Vystřelit po někom z 58-ky dávkou a mít starost aby ho ty kulky neprostřelily a nezranily nezúčastněné osoby...
Foto Zbraní alias Pro milovníky fotografie II.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
JJ, to je dobrý fór.
Vystřelit po někom z 58-ky dávkou a mít starost aby ho ty kulky neprostřelily a nezranily nezúčastněné osoby...
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Když já jsem myslel, že ti policajti při chytání obzvlášť nebezpečných pachatelů na zátarasech mají ty 58-ky právě na to, aby to auto případně prošpikovali a udělali z něj řešeto. Jinak by je vůbec nemuseli mít, ne?
Doufám, že to nebylo moc agresivní...
Doufám, že to nebylo moc agresivní...
-
epetr2008
Kubajzz a jeho vzduchovka
2 spider74 a Kubajzz
No tak
nechte se
U policie jsou samozřejmě jak kropiči tak elitní střelci.
Ale asi je také pravda, že kropiči budou mít spíš tu 58mu a elitní střelci jinou ,,jemnější" zbraň.
Teď jsem myslím našel jednu fotku Kubajzze s jeho vzduchovkou.
Docela bych jí taky bral
A nebo kdyby mě alespoň nechal vystřelit

No tak
U policie jsou samozřejmě jak kropiči tak elitní střelci.
Ale asi je také pravda, že kropiči budou mít spíš tu 58mu a elitní střelci jinou ,,jemnější" zbraň.
Teď jsem myslím našel jednu fotku Kubajzze s jeho vzduchovkou.
A nebo kdyby mě alespoň nechal vystřelit
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kdepak, já jsem mnohem hezčí.
Má tam dobré nožky. Zřejmě se chystá sestřelovat vrtulníky...
Jinak nevím nevím, jestli by tam neměl použít nějaké slabší střelivo.
Co kdyby někoho prostřelil a zranil nezúčastněnou osobu...
Má tam dobré nožky. Zřejmě se chystá sestřelovat vrtulníky...
Jinak nevím nevím, jestli by tam neměl použít nějaké slabší střelivo.
Co kdyby někoho prostřelil a zranil nezúčastněnou osobu...
A kdo si dává tlumič na vzduchovku?
Zřejmě ti nedošlo o co jde a v pokusu mě dostat, ses mírně ztrapnil...
No nic, to se stává, jsou i horší věci.
Zřejmě ti nedošlo o co jde a v pokusu mě dostat, ses mírně ztrapnil...
No nic, to se stává, jsou i horší věci.
RE:Kubajzz
RE:Kubajzz
právě že mi to došlo, jsi typ člověka který vrtá do všeho a do každého a proto tady končím .Na fóru jsem byl jenom proto že jsem se doma nudil po operaci kolena a myslel jsem že si tady pokecám s lidmi se stejným zájmem o zbraně ale než se hádat s profesionálními rýpalisty tvého typu tak budu radši jenom pasívní pozorovatel - já si nepotřebuji nic dokazovat a každého stírat a zesměšňovat jako ty jak jsem si všiml tak to praktikuješ skoro u všech svých odpovědí i u jiných účastníků fóra a snad ani neumíš odpovědět jinak než ironickými nebo zesměšňujícími poznámkami........příští týden už budu v práci a tam budu mít adrenalinu až až
takže poslechnu svého kolegu který pracuje na jiném pracovišti a poradil mi tohle už dávno, ale já jsem mu nechtěl věřit bohužel měl pravdu......a přitom ten dotyčný by tady měl určitě co říct a podělit se s ostatními protože jezdil na mise do zahraničí a poté sloužil u ZJ MV, ale tahle atmosféra tady ho znechutila stejně jako mně ......tyhle žabo-myší války nejsou nic pro mě
právě že mi to došlo, jsi typ člověka který vrtá do všeho a do každého a proto tady končím .Na fóru jsem byl jenom proto že jsem se doma nudil po operaci kolena a myslel jsem že si tady pokecám s lidmi se stejným zájmem o zbraně ale než se hádat s profesionálními rýpalisty tvého typu tak budu radši jenom pasívní pozorovatel - já si nepotřebuji nic dokazovat a každého stírat a zesměšňovat jako ty jak jsem si všiml tak to praktikuješ skoro u všech svých odpovědí i u jiných účastníků fóra a snad ani neumíš odpovědět jinak než ironickými nebo zesměšňujícími poznámkami........příští týden už budu v práci a tam budu mít adrenalinu až až
takže poslechnu svého kolegu který pracuje na jiném pracovišti a poradil mi tohle už dávno, ale já jsem mu nechtěl věřit bohužel měl pravdu......a přitom ten dotyčný by tady měl určitě co říct a podělit se s ostatními protože jezdil na mise do zahraničí a poté sloužil u ZJ MV, ale tahle atmosféra tady ho znechutila stejně jako mně ......tyhle žabo-myší války nejsou nic pro mě
spider74: není nic jednoduššího, než veškeré invektivy prostě ignorovat a myslet si své. I rýpalové dělají diskusi diskusí - a pokud to překračuje meze, stačí jen na to neodpovídat a to jim vezme vítr z plachet. Přeci se nebudou hádat sami se sebou, ne?
Pokud to myslíš s odchodem z fóra vážně, je to škoda - tvé fotky a některé postřehy z praxe mi budou docela chybět.
To myslis toho labilneho jedinca spidera?Alfonss píše:Kubajzz by mohl úspěšně dělat policejního psychologa, protože v odhalování labilních jedinců je prostě jednička
You find a place, steady your gun, you take a breath, you take aim, your heart stops, you squeeze the trigger - One shot, One kill.
Nerobím si srandu. O jeho fotečky jsem se nezajímal, ale stačily mi jeho "rady" ohledně namontování airsoftovýho kolimátoru na AR 15 a jeho osobní výpady když si někdo dovolil oponovat. Někteří příslušníci ozbrojených sil totiž asi mají pocit že mají patent na rozum a neunesou když jim někdo oponuje (oprávněně). A aby nevypadali jak blbci tak radši všechny svoje příspěvky kde blábolili pomažou........
To že je někdo u armády nebo u policie automaticky neznamená, že o zbraních ví víc než my, zapráskaní civilisti.....
To že je někdo u armády nebo u policie automaticky neznamená, že o zbraních ví víc než my, zapráskaní civilisti.....