skryté nošení v létě
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				Smazaný uživatel 177
Dovolím si poznámku k Olafovu názoru : nemyslím, že bychom  nosili zbraně ze strachu, není to žádná fobie z darebáků nebo lidí obecně. Patřím k seniorům a zbraň u sebe nosím s příjemným pocitem ,možná i posíleným sebevědomím ,že jsem dobře připraven na event. střet . A o strachu to opravdu není. A když mám občas sám pochybnosti, proč si beru  svou G19 nebo Kel-Tec  na procházku, vzpomenu si na jakýsi článek v americkém časopisu,kde sport. střelkyně se svým otcem seděla v restauraci a vstoupil tam parchant,který jen tak začal po hostech střílet.Všichni leželi pod stoly a ona říká,že by bývala dala " království " za zbraň.Jejího otce,který to šel důvěřivě tomu zločinci rozmlouvat,tak tomu to ten darebák napálil do hlavy. Takže: souhlasím s názorem, raději 1000x zbytečně mít pistoli u sebe než aby jednou chyběla.Omlouvám se za delší příspěvek. D.
		- 
				joot
Jestli myslíš aegis, tak je moc neukazovali ani nevychvalovali nijak veřejně. To spíš ti, kteří je viděli na vlastní očiVláďa píše:to magda858: No tak je nemají ukazovat, vychvalovat, a hlavně slibovat, že půjdou mezi lidi... A tenhle stav trvá už delší dobu. Takže pokud si chci něco nechat jen pro sebe, netvrdím, že budou k prodeji...
 Jestli je ukázali veřejně, tak možná na posledních dvou kurzech ... maximálně. Ale k civilům půjdou ....
 Jestli je ukázali veřejně, tak možná na posledních dvou kurzech ... maximálně. Ale k civilům půjdou ....- 
				harpplayer
- Odborník na zbraně
- 
				joot
Je to sice chabá výmluva, ale zkoušels někdy něco takovýho vyrábět sériově? Vymyslet to s nadšením je jedna věc, ale když nemáš zkušenosti s dotlačením nějakého výrobce, tak pak teprva narazíš. Já zkouším teď něco kolem pouzder z kydexu a každej na mě zvysoka s..e. A to jsem zatím jen u dodavatele toho K. Pokud nechci x palet za x desítek až sto tisíc, tak jsem bez nároku byť jen na vzorek. Jó, neviditelná ruka trhu. A s těma ledvinama bych to viděl stejně, dotlačit to do finále je možná horší než se zdálo ... Ale já nemůžu za nikoho mluvit, a na druhou stranu vám nezbývá než smířit se stavem jaký je a čekat, nebo zkusit nějakou alternativu ... bohužel.Vláďa píše:to joot : nevím, jak moc jsem veřejnost, ale pokud vím, bylo u toho několik dalších lidí, kteří slyšely to samé, co já, a je to už nějaký pátek.
Ale di ty ...joot píše:No to je spíš špatně. Když si někdo může tipovat, že mám v tom velkým vybouleným zbraň, tak by mě to moc neuklidniloAndy píše:No a co ze jsou k poznani... tim lepe. Zbran je schovana a o to jde.Vláďa píše:dostuné ledviny, mají své mouchy, a hlavně jsoui lehce k poznání
Kazdej vi tak leda prd co v tom mas. Ne kazdej je znalec ledvinek. Jezdim s tim denne MHD a zadne "uprene" pohledy jsem nezaregistroval

- 
				magda858
Zkus výhradní zastoupení 5.11 firmu NO LIMIT SURPLUS . Od jiné firmy by měli dovážet tyto nové ledvinky. Výběr barevných kombinací velký a cena kolem 1000 Kč.harpplayer píše:Takže kde tu ledvinu mohu objednat, za kolik a s jakým dodacím termínem. Rád bych, aby to bylo ještě letos. UL85 má sice asi 40 Dg, ale na opasku pod košilí to není to pravý ořechový.
- 
				joot
No jasně, upřený pohledy ne. Já když vidím chlápka ve vestě v tomhle vedru tak si ho prohlídnu dost pečlivě. Většina jen po něm koukne a řekne, že je asi zimomřivej ..... Jaký procento lidí asi myslíš o tom má tucha? Jenže mě by to dost sejřilo i tak. Náhodnej přemýšlivec mi nevadí, spíš člověk, který ví a zná, ať je to kdokoliv. A třeba mě teda ta obr ledvina většinou trkne ....Andy píše:Ale di ty ...joot píše:No to je spíš špatně. Když si někdo může tipovat, že mám v tom velkým vybouleným zbraň, tak by mě to moc neuklidniloAndy píše: No a co ze jsou k poznani... tim lepe. Zbran je schovana a o to jde.
Kazdej vi tak leda prd co v tom mas. Ne kazdej je znalec ledvinek. Jezdim s tim denne MHD a zadne "uprene" pohledy jsem nezaregistroval
Člověk, který ví a zná si řekne:"Ty vole, bacha, on má bouchačku, s tím si nebudu nic začínat, okradu někoho jiného."joot píše:.... Náhodnej přemýšlivec mi nevadí, spíš člověk, který ví a zná, ať je to kdokoliv.....

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
			- 
				joot
A nebo si Borja pomůže k další kterou pak může s klidným svědomím zahoditKubajzz píše:Člověk, který ví a zná si řekne:"Ty vole, bacha, on má bouchačku, s tím si nebudu nic začínat, okradu někoho jiného."joot píše:.... Náhodnej přemýšlivec mi nevadí, spíš člověk, který ví a zná, ať je to kdokoliv.....
 ) A tobě pomůže minimálně k bouli na šišce ...
) A tobě pomůže minimálně k bouli na šišce ...- 
				harpplayer
- Odborník na zbraně
2joot:
Jó, tak to je taky pravda. 

Může ti to ušetřit i přinést problém, tak si vyber.
Jó, tak to je taky pravda.

Může ti to ušetřit i přinést problém, tak si vyber.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.