pak sem hodím nějaké fotečky. Už se nemohu dočkat. Přijde mi, že je na ní zbytečně nahlíženo jako na šrot a špatnou zbraň. Přitom svou kvalitu a krásu má. Podle mého je to i jedna z nejkrásnějších zbraní, které české zbrojovky kdy udělaly.
  pak sem hodím nějaké fotečky. Už se nemohu dočkat. Přijde mi, že je na ní zbytečně nahlíženo jako na šrot a špatnou zbraň. Přitom svou kvalitu a krásu má. Podle mého je to i jedna z nejkrásnějších zbraní, které české zbrojovky kdy udělaly.CZ 50 , výrobní číslo B xxxxx
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				frajer.bender
Tak zejtra si pro ní jedu   pak sem hodím nějaké fotečky. Už se nemohu dočkat. Přijde mi, že je na ní zbytečně nahlíženo jako na šrot a špatnou zbraň. Přitom svou kvalitu a krásu má. Podle mého je to i jedna z nejkrásnějších zbraní, které české zbrojovky kdy udělaly.
  pak sem hodím nějaké fotečky. Už se nemohu dočkat. Přijde mi, že je na ní zbytečně nahlíženo jako na šrot a špatnou zbraň. Přitom svou kvalitu a krásu má. Podle mého je to i jedna z nejkrásnějších zbraní, které české zbrojovky kdy udělaly.
  pak sem hodím nějaké fotečky. Už se nemohu dočkat. Přijde mi, že je na ní zbytečně nahlíženo jako na šrot a špatnou zbraň. Přitom svou kvalitu a krásu má. Podle mého je to i jedna z nejkrásnějších zbraní, které české zbrojovky kdy udělaly.Re: CZ 50 , výrobní číslo B xxxxx
Bohuliby:
pokud mě paměť neklame, tak svoji padesátku ročník 50 pro Národní Bezpečnost, fotečky na stránce předešlé, jsem si pořídil jen za cenu 1200,- Kč kterou jsem zaplatil velice rád a velice rychle!! Soupravičku jsem pro ni měl doma již připravenou dloooooouho před tím a taky se krasavice těšila do svého " starého pelíšku" ve které jí je dobře. Je to nádherná vděčná bezproblémová bouchačka, která jen na place žadoní : kde mám další krmení, kde mám další a žere šuplík za šuplíkem / bez sebemenší závady/. Ještě že si krmení pro ni v Pb dělám sám, nejhorší je vysbírávat nábojnice boxer mezi všemi jinými nábojnicemi, je to samá 9 nebo 7.65 starý berdan. Ani náhodou mě nepřepadne myšlenka, že bych se jí měl zbavit nebo jí vyřadit z kolekce.
			pokud mě paměť neklame, tak svoji padesátku ročník 50 pro Národní Bezpečnost, fotečky na stránce předešlé, jsem si pořídil jen za cenu 1200,- Kč kterou jsem zaplatil velice rád a velice rychle!! Soupravičku jsem pro ni měl doma již připravenou dloooooouho před tím a taky se krasavice těšila do svého " starého pelíšku" ve které jí je dobře. Je to nádherná vděčná bezproblémová bouchačka, která jen na place žadoní : kde mám další krmení, kde mám další a žere šuplík za šuplíkem / bez sebemenší závady/. Ještě že si krmení pro ni v Pb dělám sám, nejhorší je vysbírávat nábojnice boxer mezi všemi jinými nábojnicemi, je to samá 9 nebo 7.65 starý berdan. Ani náhodou mě nepřepadne myšlenka, že bych se jí měl zbavit nebo jí vyřadit z kolekce.
- 
				SamuelColt1
Re: CZ 50 , výrobní číslo B xxxxx
Mám také NB 50 - viz fota.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Cena je fakt dobrá, ale chce to trpělivost a hledat, je jich opravdu všude dost. Dají se pak najít pěkné kusy a ročníky. Mám i jiné zbraně, ale taky na ní nenechám dopustit.
SamuelColt1:
To taky bude krasavice k pohledání když je z 50 ročníku a s původním hněděním závěru, jen ji hýčkej ve flanelu a opatruj
			To taky bude krasavice k pohledání když je z 50 ročníku a s původním hněděním závěru, jen ji hýčkej ve flanelu a opatruj
- 
				SamuelColt1
Další fota "babičky" NB 50
			- 
				SamuelColt1
Snad se teď povede vložit poslední foto
Jj, má taky vybouchaný závěr ? Opravdu jsem netknutou ještě neviděl.
			- 
				SamuelColt1
Nevím, odkdy je závěr "vybouchaný"? Tohle mi přijde "dost" v normě.
Vybouchané to tam trošičku je ale řekl bych super stav. Ono s tím vyboucháním zase IMHO všichni  panikaří,prostě to stačí  kontrolovat a když už by to zasahovalo do pojistky zápalníku, vzít dremmelovou ruční frézku a odkousat ten materiál, který tam přebývá. Ono čím je to víc obouchané a takhle se to upraví, tím se ten materiál zhutní, roztáhne, kohout klepe do větší plochy a míň se to obouchává. Takhle vypadá moje, nechtělo se mi vytahovat zrcadlovku tak jen mobilem:

Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm, 
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
			SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
- 
				rotwajlerdick
tto neni  nic.hlavne hlidat udernikovou pojistku aby byla funkcni,kdyz se to nepechuje moc tak muze pak frnknout zasobak naraz a to je prekvapko,a neda se to zastavit  

Také to mám v normě, ale zatím to opravdu ničemu nevadí.
			- 
				rotwajlerdick
dokud beha pojistka uderniku a preleze zaver neni se ceho bat
tolik patron nikdo nevystrelite
			tolik patron nikdo nevystrelite
Tak jsem se stal hrdym majitelem dalsi hracky, cz50 - prejimaci znacky NB50, cislo 653***  Lehce osoupana od noseni, ale hlaven jak nova... Takze radost velika, dostane nejake pekne strenky a pak se uvidi, jestli ne i nove cerneni.
  Lehce osoupana od noseni, ale hlaven jak nova... Takze radost velika, dostane nejake pekne strenky a pak se uvidi, jestli ne i nove cerneni.
Nicmene jsem se pustil do rozborky a narazil na naprosto amaterkou neznalost na moji strane - nechce se ven cepu vytahovace. Podle fotek nahradnich dilu nejde jen o tycku, ale na jedne strane ma rozsireni. Takze jednoduse - ma se vymlacovat zevnitr zaveru ven, nebo shora "dovnitr" zaveru? At to zbytecne netrapim. Odlisnost sirky cepu neni na koncich okem patrna.
Diky
 Lehce osoupana od noseni, ale hlaven jak nova... Takze radost velika, dostane nejake pekne strenky a pak se uvidi, jestli ne i nove cerneni.
  Lehce osoupana od noseni, ale hlaven jak nova... Takze radost velika, dostane nejake pekne strenky a pak se uvidi, jestli ne i nove cerneni.Nicmene jsem se pustil do rozborky a narazil na naprosto amaterkou neznalost na moji strane - nechce se ven cepu vytahovace. Podle fotek nahradnich dilu nejde jen o tycku, ale na jedne strane ma rozsireni. Takze jednoduse - ma se vymlacovat zevnitr zaveru ven, nebo shora "dovnitr" zaveru? At to zbytecne netrapim. Odlisnost sirky cepu neni na koncich okem patrna.
Diky

Quis vellet pacem, preparat bellum
Prim: jestliže ji přečerníš, naprosto znehodnotíš její sběratelskou a i historickou hodnotu. Totéž platí i o pažbičkách. Pokud nejsou rozbité, nech je tak. Jinak z toho uděláš bezcennej nezajímavej kus. Já osobně dávám přednost ošoupanýmu brynýru. Ale proti gustu žádnej dišputát.
Času dosti mám, trpělivost musím míti.