednou za čas sezvat partu kamarádů, každý si dát jednu zničující ránu a zbytek odpoledne si pak o tom adrenalinu povídat s půllitrem piva v levé ruce.