Kufry na zbraně
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				Smazaný uživatel 93
Také jsem měl zpočátku problémy s uložením svých vzd. zbraní. (podotýkám, že krátkých). Řešil jsem to buď většími kufříky na pistole, ale vždy to nešlo.
Doporučuji se podívat ve výprodejích Baumax, Bauhaus, Hypernova.
V příloze jsou kufříky, které nestály více než 100,- Kč.
Do 1 vejdou 4 pistole TEX. Není to na přenášení, ale na uložení. Na přenášení jsem koupil kufřík, původně na pistolovou vrtačku za 90,- Kč. Na pistoli LOV 1 je použita upravená krabice na mgf kazety.
Více foto.
Doporučuji se podívat ve výprodejích Baumax, Bauhaus, Hypernova.
V příloze jsou kufříky, které nestály více než 100,- Kč.
Do 1 vejdou 4 pistole TEX. Není to na přenášení, ale na uložení. Na přenášení jsem koupil kufřík, původně na pistolovou vrtačku za 90,- Kč. Na pistoli LOV 1 je použita upravená krabice na mgf kazety.
Více foto.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
		Já jsem přemýšlel tedy o tom kufru na novej kvér v ALU provedení, ale zase když tu píšete, že je to plasťák potaženej staniolem z hořký čokolády....
Nakonec asi zůstanu u originálního kufru, když sem ho viděl, zdá se bytelnej a dobře udělanej
Nakonec asi zůstanu u originálního kufru, když sem ho viděl, zdá se bytelnej a dobře udělanej
CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
			- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
Koupil sem v Hornbachu kufřík na krátký celé z poctivýho hliníku. D-48, š-32, v-9cm. I desetipalcová zbraň má dostatek místa na pobyt v kufru. Má poutko přes rameno a cena pouhých 1200kč. Je to pěkný kufřík na zbraně které si to zaslouží. Jen maličkost. Pokud nemáte rádi škrábance a odřeniny na kufru který sou na eloxovaným hliníku dost vidět, nekupujte jak já hladký povrch kufru. Chybama se člověk učí.  Jinou fotku zatím nemám. Mám ho upraven přepážkou ve vrchním díle na které je nalepen hrbatý molitan který tlačí na zbraně proti pohybu při transportu a za přepážkou je dost místa na terče, na podložku pod zbraň na střelnici atd.
 Jinou fotku zatím nemám. Mám ho upraven přepážkou ve vrchním díle na které je nalepen hrbatý molitan který tlačí na zbraně proti pohybu při transportu a za přepážkou je dost místa na terče, na podložku pod zbraň na střelnici atd.
 Jinou fotku zatím nemám. Mám ho upraven přepážkou ve vrchním díle na které je nalepen hrbatý molitan který tlačí na zbraně proti pohybu při transportu a za přepážkou je dost místa na terče, na podložku pod zbraň na střelnici atd.
 Jinou fotku zatím nemám. Mám ho upraven přepážkou ve vrchním díle na které je nalepen hrbatý molitan který tlačí na zbraně proti pohybu při transportu a za přepážkou je dost místa na terče, na podložku pod zbraň na střelnici atd.Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
			Koukal se, že S&W nabízí poměrně luxusně vypadající alu kufr na bouchačku...
http://www.smith-wesson.com/webapp/wcs/ ... &training=
http://www.smith-wesson.com/webapp/wcs/ ... &training=
CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.

Je to takový zbraňový vak.
 Je to takový zbraňový vak. 

) ale ja by som potreboval kufor, ktorý má väčšiu odolnosť.
 ) ale ja by som potreboval kufor, ktorý má väčšiu odolnosť.