, zvlášť to hovno na kameni mě pobavilo. .22LR lze použít na obranu, stejně jako třeba brokovnici, kladivo, půllitr, či cokoli jiného. Jsou ovšem ráže, které jsou na obranu vhodnější. Klid emocím a mír v duši.
 , zvlášť to hovno na kameni mě pobavilo. .22LR lze použít na obranu, stejně jako třeba brokovnici, kladivo, půllitr, či cokoli jiného. Jsou ovšem ráže, které jsou na obranu vhodnější. Klid emocím a mír v duši.Mýtus zastavovacího účinku
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Lze potom logicky považovat za magora každého,kdo vlastní .22?
Osobně bych si na obranu tuhle ráži nevzal,ale když se lze bránit holou pěstí,nebo svazkem klíčů,proč by to nebylo možný i tímhle.Ovšem je spousta případů,kdy byla osoba zasažena několika výstřely větší ráže a stejně ji to nezastavilo.Třeba v sekci události je vlákno o postřelení nějakýho maníka....... .|Střelec vystřelil tušim 3x (9lug) a stejně neuspěl.Kdyby měl chlapík kudlu,klučina je nejspíš pod drnem.
			Osobně bych si na obranu tuhle ráži nevzal,ale když se lze bránit holou pěstí,nebo svazkem klíčů,proč by to nebylo možný i tímhle.Ovšem je spousta případů,kdy byla osoba zasažena několika výstřely větší ráže a stejně ji to nezastavilo.Třeba v sekci události je vlákno o postřelení nějakýho maníka....... .|Střelec vystřelil tušim 3x (9lug) a stejně neuspěl.Kdyby měl chlapík kudlu,klučina je nejspíš pod drnem.

Ehm, jistěže za určitých okolností může být i .22LR dostatečná, v nejhorším případě je lepší kámen než holá ruka...........ale používat to na "standartní" nošení.........to bys fakt mohl tahat i ten šutr. Prostě pokud mi má něco zachránit život, tak budu přemýšlet o tom, co mi život ochrání nejspolehlivěji, nikoliv o tom co by mi krk možná mohlo zachránit v případě, že bude zatmění slunce, přestupnej rok a k tomu třináctýho pátek šest večer........
A že ani 9x19 není vždy stoprocentní? Jistě, dokonce jsou zdokumentovaný případy, kdy i .45ACP neměla okamžitý uspokojivý efekt, ale to neznamená, že teda stačí i .22LR, naopak podporuje to myšlenku užití výkonné ráže a slušnejch patron pro zvýšení šance úspěchu........místo úmyslného snížení šance na záchranu krku při tahání .22LR (když to chvíli trvá s dospělou pistolí......tak kolik zásobníků by bylo třeba s malorážkou?).
			A že ani 9x19 není vždy stoprocentní? Jistě, dokonce jsou zdokumentovaný případy, kdy i .45ACP neměla okamžitý uspokojivý efekt, ale to neznamená, že teda stačí i .22LR, naopak podporuje to myšlenku užití výkonné ráže a slušnejch patron pro zvýšení šance úspěchu........místo úmyslného snížení šance na záchranu krku při tahání .22LR (když to chvíli trvá s dospělou pistolí......tak kolik zásobníků by bylo třeba s malorážkou?).
obrana
ono na obranu bude třeba dobrý i tohle
http://www.jgstrade.com/scripts/podrobn ... p?IDZ=2200#
a nebo rána pěstí
na obranu je dobrý cokoliv

http://www.jgstrade.com/scripts/podrobn ... p?IDZ=2200#
a nebo rána pěstí
na obranu je dobrý cokoliv

- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
kdysi kdosi kdesi psal že je dobrý mít to jako první ránu a pak zbytek normální kuleBiggles píše:2 siskin: Já ti nevím, jednu krabku jsem na zkoušku vystřílel a závěr to z deseti pokusů přetáhlo 4x
první ránu dáš ve spěchu a bez míření jen na "zaplašení"
a když to nepomůže tak jsi aspoň získal trochu času
schovat se
utéct
nebo líp namířit
- 
				epetr2008