Mauser 98
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
-
Návštěvník
a další lidi ji musí pitvat - díky, ale úplně stačila první pochvala.
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Tak tenhle prizpevek jsem nejak nepochopil, muze mi anonym vysvetlit, kde je ten prizpevek, ktery mel Andyho uzemnit? .. ja si ho asi nevsimnul a vsichni tu o tom mluvi ..Anonymous píše:![]()
![]()
no hezky sis naběh Andy hezky
![]()
![]()
![]()
tamten anonym co tě tak usadil jsem nebyl já .. škoda převeliká
Blahopřeji neznámému anonymu
-
Návštěvník
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
-
Návštěvník
Mas pravdu covece, ted jsem se zkousel odhlasit a podivat se na forum jako anonym a skutecne... obrazky nejsou videt!! Pak chapu, ze se me "mlceni" vykladalo jako ze mi dosly argumenty.Anonymous píše:No, tak to tady asi funguje nějaké omezení zobrazování obrázků pro anonymy, protože ať koukám jak koukám žádný obrázek nevidím .... a černý brejle a bílou hůl opravdu nenosím
Tak Vas prosim, zaregistrujte se... at vidite o co prichazite
-
Návštěvník
To nic, to jen registrovaní chtějí být něco víc a mít pravdu
Na jakékoli příspěvky typu "nějaký anonym..." nemá cenu reagovat.
Takové vyjadřování s tématem fóra "zbraně a střelivo" vůbec nesouvisí.
Vyjadřují jen přezíravý postoj pár lidí k okolí, který asi nebude omezen jen na toto fórum.
Vyjadřují jen přezíravý postoj pár lidí k okolí, který asi nebude omezen jen na toto fórum.
-
Návštěvník
Re: To nic, to jen registrovaní chtějí být něco víc a mít pr
Když tohle napíše anonym tak nevím co si o tom myslet .. asi tě budu ignorovatAnonymous píše:Na jakékoli příspěvky typu "nějaký anonym..." nemá cenu reagovat.
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Re: To nic, to jen registrovaní chtějí být něco víc a mít pr
Je to Tvuj nazor .. fajn .. muj je takovy: ze debilni anonym do fora o zbranich, kde se diskutovalo o rozptylech historickych zbrani, napsal debilni prizpevky o tom jak Andyho zesmesnil atd .. a vse to vychazelo jen z toho, ze jako anonym nevidel prilozeny obrazek .. takze dle meho jediny kdo tu snizuje uroven fora a odbiha od tematu je zase jen debilni anonym .. jen je skoda ze tim do role debilu stavi i ostatni anonymni uzivatele.Anonymous píše:Na jakékoli příspěvky typu "nějaký anonym..." nemá cenu reagovat.
Nebylo by lepsi zakazat anonymum psat prizpevky? Otazka na admina!
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
aha .. znam prezdivku ARES ze Strelectvi .. takze mi potvrdis, ze uroven fora na Strelectvi je mnohem vyssi nez uroven tohoto .. a nemoznost psat prizpevky jako anonym tomu jen prospiva.. nebo ne? .. jinak diky za registraci .. alespon v tom budu mit vetsi poradekAres píše:Tak aby nedocházelo k "mejlkám" tak já jsem ten s tím Mosinem ju?
Musím tuto skutečnost potvrdit a hlavně některé příspěvky typu "tlumič" jsou celkem veselé. Nechtěl jsem se registrovat proto, že jsem sem zabrousil spíš jen tak ze zvědavosti ... ale ty mejlky typu anonym/anonym jsou opravdu nepříjemné a těžko se vysvětluje co je a co není moje .. proto jsem se taky zaregistroval .. a ano .. Ares na Střelectví je můj 
-
Návštěvník
Poplácejte se hezky po zádech, jak jste dobří
Velká, převeliká škoda, že tyto poslední příspěvky hrozně snižují odbornou úroveň tohoto fóra, nebo něco namítnete, že jako nemám pravdu?