2. pravdepodobne si ani nečítal ciele asociácie pre lov a rybolov kde je jeden krásny bod a to podporovanie a zvelaďovanie lovu lukom a kušou.
3. nauč sa čítať.nikdy som nepísal ako bombarďák cez luky.tak tu netrep kraviny, ktoré si vie každý lahko pozrieť.
4. povolenie na lov kušou zabezpečuje rovnako ako pre lov palnou zbraňou agentúra, ktorá taký lov sprostredkuje a ako perlička vybavujú aj povolenie na prevoz zbrane

o optike sa s tebou baviť nebudem, pretože žiaden štát neustanovuje optiku, akú musíš použiť.skús si svoje komplexy vybíjať inde.pokial viem stále prispievam aj na http://www.horar.sk len sa nestarám do výberu luku, vzhladom na to že o tom nič neviem.takže láskavo rob zo seba vola niekde inde.na tvoje príspevky už reagovať nebudem

)napsaný bylo a jestli někdo neumí číst tak to tady asi nepořešíme ani opakováním se na stokrát .
 )napsaný bylo a jestli někdo neumí číst tak to tady asi nepořešíme ani opakováním se na stokrát . To mi pošli odkaz a já si to rád přečtu páč na žádným slov. fóru jsem nepsal. A už se tady vyjadřuj jen ke kuším. Tyto příspěvky jsou víc OT než optika po 10.
  To mi pošli odkaz a já si to rád přečtu páč na žádným slov. fóru jsem nepsal. A už se tady vyjadřuj jen ke kuším. Tyto příspěvky jsou víc OT než optika po 10. 
 .Pokud si budu v nejbližší době něco brát,komponenty,tětivy...nechyl bych si to přihodit do balíčku,aby se vyplatilo poštovný.Momentálně řeším jak moc to může fungovat-nebudou stávající tlumiše dopadu dostačující?A to že se to nedá štelovat taky hraje proti,přeci každej má tětivu nastavenou jinak,někdo blíž k lučišti,někdo blíže ke spouštáku.
 .Pokud si budu v nejbližší době něco brát,komponenty,tětivy...nechyl bych si to přihodit do balíčku,aby se vyplatilo poštovný.Momentálně řeším jak moc to může fungovat-nebudou stávající tlumiše dopadu dostačující?A to že se to nedá štelovat taky hraje proti,přeci každej má tětivu nastavenou jinak,někdo blíž k lučišti,někdo blíže ke spouštáku.