mne pripadaju dizajnovo vsetky ich predovky ako skolska odborna sutaz siestakov na zakladnej.. kus rury zaobalim do odpilenej dosky z europalety..
Předovky
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
bez vetra sa ani listok nepohne... dobre a kvatlitne vyrobky si reklamu robia same, nemusia sa sudit...
a to ze sa niekto ozval a vyhrozoval sudnou zalobou, to je len minus pre neho sameho... funkcne mozu byt vsetky ich zbrane v najlepsom poriadku, ci sa dizajnovo budu pacit, to je vyslovene osobna vec toho co si to kupuje, toto je verejne forum, tak ci sa mi to paci alebo nie, neviem co komu na tom vadi... nechcel by som ich ani zadarmo..
mne pripadaju dizajnovo vsetky ich predovky ako skolska odborna sutaz siestakov na zakladnej.. kus rury zaobalim do odpilenej dosky z europalety..
Re: Předovky
ubožák si vždy bude jen stěžovat ,-) Tak se mu právník bude hodit
Já si řeknu kdy chcu co chcu a žaluj mně 
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
No, přeháníte to s tou kritikou. Mě osobně se moc nelíbí ten lučík, ale je to účelový. Rozhodně je pro mě ta flinta přijatelnější, jako ty plastový hnusy. Tady je to poctivý dřevo. A nakonec, každýmu se líbí něco jinýho, někomu třeba ty plastový hnusy. Proti gustu žádnej dišputát.
Ale docela by mě zajímalo s ohledem na tu prťavou ráži, jak bude střílet, tedy nakolik bude přesná. Tak by se časem majitel mohl pochlubit.
Ale docela by mě zajímalo s ohledem na tu prťavou ráži, jak bude střílet, tedy nakolik bude přesná. Tak by se časem majitel mohl pochlubit.
Času dosti mám, trpělivost musím míti.
A hlavne kolikrat vystreli bez pucovani.Tak mala dirka bude mit mozna tendece k zanaseni se.Ale na presnost jsem taky zvedav.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Jakmile budou zkušenosti ze střelby, tak se podělím. Možná se to povede už zítra, jinak až koncem srpna.
pelanj:Důležitý je,že se ti líbí a jak bude střílet..netuším kolik si za ni dal.Okamžitě mě napadli dvě jména...Pejčoch a Rak...Podle pažby jsem R. jaksi vyloučil a "bingo"..Opravdu ing.Pejčoch.
Rád bych ti ji pochválil,ale ani možná budoucí hodnota zbraně 001 mě nijak neokouzlila...
Přeju ti,ať jsi s ní spokojenej a brzo se jí s prodělkem nezbavuješ
Rád bych ti ji pochválil,ale ani možná budoucí hodnota zbraně 001 mě nijak neokouzlila...
Přeju ti,ať jsi s ní spokojenej a brzo se jí s prodělkem nezbavuješ
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
Když ono je to celkem za pár korun, pokud pamatuju dobře tak asi 4-5k na tom se prodělat nedá..
pokud jde o kritiku, před časem jsem se pokusil vyjádřit znechucení nad jedním starým německým sběratelským krámem a banán byl na světě
pokud jde o kritiku, před časem jsem se pokusil vyjádřit znechucení nad jedním starým německým sběratelským krámem a banán byl na světě
Nejde!Prostě NNe
Asi takto: Systém zajímavý, nabiják řešen docela vtipně, zapracovat by to chtělo hlavně na pažbě, i ta celopažba je taková prkenózní, lučík hroznej. Tu celopažbu bych si dokázal představit kratší, jako štuc. Kdyby se na tom drobet zapracovalo, nemuselo by to být špatný, ani ošklivý ani za kousek víc peněz.
http://www.kk8lir.com
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Ono je to těžké.
Puška mi připomíná takové ty závodní speciály, anatomicky udělané přesně na ruku a jinak jen sražené hrany, aby se střelec neřízl. Čistá funkčnost, protože se to furt předělává, od závodu k závodu se něco mění a jde taky o každý gram.
Něco jako bugina, prostě čtyři kola s motorem a volantem, kolem svařené trubky...
Contra gustum non est disputandum, o tom nelze pochybovat.
Majiteli = zadavateli se to líbí, je to jistě originální, tak ať slouží k plné spokojenosti!
Ale ty řeči u funkčnosti a účelnosti mi přijdou - s laskavým odpuštěním - "mimo mísu".
Funkční a účelné jsou v prvé řadě bezdýmné zadovky, poslední výkřiky současné techniky.
Přesnější, funkčnější, k tomu, k čemu je puška prvořadě určena - lov a vraždění - nepochybně účelnější.
Když v XXI. století střílíme předovkou, tak to neděláme kvůli funkčnosti a účelnosti.
Puška mi připomíná takové ty závodní speciály, anatomicky udělané přesně na ruku a jinak jen sražené hrany, aby se střelec neřízl. Čistá funkčnost, protože se to furt předělává, od závodu k závodu se něco mění a jde taky o každý gram.
Něco jako bugina, prostě čtyři kola s motorem a volantem, kolem svařené trubky...
Contra gustum non est disputandum, o tom nelze pochybovat.
Majiteli = zadavateli se to líbí, je to jistě originální, tak ať slouží k plné spokojenosti!
Ale ty řeči u funkčnosti a účelnosti mi přijdou - s laskavým odpuštěním - "mimo mísu".
Funkční a účelné jsou v prvé řadě bezdýmné zadovky, poslední výkřiky současné techniky.
Přesnější, funkčnější, k tomu, k čemu je puška prvořadě určena - lov a vraždění - nepochybně účelnější.
Když v XXI. století střílíme předovkou, tak to neděláme kvůli funkčnosti a účelnosti.
To je slovo do pranice
má to být ale inline, ne replika.
Účel této pušky je možnost střílet bez zp. tim pádem odpadá i veškerý opruz okolo registrované zbraně Chtělo by se říct paskvil vzniklý legislativou.. v tomhle ohledu mi to přijde docela přijatelná puška a klidně bych ji bral
Účel této pušky je možnost střílet bez zp. tim pádem odpadá i veškerý opruz okolo registrované zbraně Chtělo by se říct paskvil vzniklý legislativou.. v tomhle ohledu mi to přijde docela přijatelná puška a klidně bych ji bral
Nejde!Prostě NNe
Já tedy nejsem vůbec v obraze, co se týče původu a výrobce. Zajímá mě technická stránka věci. Jaké je stoupání vývrtu, kolik to má drážek. Jaký prach tam hodláš sypat. Díky.
Podle mě by mohla chodit s kuličkama jen na ty zápalky. Pak by i čištění bylo o dost jednodušší.
Času dosti mám, trpělivost musím míti.
Právě proto se ptám na ty parametry hlavně. Kdyby bylo husté stoupání, tak by šel i ogivál, něco jako malorážková střela z čistého olova. Ale při stoupání 1:48 a výš už je to na kuličku. Bude to ale podfukovat okolo, zápalka sama o sobě stačit nebude. Nebo jen na pár metrů. Spíš 0,5 gramu švýcaráku a dobré mazivo. Viděl jsi, jak jsem dopadl s Davy Crockettem, neměl jsem dost času a trpělivosti dovést tu kouli ke spokojenosti.
molegabet: Pepan to napsal za mě. Není potřeba zbroják (který stejně časem budu mít), ale výkonově je to téměř srovnatelné s klasickou malorážkou. Navíc na předovkách mě baví ty věci okolo. Z malorážné winchesterovky jsem za chvíli vystřílel sto nábojů, tady jich 100 budu střílet celé odpoledne. Prostě relax:)
blecha.z: Sypat budu Vesuvit LC, hlaveň má 12 drážek - ale stoupání nevím. Podle mě to bude hlaveň jako na normální malorážku, jelikož střelivo je podobné, nebo stejné (umí střílet střely .22LR - mimochodem, dají se někde koupit?)
Jim: Zkusím tu větší kuličku natvrdo - ale je to jenom na 4mm zápalku, takže si od toho moc neslibuju. Na 209 by to ale určitě šlo.
blecha.z: Sypat budu Vesuvit LC, hlaveň má 12 drážek - ale stoupání nevím. Podle mě to bude hlaveň jako na normální malorážku, jelikož střelivo je podobné, nebo stejné (umí střílet střely .22LR - mimochodem, dají se někde koupit?)
Jim: Zkusím tu větší kuličku natvrdo - ale je to jenom na 4mm zápalku, takže si od toho moc neslibuju. Na 209 by to ale určitě šlo.
...kúpiš 209 bez zbrojáku?