Člověk pak už nebudil ten zdravej respekt
Skryté nošení
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
A víte proč máme tak hezká těla?
Protože nejsme líní se nažrat!
Protože nejsme líní se nažrat!
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
FRENKY : Tady máš odkaz na článek jako námět k zamyšlení.... http://www.aegisteam.cz/index.php?main=testy&id=44
.45 ACP je pádný argument :)))
-
Knihomol
Ke skrytému nošení si taky trošku přisypu... Domnívám, že skryté nošení zbraně 1. velká taktická výhoda a 2. obyčejná slušnost vůči okolí. Myslím, že oba body ani není nutno příliš pitvat... Jinak buráky, tedy v jejich vlastním pojetí "tvrdý kluky jimž kouká lauf", lze občas potkat. Loni v létě jsem narazil v jedné zahradní restauraci u Berounky na "chlapáka", který byl oděn do jeansové vestičky na holej pupek, lil do sebe Starouše a od prdele mu lezlo pouzdro s kvérem. Hmmm, asi tím odstrašoval potenciální útočníky, kterejma se to kolem něj určitě jen hemžilo... Takové kolegy opravdu obdivuji, vzbuzují ve mně úctu a přirozený respekt

-
bartus
-
Smazaný uživatel 2271
léto
trochu zpatky k věci
mam kompakta kupovanýho v zimě , ale ejhle, v lete je to uplne na prd
, mam opaskový pouzdro ale proste necejtim se v tom v pohode, sice nosim lehkou bundu která zbran v pohodě překrývá ale v tlačenici v metru je to dost nepřijemnej pocit.Lidi se na vas lepěj a pár jich muselo už pocejtit že ji mam u sebe, tedka špekuluju co s tim, jestli pouzdro ramenní nebo ledvinka či jiná vifikundace, pořizovat si další semicompakt by bylo rešení ale nechce se mi vyhazovat další prachy, máte někdo nějaký dobrý nápady....
mam kompakta kupovanýho v zimě , ale ejhle, v lete je to uplne na prd
, mam opaskový pouzdro ale proste necejtim se v tom v pohode, sice nosim lehkou bundu která zbran v pohodě překrývá ale v tlačenici v metru je to dost nepřijemnej pocit.Lidi se na vas lepěj a pár jich muselo už pocejtit že ji mam u sebe, tedka špekuluju co s tim, jestli pouzdro ramenní nebo ledvinka či jiná vifikundace, pořizovat si další semicompakt by bylo rešení ale nechce se mi vyhazovat další prachy, máte někdo nějaký dobrý nápady....
-
Randy
Když je hic, tak nosim kompa v obyčejné, nijak neupravené ledvince. Jsem menší, takže podpažák je na mě docela vidět. Ohledně ještě většímu pohodlí a bezpečnosti(strhnutí ledvinky z těla nějakým vejlupkem) přemýšlím o něčem do kapsy. Třeba o Kevinovy.
Jeden z nejhezčích pohledů na svět je přez mířidla zbraně.!!Z té správné strany!!
-
Knihomol