Glock
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				Wyatt Earp
Když už je tu řeč o přesnosti Glocků, je hodně znát, jaká jsou na něm mířidla. Když jsem kupoval G17ku, měl jsem na ní štelovatelná mířidla od Zendla, byla tam hranolová, poměrně vysoká muška a malé průsvity v hledí. Ta přesnost byla fantastická, na mířenku nejsem žádnej expert, ale v té době jsem dost trénoval na EPP a můj osobní rekord byl 247b. Až jsem mířidla vyměnil za  světlovodivá Trugla, s přesností je to horší - hůř se odhaduje a uhlídá srovnání mířidel.
			Nasazená svítilna na Glocku v pouzdře
Nechci zakládat na toto téma nové vlákno protože sem se to celkem hodí.
Prosím Vás, nevíte někdo o pouzdru, které by umožňovalo nošení nasazené svítilny Z5 na glocku. Blackhawk to má jen na Xyphose a Fubusácký mi připadá nebezpečné. Chtěl bych něco na skryté nošení a opaskové, jako dělá Bladetech nebo Safariland ale nikde neuvádí svítilnu Z5....takže nevím, zda je to kompatibilní. Navíc taby se tato pouzdra neprodávají a než něco objednám, chci mít jistotu, že mi to k něčemu bude.
			Prosím Vás, nevíte někdo o pouzdru, které by umožňovalo nošení nasazené svítilny Z5 na glocku. Blackhawk to má jen na Xyphose a Fubusácký mi připadá nebezpečné. Chtěl bych něco na skryté nošení a opaskové, jako dělá Bladetech nebo Safariland ale nikde neuvádí svítilnu Z5....takže nevím, zda je to kompatibilní. Navíc taby se tato pouzdra neprodávají a než něco objednám, chci mít jistotu, že mi to k něčemu bude.
aky je rozdiel v strelbe z G17 a G19 ??? myslim z pohladu obycajneho  zacinajuceho smrtelneho nezavodiaceho rekreacneho strelca  nie cloveka co ma vysoke naroky. takze nejake mensie rozdiely prezijem.
 nie cloveka co ma vysoke naroky. takze nejake mensie rozdiely prezijem.
viem ze 19-tka je compakt, ale chcem vediet do akej miery sa to da porovnat. (z pistoli zatial nestrielam)
dakujem
 nie cloveka co ma vysoke naroky. takze nejake mensie rozdiely prezijem.
 nie cloveka co ma vysoke naroky. takze nejake mensie rozdiely prezijem.viem ze 19-tka je compakt, ale chcem vediet do akej miery sa to da porovnat. (z pistoli zatial nestrielam)
dakujem
Perún prosím, zošli búrku nám, my vztýčime slnko k nebesám!
			To-LOVEC7
Krom výkonu (ale to jen v případě kratší hlavně což moja 19ka nemá) bych rozdíly při střelbě na terč ve vzdálenosti 25m nehledal.Já měl 17ku a chtěl sem mít menší 19ku teť ju mám a su spokojený.
Krom výkonu (ale to jen v případě kratší hlavně což moja 19ka nemá) bych rozdíly při střelbě na terč ve vzdálenosti 25m nehledal.Já měl 17ku a chtěl sem mít menší 19ku teť ju mám a su spokojený.

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
			Treba si maknúť na obidve zbrane (ideálne je si z nich aj zastrieľať) a ktorá ti viac sadne do ruky tak tú brať.
Zatial čo 19 mi sadla ako "riť na šerbeľ" tak 17 mi vôbec nepasuje do ruky. G19 sú aj v olivovej fabre.
http://www.mpicz.com/sortiment/?rada=12
Zatial čo 19 mi sadla ako "riť na šerbeľ" tak 17 mi vôbec nepasuje do ruky. G19 sú aj v olivovej fabre.
http://www.mpicz.com/sortiment/?rada=12
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
			Civilizovaní?
- 
				Smazaný uživatel 177
zdravím,
jsem relativně čerstvým majitelem g26. Ještě je panna,tak si s ním doma hraju, rozborka-sborka na čas a tak, známe to z vojny zítra ho půjdu zastřílet. Mám jeden dotaz:
 zítra ho půjdu zastřílet. Mám jeden dotaz:
Když nakloním glock hlavní směrem k zemi a vyndám závěr z rámu, jde pak závěr nasadit zpátky krásně, cvakne to a je to.
Ale když vysunu závěr z pistole nakloněné směrem nahoru, závěr zpátky dát hned nejde - musím předtím zmáčknout ten čudlík, co drží úderník vzadu, a posunout úderník dopředu - tedy do polohy, kdy ten čudl je napůl zasunutý. Teprve pak jde závěr zasunout, cvakne to a je vymalováno.
Právě to je podle mě ovlivněno náklonem glocku před rozborkou, protože tam ten úderník volně lítá a tzn že zůstane zrovna tam, kam spadnul před vysunutím závěru (pistole směrem dolů-úderník je vepředu, pistole směrem nahoru-úderník vzadu-před sborkou nutno zamáčknout dopředu).
Představuju si to správně-je to normální? Co vy na to, zkušení majitelé glocků? Jako pistolka je v pohodě, pěkná práce Gastone ale vidím u zbraně poprvé, že je něco nějakým způsobem závislé na náklonu pistole při rozborce... I když posunout ten úderník je záležitost na sekundu. Nebo něco dělám špatně? Dík
 ale vidím u zbraně poprvé, že je něco nějakým způsobem závislé na náklonu pistole při rozborce... I když posunout ten úderník je záležitost na sekundu. Nebo něco dělám špatně? Dík
jsem relativně čerstvým majitelem g26. Ještě je panna,tak si s ním doma hraju, rozborka-sborka na čas a tak, známe to z vojny
 zítra ho půjdu zastřílet. Mám jeden dotaz:
 zítra ho půjdu zastřílet. Mám jeden dotaz:Když nakloním glock hlavní směrem k zemi a vyndám závěr z rámu, jde pak závěr nasadit zpátky krásně, cvakne to a je to.
Ale když vysunu závěr z pistole nakloněné směrem nahoru, závěr zpátky dát hned nejde - musím předtím zmáčknout ten čudlík, co drží úderník vzadu, a posunout úderník dopředu - tedy do polohy, kdy ten čudl je napůl zasunutý. Teprve pak jde závěr zasunout, cvakne to a je vymalováno.
Právě to je podle mě ovlivněno náklonem glocku před rozborkou, protože tam ten úderník volně lítá a tzn že zůstane zrovna tam, kam spadnul před vysunutím závěru (pistole směrem dolů-úderník je vepředu, pistole směrem nahoru-úderník vzadu-před sborkou nutno zamáčknout dopředu).
Představuju si to správně-je to normální? Co vy na to, zkušení majitelé glocků? Jako pistolka je v pohodě, pěkná práce Gastone
 ale vidím u zbraně poprvé, že je něco nějakým způsobem závislé na náklonu pistole při rozborce... I když posunout ten úderník je záležitost na sekundu. Nebo něco dělám špatně? Dík
 ale vidím u zbraně poprvé, že je něco nějakým způsobem závislé na náklonu pistole při rozborce... I když posunout ten úderník je záležitost na sekundu. Nebo něco dělám špatně? DíkPořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
			tak jsem dneska prohnal 50 kulí, a problém zmizel. Koumal jsem ještě, čím to mohlo být, a mám pocit, že od novoty byl ten "háček" na spoušťové páce dost ostrý, takže při nasazování závěru prostě nepřeběhnul přes ten odpružený kolík úderníku. Po zastřílení se decentně o chlup zaoblil a je to. Jen tak pro informaci   

Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
			- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
g
Odborníci na G-čka mám na Vás prosbu.Je mi niekto schopný určit správne rok výroby môjho a kamarátovho  17L. Môj má písmená NDT a kamošov LLY.Našiel so tabulku kde boli uvedené kodové označenia, ale nesadlo to na obe pištole. NDT by vyšlo 1998 ale LLY už len7 lebo 0 je pod označením ako O. Dik.